Araba alacakmış

Muhtemelen bir çıkış nedeni vardır
Yanlız hiç mi düşünmez insan sorgulanaz

Benim merak ettigim bisey daha var sizin arkadasiniz cevreniz yokmu size gelen altinlarin icinde sizin daha once goturdugunuz kisilerin taktigi takilar yokmu o zmn aile sizin goturduklerinize de el koymus ustune konmus olmuyormu ???

Ey yumurtaya can veren Rabbim neler duyacağız daha, ailenizin yaptığı çok ayıp. Gelenekmiş. Siz bütün masraflarinizi kendiniz karşılarken gelenek nerdeymis acaba? Bir de kadın kızının altinlariyla kendini donatmış çok acımasızca. Gelip yüzünüze normal şeyler yapmış gibi de bakacak öyle mi. Zalimlik bu gerçek analık bu değil. Yapacak da bir şey kalmamış gerçi biz buradan ne soylesek artık boş. Eşiniz ne dese haklı valla.

Kv yapsa ortalik yangın yerine dönerdi ...
Ilk kez böyle bisey duydum ... hadi akrabanin taktiğini aldilae senin hic mi arkdaşın vs bişey takmadı ...
Annem sut hakkini bile geri bana verdi ...
Erkek tarafı borç yaptık vs diye aliyorda kiz tarafı neden alıyor

Benim merak ettigim bisey daha var sizin arkadasiniz cevreniz yokmu size gelen altinlarin icinde sizin daha once goturdugunuz kisilerin taktigi takilar yokmu o zmn aile sizin goturduklerinize de el koymus ustune konmus olmuyormu ???
Yok daha evlenen arkadasim olmadi sadece bir kac 1.dereceden akrabanin yani geri gitmeyecek olanlarin taktiklarini aldim

Bu arada ailem bana düğünde 25 gr bir bilezik taktı bunun dışında Hiçbirşey yapmadı diğer evlatlarına yaptılar 7 sene oldu hala kinliyim dünyanın iyiliğini yaptılar ama düğün zamanını unutamıyorum zaman zaman küsüyorum kızıyorum sonra diyorum annem sayesinde rahat çalışıyorum çok şükür herşeyim var ki ben böyleysem senin o ailenin yüzüne bakamam lazım sana kazık atmışlar aile bu değil

Madem öle bari düğün eşyasına destek olsalarmış ... resmen başlık parası almışlar.. ben olsam anneö bile olsa hayatta vermezdim.

Bende bazen kiziyorum ama bu kadar sert degilim ya buyuttuler ettiler sonucta kotu insanlar degiller sevdiklerini biliyorum

Senin hiç bileziğin falan yok. Annen yeni tektaş mı takıyor şimdi. Beraber bir gezmeye gitseniz onun kolları dolu. Sende bir şey yok öyle mi? İlginç olmuş.

Senin hiç bileziğin falan yok. Annen yeni tektaş mı takıyor şimdi. Beraber bir gezmeye gitseniz onun kolları dolu. Sende bir şey yok öyle mi? İlginç olmuş.
Bilezigim var erkek tarafinin taktiklati ve kendi 1.derece akrabalarımın taktıkları bende

Cok degisik aileler karsisinda kizina saklamak icin alan ailelere bile kiziyorum sizinki hepten uc nokta
Ayrica benim bekar arkadaslarimda benim gittigim arkadaslarimda bana kendilerince hediye taki getirdiler demek istedigim sey baskaydi. Ama siz kabullenmis vermissiniz esiniz ne dese yeri var hakki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…