Araba alacağım kullanmaktan korkuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yinede kullanıyor yani ?

Tesekkür ederim

Özel direksiyon dersleri alırsınız. Benim arkadaşlarım o şekilde çok oy sürücü oldular. 3 saat ders yeter size.

Oyle düşünüyorum evet.

Sağol cnm. Şimdi evde bütün konumuz bu. Herşeyi ona bağlayıp yapamayacağımı vurguluyor. Börekçide çocuğumun çantasını diğer masaya geçerken almadım mesela vay efendim bide arabami kullanacakmisim çok geriyor ve güvenim gidiyor kemdime

Ne yapmalı peki. Uslu uslu evde oturayim. Risk almamak en ıyisi ise...

Ah insallah canim.

Bakın Allah büyük kazalardan korusun ama araba kullanan herkes biseyler yaşamıştır . Çizmiştir küçük de olsa çarpmıştır sıyırmıştır bunlar normal şeyler hiç tedirgin olmayın kafanızda buyutmeyin yapamayacağınız hiç bişey yok. Mümkünse otomatik alın çok rahat sürersiniz. Ben çok heyecanlı panik yapan bir insandim eşim sağ olsun o destekledi ama yapılamicak bişey değil . Her hatayı buyutmeyin carparsinizda cizersinizde yanlış yollara da girersiniz çünkü işin doğasında bunlar var profesyonellerin bile başına gelir .

Benim tavsiyem öncelikli olarak iyi bir hoca arayın. Benim tercihim bayandan yana. İnsan daha rahat oluyor. Çünkü bazen fiziksel müdahale etmesi gerekiyor. Vites geçişlerinde, direksiyon tutuşta vs elinizle teması gerekiyor. Ben internet üzerinden araştırarak bulmuştum. Gerçekten çok iyiydi hocam. Hangi ildesiniz, isterseniz özelden yazın ilinizi, eğer benim kurs aldığım ildeyseniz tavsiye vereyim.

Bence araba almadan önce birkaç özel ders alın. Eğer gerçekten sureceginize inancınız tamsa bir araba alın. Benim yakın arkadaşım da iş yeri uzakta diye araba aldı. Arabanın kredisi bitecek,daha bir kere ise arabayla gitmedi. Zaten korkuyordu, bir de küçük kaza yaptı hepten soğudu arabadan.
Ama eğer özel derste herşey güzel giderse de alın gitsin. Yapamayacak ne var?

otomatik alın. onu da bindirmeyin arabanıza. kendisi anasının rahminden drift atarak çıkmamıştır herhalde. erkekler bayılıyorlar kadınların özgüvenini yıkmaya kalbini kırmaya. boşverin kasko sigorta yaptırırsınız zaten araca. başlarda zaten en soldan 200le gitmezsiniz yavaş yavaş gidingelin yolları öğrenene kadar kısa mesafe trafiksiz saatlerde çıkarak görün işlerinizi. kaza yaparsın şu olur bu olur diyorsa bunu düşünün kaza yapmayan insan yok son sürat tırın altına girmezsiniz zaten ufak tefek sıyrık sürtme çözülür hiiiç dert etmeyin.

kadınlar erkeklerden çoooooooooook daha güzel araba kullanıyor kendilerine yediremiyorlar bunu. ona sormayın kendiniz araştırın bakın konuşun alın arabayı. ciddiyim kendinizi iyi hissedene kadar onu bindirmeyin arabanıza. zaten tedirgin olacaksınız iyice elinizi ayağınıza karıştırır tavırları davranışları. sıkmayın canınızı 60 yaşında annannem almıştı ehliyet bi güzel de kullanıyor siz mi kullanamayacaksınız?

Oh ananeye helâl olsun valla. Umurlarımı yesertti şu an.

Istanbuldayim canım. Takviyeleri alayım tabi çok iyi olur

Zor değil ablacım. Milyonlarca insan yapıyor siz niye yapamayasanız? Yurt dışına çıkınca 70'li yaşlarındaki insanları trafikte araba kullanırken görüyorum. Belli yaştan sonra refleks falan kalmamasına rağmen adamlar gayet emniyetli, yavaş bir şekilde sürüyorlar.

Araba pratik işi. Bol bol pratik yapacaksın, sonra yavaş yavaş trafiğe çıkacaksın. Sürteceksin, aynayı vuracaksın bunları tecrübe edeceksin tabii ki. Herkesin başına geliyor. Eşinizin tepkisini önemsemeyin. Hevesinizi söndürmekten başka bir işe yaramaz dedikleri. Mümkünse de yeni yeni sürerken yan koltuğunuza binmesin.

Arabayı alın. 6 ders özel eğitim alın sürücü kurslarından. Gayet rahat ve güzel kullanırsınız.

Özel dersi alın veeee burası çok önemli ne olursa olsun 21 gün boyu hiç ara vermeden her gün araba kullanın. az da olsa önemli değil. Bilimsel açıklaması var, 21 gün boyu tekrarlanan davranışlar otomatiğe bağlanıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…