- 5 Aralık 2017
- 2.113
- 5.382
- 88
- 35
Adetini kültürünü sevmiyorum deyince terket diyorlar ülkeyi
Böyle adet mi olur?
Arkadaşım bizim aileler hiç takımıza karışmadı kayınvalidem almış bir kısım akrabalardan gelenleri vs vermedi ama allahla onun arasında bana sormadı öncesinde büyük takılarımız hep bizde anne nasul senin takını alıp kendine takı yapar ben para verince bile kızıyor bu anlattığınızı hep erkek tarafı yapar Rabbim yardımcınız olsun ben çok üzülürdüm adet kanun değil ya siz gerekince götürdünüzSelam kizlar direk olaya geciyorum yeni evlendim ve dugunde bana takilanlari ailem aldi ama bizim sulaledeki herkes boyle yapiyor hatta gelin damat vermezse ayip sayilir falan sacma birsey biliyorum takilan altinlari takan kisilerin dugunu olursa onlar goturecekmis buraya kadar tamam ama esimin ailesi takilari bize verdiler ama ben onlara isterseniz sizde alabilirsiniz dedim yok dediler. Burada da sorun yok .
Bu arada evlenmeden once herseyi ben aldim. Yatak odasi haric benimkiler birsey harcamadi.
Dugunden sonra takilarla dugun borcu ve dugunleri olanlara gotureceklerini soyleyen ailem araba almaya karar vermis! Annem tektas, altin kolye,bilezik almis.
Simdi ben ne kadar bizde takilari ailelerin aldigini bilsem de boyle hemen harcamaya baslamalari gozume batiyor. Siz ne dusunuyorsunuz abartiyor muyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?