- 2 Ocak 2021
- 2.402
- 1.166
- 83
- 32
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Haklısınız. Suan daha iyi hissediyorumAlınmış alınmıştır.Yatırım dır.
bugun bir masa al,yarın aynı fiyata bulamaz hale geldik.
hiç pişman olmayın,en azından borca gidiyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınız. Suan daha iyi hissediyorumAlınmış alınmıştır.Yatırım dır.
bugun bir masa al,yarın aynı fiyata bulamaz hale geldik.
hiç pişman olmayın,en azından borca gidiyor.
75e aldığımız araba şu an 150 binElinize güzel bir birikim kalmış olacak. Keşke bende arabamı satmasaydım. 95 e saatım arabamın şu an 2. Eli 190-200bin![]()
kesinlikle iyi yapmışsınız zaten elinizde durmuyormuş para en azindan çalıştığınızı anlarsinizBiraz dertleşmek icin yazıyorum arkadaşlar. Benim durumumda olan var mı diye de merak ediyorum açıkçası. 7 yıldır çalışan biri olarak gecen yaz araba aldım. Aldım derken kredi cektim. Aslında biraz da almak zorunda kaldım. Neden derseniz ne bir birikim yapabiliyordum ne de istediğimi alabiliyordum. Sebebi ise aileme maddi yönden destek olmam. 7 yılda elimde avucumda hic bir şey kalmıyordu. Ya kardeşlerime gönderiyordum yA da ihtiyacı var diye aileme. Aileme kredi çekmek zorunda kalmıştım onu da gecen yaz benim biraz birikmişliğimle kapattım ki bir araba alayım. Aldım ama sanki pişmanım. Cünkü elimde yine bir sey kalmıyor.
Bu devirde arabasız da olmuyor. Herkes bir plan yaparken kimseden beni de surdan alır MIsın demek zor geliyordu açıkçası. Ya da bir doktor, hastane isi olunca zorlanıyordum. Bunlar aklıma gelince iyi ki aldım diyorum ama suan eksideyim resmen. Bu arada araba alıp borclanmasaydım da suan yine aileme gönderiyor olacaktım. Sizce iyi mi yaptım kötü mü ?
Borç yiğıdin kamçısıdirBiraz dertleşmek icin yazıyorum arkadaşlar. Benim durumumda olan var mı diye de merak ediyorum açıkçası. 7 yıldır çalışan biri olarak gecen yaz araba aldım. Aldım derken kredi cektim. Aslında biraz da almak zorunda kaldım. Neden derseniz ne bir birikim yapabiliyordum ne de istediğimi alabiliyordum. Sebebi ise aileme maddi yönden destek olmam. 7 yılda elimde avucumda hic bir şey kalmıyordu. Ya kardeşlerime gönderiyordum yA da ihtiyacı var diye aileme. Aileme kredi çekmek zorunda kalmıştım onu da gecen yaz benim biraz birikmişliğimle kapattım ki bir araba alayım. Aldım ama sanki pişmanım. Cünkü elimde yine bir sey kalmıyor.
Bu devirde arabasız da olmuyor. Herkes bir plan yaparken kimseden beni de surdan alır MIsın demek zor geliyordu açıkçası. Ya da bir doktor, hastane isi olunca zorlanıyordum. Bunlar aklıma gelince iyi ki aldım diyorum ama suan eksideyim resmen. Bu arada araba alıp borclanmasaydım da suan yine aileme gönderiyor olacaktım. Sizce iyi mi yaptım kötü mü ?
Bende ağlıyorum girip baktıkça75e aldığımız araba şu an 150 bin
Altından daha hızlı değerlendi
1 yıl önce aldık biz de
Sürekli sahibinden e girip güncel değerine bakıp tatmin oluyoruz![]()
89 aldım ben. 2012 i20 kazasız değisensizdi. Ağustos’ta aldım bu arada sadece sürtmeden bi kaç boyası varbence gayet iyi yapmışsın ablam, kaça aldın?
ben de almak istiyorum ama cesaret edemiyorum ya. biraz kendimi zorlasam alabilir miyim diye düşünmeden edemiyorum. acemiyim bir de gidip süper bişey alamam ama aldığım elimde heba olur mu ondan da emin değilim.
bence çok iyi almışsın, geçen yaz ağustosta mı yoksa bu yaz ağustosta mı?89 aldım ben. 2012 i20 kazasız değisensizdi. Ağustos’ta aldım bu arada sadece sürtmeden bi kaç boyası var
Bu yaz aldıkbence çok iyi almışsın, geçen yaz ağustosta mı yoksa bu yaz ağustosta mı?
çok uyguna almışsınız trameri varmıydı sorgulattınız mı? yoksa km mi yüksek.... mümkün değil o paraya o araba89 aldım ben. 2012 i20 kazasız değisensizdi. Ağustos’ta aldım bu arada sadece sürtmeden bi kaç boyası var
Km yüksek biraz 200 binde . Trameri yok. Sorgullattıkçok uyguna almışsınız trameri varmıydı sorgulattınız mı? yoksa km mi yüksek.... mümkün değil o paraya o araba
Güle güle kullanın,araba maaliyeti var ama bir o kadar da konfor demek.Km yüksek biraz 200 binde . Trameri yok. Sorgullattık
Ah bnde alsam çok istiyorum. Giden gider malın yanına kalır. Borç bi şekilde ödenir.Biraz dertleşmek icin yazıyorum arkadaşlar. Benim durumumda olan var mı diye de merak ediyorum açıkçası. 7 yıldır çalışan biri olarak gecen yaz araba aldım. Aldım derken kredi cektim. Aslında biraz da almak zorunda kaldım. Neden derseniz ne bir birikim yapabiliyordum ne de istediğimi alabiliyordum. Sebebi ise aileme maddi yönden destek olmam. 7 yılda elimde avucumda hic bir şey kalmıyordu. Ya kardeşlerime gönderiyordum yA da ihtiyacı var diye aileme. Aileme kredi çekmek zorunda kalmıştım onu da gecen yaz benim biraz birikmişliğimle kapattım ki bir araba alayım. Aldım ama sanki pişmanım. Cünkü elimde yine bir sey kalmıyor.
Aynı benim kocam gibi75e aldığımız araba şu an 150 bin
Altından daha hızlı değerlendi
1 yıl önce aldık biz de
Sürekli sahibinden e girip güncel değerine bakıp tatmin oluyoruz![]()