- 6 Ağustos 2022
- 10
- 13
- 3
- Konu Sahibi Melodi1daisy
-
ay ne alaka ... mal sahibi olunca değişenler var ama herkes değilMerhaba arkadaşlar, güzel günler diliyorum hepinize
Hiç böyle bir konu açıldı mı bilmiyorum ama merak da ediyorum. Forumda okuduğum birkaç konuda böyle bir durum vardı, sizlere danışmak istedim.
Eşimle güzel giden on yıllık beraberliğimiz + bir yıllık evliliğimiz var. Kismetse araba alacağız. Ama bu forumu okuya okuya her konuda obsesif oldum (Burası ayrı mesele bununla ilgili de ekstra konu açmak lazım forumda okuyup kafaya takmak)
Efendim bu erkek beyfendilerin arabası olduktan sonra bir havalara girmeler, hadsizleşmeler baş gösteriyor deniyor. Tabii ki her insan bir değil ama yapan varsa da neden yapar, bu doğru mu Evli mutlu arabalı kardeşlerimden cevap bekliyorum
Yok ben de kullanacağım ikimizin de ilk arabası. Eşim de cok mutevazı bir insandır beklemem zaten böyle bir şey ama forumda birkaç konuda bunu gördüm, araba aldı değişti gibi çok merak ettim nedeniniGörmemişin arabası olacaksa değişme ihtimali var çiğ adamların. Ayrıca araba eşinize mi alınıyor sadece?
Başkalarının derdiyle dertlendiniz yani, kıyamam...Yok ben de kullanacağım ikimizin de ilk arabası. Eşim de cok mutevazı bir insandır beklemem zaten böyle bir şey ama forumda birkaç konuda bunu gördüm, araba aldı değişti gibi çok merak ettim nedenini
erkekler önce arabalarını değiştirir sonra eşlerini derlertabi ki bu toplumda pisliğine söyleniyor karakter oturduktan sonra araba ev yazlık ne biliyim başka alınacak mal alıp değişmeyen insan var
Aynen katılıyorum size. Yok başka sitede filan açmadım burada gördüğüm için sordumay ne alaka ... mal sahibi olunca değişenler var ama herkes değil
değişen kişiler çiğ kişilerdir, karaktersizlik yani...
bu konunun aynısı başka sitede açıldı bu arada aynı kişimisiniz ?
Yok ben de kullanacağım ikimizin de ilk arabası. Eşim de cok mutevazı bir insandır beklemem zaten böyle bir şey ama forumda birkaç konuda bunu gördüm, araba aldı değişti gibi çok merak ettim nedenini
çünkü bu ülkenin erkekleri kendilerini ancak araba ev para pul üzerinden birilerine kabul ettirebiliyorlar. kendilerini başka konularda geliştiremedikleri içinEvet ya lafı bile var toplumda. Ben neden böyle dendiğini merak ettim sadece
Artan benzin ücretleri ile benim eşimde bir değişim olmadı değil. Her benzin aldığında biraz daha üzgün geliyorMerhaba arkadaşlar, güzel günler diliyorum hepinize
Hiç böyle bir konu açıldı mı bilmiyorum ama merak da ediyorum. Forumda okuduğum birkaç konuda böyle bir durum vardı, sizlere danışmak istedim.
Eşimle güzel giden on yıllık beraberliğimiz + bir yıllık evliliğimiz var. Kismetse araba alacağız. Ama bu forumu okuya okuya her konuda obsesif oldum (Burası ayrı mesele bununla ilgili de ekstra konu açmak lazım forumda okuyup kafaya takmak)
Efendim bu erkek beyfendilerin arabası olduktan sonra bir havalara girmeler, hadsizleşmeler baş gösteriyor deniyor. Tabii ki her insan bir değil ama yapan varsa da neden yapar, bu doğru mu Evli mutlu arabalı kardeşlerimden cevap bekliyorum
Görgüsüz ise değişir. Kocanın görgü seviyesine bağlı. BilemeyeceğimMerhaba arkadaşlar, güzel günler diliyorum hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?