- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.212
- 698
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Hava atmak gibi olmasın da biz de aldık araba.Darısı bana
Çok doğru tercih kazasız belasız kullan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hava atmak gibi olmasın da biz de aldık araba.Darısı bana
Çok doğru tercih kazasız belasız kullan
Hava atmak gibi olmasın da biz de aldık araba.![]()
Ayağımı yerden kessin fazla masraf çıkarmasın yeter diyorumBizim de var arabamız ama ben kendime ayrı istiyorum
Var da külüstür bir şey aldık.
Fakire fakir araba calci![]()
![]()
Ayağımı yerden kessin fazla masraf çıkarmasın yeter diyorum![]()
Ay eksideyim çok gariban hissediyorum ama arabam varHava atmak gibi olmasın da biz de aldık araba.![]()
Çok teşekkür ederim
Çok sağoluntabıkı ıyı yapmıssınız
şu sürekli birilerini sömüren ınsanlardan nefret edıyorum kendı cocugunu kendı anne babasını vıcdansızca sömürüp duranlardan . artık kendınız ıcın yatırım yaptınız cok sukur .
Ödemekte zorluk cekiyorum o yüzden aslındaBirikim yapamayan biri olduğunuzu kendiniz söylediniz bence iyi yapmışsınız.
araba yazmasaydınız yine ailenize kardeşinize yardım edecektiniz yazdığınız gibi değil mi?Teşekkür ederim. Zaten suan arttı fiyatı ama elimde bir şey kalmayınca bu üzüyor biraz beni
Kredi müzdaribiyim malesef birsürü borcumuz var Elhamdülillah ödüyoruz ama sadece araba için kredi almıştık sonra kartları harcamak zorunda kaldık şimdi bölünüyoruz ödemelere Allahtan bu ay bir alacağımız geliyo kapatıcaz hepsini darısı başına.Ailene destek olman güzel ama kendininde bişeyi olsun iyi yapmışsın.Biraz dertleşmek icin yazıyorum arkadaşlar. Benim durumumda olan var mı diye de merak ediyorum açıkçası. 7 yıldır çalışan biri olarak gecen yaz araba aldım. Aldım derken kredi cektim. Aslında biraz da almak zorunda kaldım. Neden derseniz ne bir birikim yapabiliyordum ne de istediğimi alabiliyordum. Sebebi ise aileme maddi yönden destek olmam. 7 yılda elimde avucumda hic bir şey kalmıyordu. Ya kardeşlerime gönderiyordum yA da ihtiyacı var diye aileme. Aileme kredi çekmek zorunda kalmıştım onu da gecen yaz benim biraz birikmişliğimle kapattım ki bir araba alayım. Aldım ama sanki pişmanım. Cünkü elimde yine bir sey kalmıyor.
Bu devirde arabasız da olmuyor. Herkes bir plan yaparken kimseden beni de surdan alır MIsın demek zor geliyordu açıkçası. Ya da bir doktor, hastane isi olunca zorlanıyordum. Bunlar aklıma gelince iyi ki aldım diyorum ama suan eksideyim resmen. Bu arada araba alıp borclanmasaydım da suan yine aileme gönderiyor olacaktım. Sizce iyi mi yaptım kötü mü ?
Düzenleme: herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah ama borçsuz![]()
Ocak zammı geldiğinde biraz olsun rahatlamaz mısınız?Ödemekte zorluk cekiyorum o yüzden aslında
Bende geçen ay aynı ayarda 1400 hasar kaydı olan aracı 95 e aldım. Ay farkı ile 7 8 bin kar etmişsiniz89 aldım ben. 2012 i20 kazasız değisensizdi. Ağustos’ta aldım bu arada sadece sürtmeden bi kaç boyası var
Şöyle düşün. Ailene verirken elinde birşey kalmıyordu. Ama hiç kalmıyordu. Şuan elinde birşey kalmıyor ama bir güvencen var.Biraz dertleşmek icin yazıyorum arkadaşlar. Benim durumumda olan var mı diye de merak ediyorum açıkçası. 7 yıldır çalışan biri olarak gecen yaz araba aldım. Aldım derken kredi cektim. Aslında biraz da almak zorunda kaldım. Neden derseniz ne bir birikim yapabiliyordum ne de istediğimi alabiliyordum. Sebebi ise aileme maddi yönden destek olmam. 7 yılda elimde avucumda hic bir şey kalmıyordu. Ya kardeşlerime gönderiyordum yA da ihtiyacı var diye aileme. Aileme kredi çekmek zorunda kalmıştım onu da gecen yaz benim biraz birikmişliğimle kapattım ki bir araba alayım. Aldım ama sanki pişmanım. Cünkü elimde yine bir sey kalmıyor.
Bu devirde arabasız da olmuyor. Herkes bir plan yaparken kimseden beni de surdan alır MIsın demek zor geliyordu açıkçası. Ya da bir doktor, hastane isi olunca zorlanıyordum. Bunlar aklıma gelince iyi ki aldım diyorum ama suan eksideyim resmen. Bu arada araba alıp borclanmasaydım da suan yine aileme gönderiyor olacaktım. Sizce iyi mi yaptım kötü mü ?
Düzenleme: herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah ama borçsuz![]()