Araba aldım ama pişmanım sanki 😪

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E zaten elinizde bir şey kalmıyormuş hem böylelikle ihtiyacınızı gidermiş olursunuz çok iyi yapmışsınız yoksa bu dönemde arabada zor alınır herşeyin fiyatı arttı.

Elinize güzel bir birikim kalmış olacak. Keşke bende arabamı satmasaydım. 95 e saatım arabamın şu an 2. Eli 190-200bin 😬
75e aldığımız araba şu an 150 bin
Altından daha hızlı değerlendi
1 yıl önce aldık biz de
Sürekli sahibinden e girip güncel değerine bakıp tatmin oluyoruz 😀😀

Biraz dertleşmek icin yazıyorum arkadaşlar. Benim durumumda olan var mı diye de merak ediyorum açıkçası. 7 yıldır çalışan biri olarak gecen yaz araba aldım. Aldım derken kredi cektim. Aslında biraz da almak zorunda kaldım. Neden derseniz ne bir birikim yapabiliyordum ne de istediğimi alabiliyordum. Sebebi ise aileme maddi yönden destek olmam. 7 yılda elimde avucumda hic bir şey kalmıyordu. Ya kardeşlerime gönderiyordum yA da ihtiyacı var diye aileme. Aileme kredi çekmek zorunda kalmıştım onu da gecen yaz benim biraz birikmişliğimle kapattım ki bir araba alayım. Aldım ama sanki pişmanım. Cünkü elimde yine bir sey kalmıyor.
Bu devirde arabasız da olmuyor. Herkes bir plan yaparken kimseden beni de surdan alır MIsın demek zor geliyordu açıkçası. Ya da bir doktor, hastane isi olunca zorlanıyordum. Bunlar aklıma gelince iyi ki aldım diyorum ama suan eksideyim resmen. Bu arada araba alıp borclanmasaydım da suan yine aileme gönderiyor olacaktım. Sizce iyi mi yaptım kötü mü ?
kesinlikle iyi yapmışsınız zaten elinizde durmuyormuş para en azindan çalıştığınızı anlarsiniz

Biraz dertleşmek icin yazıyorum arkadaşlar. Benim durumumda olan var mı diye de merak ediyorum açıkçası. 7 yıldır çalışan biri olarak gecen yaz araba aldım. Aldım derken kredi cektim. Aslında biraz da almak zorunda kaldım. Neden derseniz ne bir birikim yapabiliyordum ne de istediğimi alabiliyordum. Sebebi ise aileme maddi yönden destek olmam. 7 yılda elimde avucumda hic bir şey kalmıyordu. Ya kardeşlerime gönderiyordum yA da ihtiyacı var diye aileme. Aileme kredi çekmek zorunda kalmıştım onu da gecen yaz benim biraz birikmişliğimle kapattım ki bir araba alayım. Aldım ama sanki pişmanım. Cünkü elimde yine bir sey kalmıyor.
Bu devirde arabasız da olmuyor. Herkes bir plan yaparken kimseden beni de surdan alır MIsın demek zor geliyordu açıkçası. Ya da bir doktor, hastane isi olunca zorlanıyordum. Bunlar aklıma gelince iyi ki aldım diyorum ama suan eksideyim resmen. Bu arada araba alıp borclanmasaydım da suan yine aileme gönderiyor olacaktım. Sizce iyi mi yaptım kötü mü ?
Borç yiğıdin kamçısıdir :KK45:

bence gayet iyi yapmışsın ablam, kaça aldın?
ben de almak istiyorum ama cesaret edemiyorum ya. biraz kendimi zorlasam alabilir miyim diye düşünmeden edemiyorum. acemiyim bir de gidip süper bişey alamam ama aldığım elimde heba olur mu ondan da emin değilim.

bence gayet iyi yapmışsın ablam, kaça aldın?
ben de almak istiyorum ama cesaret edemiyorum ya. biraz kendimi zorlasam alabilir miyim diye düşünmeden edemiyorum. acemiyim bir de gidip süper bişey alamam ama aldığım elimde heba olur mu ondan da emin değilim.
89 aldım ben. 2012 i20 kazasız değisensizdi. Ağustos’ta aldım bu arada sadece sürtmeden bi kaç boyası var

Araba almasanız da bu sefer de ailenize yolladığınız için farklı, belki daha kötü duygular hissedecektiniz. Hiç pişman olmayın. Kendiniz için bir şey yapmışsınız işte çok güzel, sefam olsun diyip keyfini sürün.

çok yanlış yapmışsın. Acilen sat arabayı, parasını ailene gönder. Sen krediyi ödersin. Yahu soru mu bu? Elde avuçta bırakmayan aile varken daha doğru bir karar olamazdı. Bir süre sıkıntı çeker, sonra düzene sokarsın. Güle güle kullan.

Ah bnde alsam çok istiyorum. Giden gider malın yanına kalır. Borç bi şekilde ödenir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X