- 29 Kasım 2020
- 184
- 245
Evet benim üzerime kredi çekmiştik eşim kefil olmuştu; bana kefil okurken bile benim imzam gerekiyordu böyle de bir prosedür.Bildiğim kadarıyla kefillik durumunda banka zaten eşin onayını da istiyor. Yani sizin yazılı onayınız olmadan eşinizin kefilliği kabul edilmeyebilir. Isterseniz araştırın bu durumu. Eger oyle bir sey varsa, onay vermezseniz zaten kefil olamaz.
Hatta böyle de bir haber varmış. Eş rızası alınmadığı takdirde hukuken geçersiz yaziyor.
![]()
Yargıtaydan emsal karar: Eş rızası alınmadan borca kefil olunmaz
Kıramayacağı bir arkadaşının borcuna eşinin rızası olmadan kefil olan vatandaş icra takibiyle sarsıldı. İcraya itiraz eden kefile müjdeli haber Yargıtay'dan geldi. Yüksek Mahkeme, eşin rızası olmadan yapılan kefilliğin hukuken geçersiz olduğuna hükmetti.www.hurriyet.com.tr

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 08-11-2021
Hamileliğimin 5. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 248 gün kaldı.
Bebeğin ilk kan hücrelerinin ve damarlarının oluşmasının yanında, hücreler kalp tüpleri denilen kanalları da oluştururlar. Kalp tüpleri kendi aralarında birleşerek, bebeğin kalbinin ilkel bir versiyonunu oluşturmaktaki ilk adımı teşkil ederler. Hafta sonuna kadar bebeğin vücudunda kan hücrelerinin dolaşımı başlayacaktır. Anneler, hamilelik sırasında burun tıkanıklıkları ve burun kanamaları yaşayabilirler.