Muhtemelen bir çıkış nedeni vardırBu adet muhtemelen kızlar çalışmadığı, erkekler de erken evlenip (genelde askerden gelince) birikim yapamadığı için bütün masrafların aile tarafından karşılandığı sittin sene öncesindenkalma. Artık devir değişti bu adetlerin terk edilmesi gerekiyor
Çok ilginç, yani bana tuhaf geldi. Bence alın ailenizden. Onlar sizin hakkınız. Eşiniz nasıl bir şey demedi ki?Hic benim elime gecmedi ki zaten
Yok daha evlenen arkadasim olmadi sadece bir kac 1.dereceden akrabanin yani geri gitmeyecek olanlarin taktiklarini aldimBenim merak ettigim bisey daha var sizin arkadasiniz cevreniz yokmu size gelen altinlarin icinde sizin daha once goturdugunuz kisilerin taktigi takilar yokmu o zmn aile sizin goturduklerinize de el koymus ustune konmus olmuyormu ???
Bende bazen kiziyorum ama bu kadar sert degilim ya buyuttuler ettiler sonucta kotu insanlar degiller sevdiklerini biliyorumBu arada ailem bana düğünde 25 gr bir bilezik taktı bunun dışında Hiçbirşey yapmadı diğer evlatlarına yaptılar 7 sene oldu hala kinliyim dünyanın iyiliğini yaptılar ama düğün zamanını unutamıyorum zaman zaman küsüyorum kızıyorum sonra diyorum annem sayesinde rahat çalışıyorum çok şükür herşeyim var ki ben böyleysem senin o ailenin yüzüne bakamam lazım sana kazık atmışlar aile bu değil
Bilezigim var erkek tarafinin taktiklati ve kendi 1.derece akrabalarımın taktıkları bendeSenin hiç bileziğin falan yok. Annen yeni tektaş mı takıyor şimdi. Beraber bir gezmeye gitseniz onun kolları dolu. Sende bir şey yok öyle mi? İlginç olmuş.
Bilezigim var erkek tarafinin taktiklati ve kendi 1.derece akrabalarımın taktıkları bende
Degerini bilmiyorum tam altinlar ve paralar iste bilezikler haricNe kadarlik altin para aldilar senden peki cok mu
Evet tabiki deSadece sizin taragınızdakileri mi aldılar?
Evet tabiki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?