Araba alan erkek değişir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlisiniz ve eşiniz tek başına mı araba alıyor? Araba ikinizin oluyor gayet. Bu fikri yansıtıyorsa evet bir tarafları oynamaya başlar geçmiş olsun

Nasil bir kadın evini temizleyip topluyor sa onlarda arabaya kılıf teyip hoparlör cam filmi çeker en fazla arada bir araba yıkar birlikte daha çok gezersiniz araba ihtiyac 1 araba ile karakteri değişen insanın karakteri oturmamistir bence saçmalık yani

Bu arada araba kocamı çok değiştirdi.
Sanayiye girdikçe küfür ediyor.
Ben de ona eşlik ediyorum
Bayram dönüşü yolda kaldık mesela.
Şanzumana bilendik.
Açtık kaputu.
Hırladık bi güzel.
Eskiden böyle değildik. İkimiz de çok değiştik.
Arabalı olmak çok zor.
Satıp kurtuliciz.
Özümüze dönmemiz lazım.
Fazla degistik

Elbette değişir. Benzin fiyatlarına bakıp intihara sürüklenir. Gece uykularından "hasayıır fulleme haayıır" diye uyanır. Bir süre sonra aldığınız ayçiçek yağına bile göz diker. "az harca şu yağı, benzine para kalmıyor" der. Kızartma yiyemeyecek hale gelirsiniz. Aile içi huzurunuz kalmaz.

Degismez kendine dert arama

Daha nekadar sacmalanabılır derken ,hergun leveller yukselıyor.
Ne alaaka Allah askına.Ne alck lımuzın mı alcak da huyu suyu degiscek adamın?

eşim için işe girince değişir dediler değişmedi araba alınca değişir dediler değişmedi ne ilgisi var

Bugatti ya da lamborghini alıyorsak ben bi değişirim valla yalan yok.

Küçük bir arabamız var. Eşim bey arabasını koynuna sokup yatsa arabayı ezerim diye uyuyamaz. Ekmek almaya giderken kapının önünde park halinde duran arabasına uzun uzun bakıyor . Yanında arabasına kötü laf edilmesine izin vermiyor arabası küsüyormuş filan.

Kastedilen değişim tam olarak hangisi bilemiyorum ama 250 binlik arabayla göğüs kabartacak adamın da bu kadarcık kusurunu vizyonsuzluguna bağışlarım asla sorun değil .

Mercedes Maybach modellerinden birini alıyorsa değişsin yahu çok da tın

Bız evlılıgımızın 4.yılında araba aldık esim hala aynı degısmedı yanı hamuru saglamsa bişey olmas

Ben konu açıldığından beri bağlantı kuramıyorum adam çiçek mi pilli oyuncak mı araba olunca bozulsun

Araba alınca, cebi para görünce biti kanlanan herifi ilk yıldan tanımak daha iyi bence. Coluga çocuğa karışmadan şutlarsin.
Para bulunca değişen adam her şeyi yapabilir, cok var etrafta
Arabayı %90 krediyle alcaktır.Takstleri oderken cok değisecegi kesın

2 senedir forumdayım. Henüz böyle bir konu görmedim. Evet benimki araba alınca şımardı desem araba almaktan vaz mı geçeceksiniz?

Gerçekten şurada zeka pırıltılı bazı yorumlar beni güldürse de henüz okuma anlama yetisi olmayanlar da var. Şu forumda ne sorulsa bazı yazarlarda bir yukardan bakma, yargılama seziyorum. Saçma veya değil sormak istedim, erkekler arabalarına değer veriyorlar bildiğim kadarıyla hiç arabam olmadığı için bilmek istedim. Her neyse arkadaşlar teşekkürler

Arabanız olmadığı için size şu an öyle geliyor ama araba gerçekten çok değiştirecek bir şey değil. Bu zamana kadar almadığınız için ortalama bir araba alacağınızı düşündüm tabii. Çok lüks bir araba değilse nasıl değişebilir ki? Ne olacak yani en fazla.
Yani lise sonda araba alan devlet üniversitesine arabasıyla gelen çocuklar mutlaka fiyaka yapıyordur ama belli yaştan sonra genelde ev araba alınıyor yani ekstra bir değişim olmaz. En fazla sizi de masrafı etkileyecek merak etmeyin.
Bir de titiz malı kıymetli bir adamsa babam gibi arabada yemeyin, koltuğa ayakkabınızı dayamayın diye darlar sürekli arabasını siler ovalar işte. Başka bir değişim olmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…