Unuttum zaten coktanAbovvvv hımm ozaman sen o altınları unut
Ayıp etmişler bence...desem ki hani bi katkıları olmuştur... borca girmişlerdir ...nasılsa düğünden gelenlerde borcu kapatırız demişlerdir o başka ...Hayir ben aldim herseyi kredi kartiyla taksitle odeyerek
Ya ben aldiklarima birsey demedim zaten ama boyle gozume sokulur gibi harcanmasıMasrafları kendiniz yaptığınız halde altınlarınızı almaları abes olmuş. Keza şuan bende hazırlığımı kendim yapıyorum altınlarımı da vermem diyorum
Üzülme canım daha iyileri sana nasip olsun inşallah. Keşke sana böyle bahsetmeselermiş.
Hic benim elime gecmedi ki zatenŞaka gibi! Nasıl verdiniz anlamadım?
Esimde normalde birsey demez ama bir kavga da seni de baslik parasiyla almis gibi olduk zaten altinlari vererek dediBunu erkek tarafı yapsa buralar savaş alanına dönmüştü. ☺
Ailen ağır saçmalamış.. Ve çok ayıp etmişler..
Her şeyi siz yapmışsınız bi de üstüne takıları almışlar.
Resmen üzerinizden gelir etmişler. (En kibar hali bu)
Esimde normalde birsey demez ama bir kavga da seni de baslik parasiyla almis gibi olduk zaten altinlari vererek dedi
Bir kac kere sakayla karisik soyledim evlenmeden once sert tepki aldim hem evleniyosun hem altinlari istiyosun gibiGelenekse gelenek sorgulayın bir size saçma gelen şeyi yapmayın hangi devirdeyiz
Bu adet muhtemelen kızlar çalışmadığı, erkekler de erken evlenip (genelde askerden gelince) birikim yapamadığı için bütün masrafların aile tarafından karşılandığı sittin sene öncesindenkalma. Artık devir değişti bu adetlerin terk edilmesi gerekiyorAdetini kültürünü sevmiyorum deyince terket diyorlar ülkeyi
Böyle adet mi olur?
Bizim sulaledeki herkes boyle yani alirlar kiz tarafi da erkek tarafi da esim baska ilden oldugu icin onlarda yokmus boyle birseyMal gibi görmüşler semi batsın öyle aile
Ne olacadı ya evlenen sensin onlar değilBir kac kere sakayla karisik soyledim evlenmeden once sert tepki aldim hem evleniyosun hem altinlari istiyosun gibi
Valla başlarım bizim sülalede dürü var ıvır zıvır var ben yapmadımBizim sulaledeki herkes boyle yani alirlar kiz tarafi da erkek tarafi da esim baska ilden oldugu icin onlarda yokmus boyle birsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?