Kredı cekmekmı!yok artık banka oyunları bunlar. Ne gerek var paranı elıne alınca az ders cok pratık yaparsın bos yerde cok calııs ve brden trafıge atlama . Hafıf yollarda saatlerde basla .
bence sürmeyi iyice ögrenmeden araba almasaydiniz keske,
bide 13 yillik ehliyetiniz olup arabayi surememenizde ayri bir garip,
araba suremeyenede veriyolar ehliyeti sonra vay efendim kazalar niye oluyor
ben direksiyon eğitimcisiyim sana şunu diyebilirim kendine ne kadar güvenebiliyorsun? ben bunu yapabilirim diyorsan yapamayacağın bişey yoktur. arabanızı boş bi arazide dur kalk yapa yapa çalışma yaparak ve inanarak yavaş yavaş öğrenebilirsin o bir araç ve yöneten sensin, herşey dikkatinde ve senin komutunda , kullanmaya başladığında da tavsiyem hemen trafiğe çıkma sen arabayı tanıdıkça daha dikkatli olacaksın ve ne yazık ki kurslardaki özel dersler çok pahalıya geliyor şahıstan almaya bak kendi aracında var orda olsam bedavaya bile çalıştırırdım seni :)
40 yıllık şöförsünüz sanki kazalar acemiler yüzündenmi oluyor yoksa alkol aşırı hız yüzündenmi önce bunu araştırın ayrıca araba sürmeyi yeni öğrenen biri daha dikkatli olur bunu bilin
Arabanız hayırlı olsun,biraz araştırıp sahıştan uygun fiyata özel ders alın en iyi o şekilde öğreniliyor.Arabayı aldığınıza göre ,kullanmak istiyorsanız biraz da eğitim için para gözden çıkarmanız gerekir.Biraz da olsa bilginiz varsa 2-3 ders yetecektir sanırım ,sonrasında refakat edecek arkadaş bulur trafiğe çıkmadan uygun yerlerde alıştırma yaparsınız.
Bir süre sonra evinize yakın yerlere markete,fırına sık sık gider, tecrübe edinir yavaş yavaş trafiğe çıkarsınız.
Tekrar hayırlı olsun.
walla yazılanları okudumda herkes bir serzenişte bulunmuş sürmeyi bilmeyene ehliyet veriyolar falan ben 13 sene önce aldığımda gayet iyi bir dereceyle aldım ama ehliyeti aldıktan sonra altında araba olmadıktan sonra o sürme eylemi tekrarlanmayınca köreliyor.ben sıfır bilgiye sahip değilim sadece uzunzamandır şöför koltuğuna oturmadığım için refakat edicek birini aramıştım kendime güven açısından.yazılanları okuyunca iyicene moralim bozuldu.kendiem dönüp baktımda bi an trafik canavarınamı ne dönüştüm diye düşüneseim geldi
23 yasındayım 10 yasından berı arac kullanmasını bılıyorum . Ben cab daha ucuz demedım. Kredı cekmekten bahsedıyorsunuz.
Nakıt para ıle bırkac ders alabılır kurslar helekı cok ders alacagnızı duydugunda dahada gevsek davranıyor temellerı orda ogrenırse pratık yapmadan nereye kadar hoca ıle? Insan yanlız araba surerek ogrenır cogu seyı, ole ole tecrube kazanır.yanında bılen bırı oldugunda aaa sen park et sen yokusu cık patınaj cekerım vs vs ama mecbur kalınca bunu yapmam gerek rezıl olucam psıkolojısıne gırer ve mecburen yapar. Mecburıyet ınsana sabrıda araba kullanmayıda ogretır.
Cogu kadın ehlıyet dersı alıyor ıkıbın ucbın verıyo noluyo?gne trafıkte dıreksıyon basında ruj surmeler telefonfa konusmalar . Once ne yaptıgını bılmek onemsemek gerek ogreneyım olsun bıtsın derdınde herkez bu yuzden hoca ıle devam etsın dıyorsunuz kapasıtesı varsa uc saat ders alarak sabahın korunda kalkıp calısarak bunu cozer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?