ehliyet varmı ?
Peki neyinize guvenip araba aldiniz anlamadim. Sus olsun diye degildir herhalde.
Ne mi yapin? Herkes gibi kursuna gidin, dogru duzgun ogrenin.
Ya Allah diye trafige cikip milletin canina kast etmeyin. Oyle bir hakkiniz yok.
40 yıllık şöförsünüz sanki kazalar acemiler yüzündenmi oluyor yoksa alkol aşırı hız yüzündenmi önce bunu araştırın ayrıca araba sürmeyi yeni öğrenen biri daha dikkatli olur bunu bilin
7 senelik soforum.
Acemiler mi alkollu soformuymus.Tencere dibin kara seninki benden kara misali. Arkadas acemi degil, direk surmeyi bilmiyor, anlamadiniz herhalde konuyu. 0 bilgiyle trafige mi ciksam diye soruyor, alsin sursun o zaman, coluk cocugunuza carpinca da "olsun canim, alkollu degildi ya" der gecersiniz. Nasil bir mantiktir bu ya.
Direksiyona hakim olamayan, araba suremeyen trafige cikamaz kardesim, cikmamali, bu kadar. Sebebi ne olursa olsun.
ben süremeyene nasil ehliyet veriyolar anlamis degilim..
bir arkadasimda var ehliyet almis ama sorsan suremiyor arabayi..
oldu olacak bakkalda satsinlar isteyen alsin..
Turkiye'de dolu var ki. Herkesin ehliyeti var ama kimse surmeyi bilmiyor. Millet once ehliyeti alip sonra surmeyi ogreniyor, tersten yani. Ben de anlamiyorum ne is.
Turkiye'de dolu var ki. Herkesin ehliyeti var ama kimse surmeyi bilmiyor. Millet once ehliyeti alip sonra surmeyi ogreniyor, tersten yani. Ben de anlamiyorum ne is.
ben süremeyene nasil ehliyet veriyolar anlamis degilim..
bir arkadasimda var ehliyet almis ama sorsan suremiyor arabayi..
oldu olacak bakkalda satsinlar isteyen alsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?