Araba Aldım, Kullanamıyorum

ben de park etmekte sorun yaşıyorum, nasıl geliştiricem bunu bilmiyorum. sırf park edemediğim için arabaya binmek istemiyorum. eşimle çalışıyoruz ama o da fazla mükemmeliyetçi

işin açıkçası paralel parkı bende sevmiyorum mümkün olduğunca direk giriş olan yerlere park ediyorum eğer çok zorda kalırsam parralel parka araç boyunca gidiyorum ve direksiyonu tamamen sağa kırıyorum ve direk geri vitese takıyorum ve mümkün olduğunca içeri giriyorum ve girdikten sonra tam tersine sola kırıyorum tekrar gaz abasıyorum ve hooppp içerdeyim
ilk zamanlarda bana çok karışık geliyordu ama park ede ede geliştiryor insan
bende hala yan yollardan e5 girmeyi sevmiyorum mesela

aynen kimse yaklaşmıyor öğretmeye kendi çabamla öğrenicem artık yapacak birşey yok . senin gibi ben de mahalle aralarından başlayım dolaşmaya. şu geri gitme ve park etme olayı olmasa düz düz giderdim aslındaaa

Araba kullanmaya mahalle aralarından başlanmaz, her zaman ara sokaklar en tehlikeli yollardır, nereden ne zaman ne çıkacağını kestiremezsiniz, bilemezsiniz. Her sokak başında durmalı yolu kontrol etmeli öyle devam etmelisiniz bu yüzden ciddi risk taşır ve en ciddi / en çok kaza oranı ara sokaklardır....

Yakınınızda bir yerde boş arazi gibi bir yer yok mu.. dur kalkları tecrübe edin bolca orada, trafik eğitim caddeleri yapıyorlar, bilmiyorum bizim burada 2-3 yerde var... bu tip yerleri bulmanızı öneririm.

ben maltepeye çok yakın oturuyorum ama, bilemedim şimdi nasıl yardım edebilirim diye.
benim aracım otomatik vites öncesinde de az buçuk biliyordum.
ama, şimdi gayet iyi bi şöfer olmuşum üç kazadan sonra
zamanla öğreniliyor ama, öğretecek birileri şart mutlaka.

tabiki gündüz vakti ara sokaklar tehlikeli ben hep gece 10 dan sonra çıktım

eheheh evet bu kazalar acaip tecrübe kazandırıyor acemilikte kazalar olmazsa olmazlarından ALLAH kimseye göstermesin ama
yakınsan gel bi kahvemi iç arabalardan konuşuruzee hep erkekler araba muhabbeti yapcak değil ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…