Dikjatsizmişim. Öyle diyor .esinizin tavrini asiri cirkin buldumdestek olacagina kostek olmus bir de. Siz ona hic aldiris etmeyin milyonlarca kadin surucu var herkes nasil ogrendiyse siz de pekala ogrenebilirsiniz kendinize guvenin sevgiler
ne zamandır ehliyetiniz var ve araba kullanabılıyormusunuz bu cevaplara göre yorumlayacağımDikjatsizmişim. Öyle diyor .
Dimi yaa. Boşuna içime bir kuşku düşürüyor . 20 yıl önce ehehliyet alırken öğreten adam güzel bulmuştu direksiyonumuBu erkekler hep böyle mi yapmak zorunda. Valla çatır çatır kullanırsınız. Eşinizin söylediğini hiç önemsemeyin. Kadın şoförler o kadar çok ki artık. Gayet de güzel dikkatli kulllanıyorlar. Böyle konularda kimseyi takmayın. Canınız nasıl istiyorsa kendi rahatınızı düşünün.
20 yıldır var hiç kullanmadım malesefne zamandır ehliyetiniz var ve araba kullanabılıyormusunuz bu cevaplara göre yorumlayacağım
Ehliyetim var. Hiç kullanmadimÖnce şunu sorayım Şimdiye kadar hiç kullandınız mı ? Ehliyetiniz var mı ?
o zaman şimdilik eşiniz haklı araba almadan önce özel direksiyon hocası bulun ve en az 10 saat ders alın ondan kendi arabasıyla ilk 4 saatten sonra zaten trafıkte de kullandırır hoca size.pekişince sürüşünüz araba alın ve kendi arabanızlada aynı hocadan 2 saat daha ders alın.ben böyle yapmıştım.ehliyeti kuçuk yaşta almıştım ama 7 yıl hiç kullanmamıştım.eşinize önce kullanabıldığınızı gösterin ondan sonra mecbur almanıza ses çıkaramaz zaten.Ehliyetim var. Hiç kullanmadim
Ozaman doğrudan araba almak yerine özel ders alın derim. 20 yıldır kullanmadım demişsiniz isteristemez dikkat ve refleks konusunda zayıflamış olabilirsiniz. Önce bir pratik yapın trafiğe çıkın. Zaten kendinize güveniniz gelecektir.Ehliyetim var. Hiç kullanmadim
Ya ne kuşkusu düşecek. Ben varya böyle yapamazsın edemezsin diyenlere uyuz olurum kim olursa olsun. İnsanın yaşam enerjisini çalar bunlar. Sevmiyorum. Git kullan arabanı. Otobüslerde sürünme.Dimi yaa. Boşuna içime bir kuşku düşürüyor . 20 yıl önce ehehliyet alırken öğreten adam güzel bulmuştu direksiyonumu
Kızlar 2 aya kadar benimde bir arabam olmasins karar verdik. Eşim gereksiz bulsada benim için artık ihtiyaç. Sapa bir yerde oturuyoruz otobüslerde artık binilmiyor bile. Tıklım tıklım. Neyse...
Ha bugün ha yarın derken 40 yaşına geldim. Eşim sen dikkat edemezsin vs diyor.yardimda etmem sana diyor. Özgüvenim sıfır oldu sayesinde.
Kullananlar söylesin bukadar mi zor bu iş? Bir yolu yokmudur. Ben mi hata yapıyorum. Yapamazmıyım kazami olur hep bunları düşünüyorum. Ama kendime bu yatırımı da yapmak ıstiyorum bi yandan. Yıllardır istediğim bişey
Fkkirlerinizi merak ediyorum.
O satışcı. Arabasını asla başkasına vermez. Bana hiç vermez. Zaten manüel vites o. Ben otomatik akacağım.Eşinizde araba yokmu yani bir kaç gün deneme falan yapında arabayı öyle alın bari
Ağzına sağlık kardeşim. Biraz kendime geliyorum böyle .tşk.edetim.Ya ne kuşkusu düşecek. Ben varya böyle yapamazsın edemezsin diyenlere uyuz olurum kim olursa olsun. İnsanın yaşam enerjisini çalar bunlar. Sevmiyorum. Git kullan arabanı. Otobüslerde sürünme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?