Araba Aldım, Kullanamıyorum

ne renk araban :)

benımkı kara şimşek kara melekte olabilir
esmer yanii

araba kapının onunde duruyorya hep aklım evde kalıyor uyenı dıyemı acaba
cocukalr cızer fılan dıye
bende aabayı yıkamaya cok meraklıyım bır yıkasam desarj olsam dıyorum ya hıc yıkamıslıgımyok
buarada
esın nıye ogretmıyorkı buarada?
buarada nekadar cok buarada dedim

Eski sevgilinin oturdugu mahalleye git, cocugun ustune dogru sur... hem bu bahaneyle aradan cikartmis olursunDD Soranlara acemiydim telef oldu dersin:)))

Benimki bal rengi onun için ismi"bal böceği" :)) eşimle öğrenemedim çünkü çok heyecanlanıyorum onun yanında :)) o istiyorum hadi gel bi tur atalım beraber diye ama cıkkkk :))

yaa ne güzel arabalarınız var kızlar çıkın kullanın ya bende de araba yok babanın arabasını kaçır sevgilinin arabasını kaçır bıktım valla
pratik yapa yapa olur bunun için sabahın erken saatleri yada gecenin geç saatleri çok uygun. Ayrıca yanınızdaki cesaretinizi kırcak birisiyse hiç olmasın valla, cesaretlendircek biri olmalı konu sahibi nasıl ilerletebildin mi sürüşü

Ne çektim şu araba kullanmaktan :16 : 7 ay oldu arabamı alalı . Özel direksiyon dersi de aldım . Ama hep korkuyordum . Bir türlü cesaretlenemiyordum . Umudum kırılmıştı . 3 hafta önce arkadaşımın beni cesaretlendirmesiyle başladık . Her hafta sonu 2-3 saat kdar çalıştık . Dar yollar , yokuşlar aa bir de baktım trafiğin tam ortasındayız . Beklemeye bir saniye bile tahammülü olmayan insanlara çok kızıyorum açıkcası . Kornaya basınca daha çok panik olmamıza neden oluyorlar . Sonuç olarak ben artık sabahları arabamı çıkarabiliyorum . ( Yanımda kardeşim oluyor . Fakat müdahale etmiyor. )Yaptığımı gördükçe de güvenim yerine geliyor . Şimdi tek başıma çıkacağım günler için sabırsızlanıyorum . Allah kaza bela vermesin .

ben 3 haftadır istanbul trafiğinde araba sürmeye çalışıyorum kendimi çok sıkıyorum ilk zaman debriyaj ayağım nasıl ağrıdı anlatamam çıkın trafiğe cesaretinizi toplayıp ben sürdüysem herkes sürer:))

o zamandan bu zamana çokkk gelişmeler gösterdim ama o minibus şöförleri yokmu kontrolsuz haraketleri çileden çıkarıyor beni insanın üstüne üstüne geliyolar yol vermiyolar..

artık e ten gidebiliyorum tek başıma maltepeden pendiğe ordan kartala e5 en minibus yoluna bilimum her yollara tek gidip

gelebiliyorum...ama yanımda birisi olunca yanlış yapmamak için çabaladıkça elim ayağıma karışıyor..
en iyisi tek çıkmam işte o zaman değmeyin keyfime

Kesinlikle öyle.
Benimde yanımda biri varsa panik yapardım ilk başlarda ve uzunca bir süre gitti bu durum.. :)
Minibüs şöförleri zaten, apayrı bir kulvarda; resmen bile bile yapıyorlar, kadın sürücü gördüklerinde, illallah ettirdiler..

Canimda cok tatlidir benim oyle debriyajdan ayagim agirmasin :)

Zaten minibüs şoförü, taksi şoförü, kamyon şoförü aman amann
Evet en güzeli tek oh mis

minibüs şöförleri kendine baksın önce tin tin gidiyorlar yokuşta bizim orada aklım çıkıyor geri kaydıracam diye arabayı:)) hemen bi solluyorum devam yoluma zamanla her şey öğreniliyor ilk çıktığım zaman e-5 de yokuşda trafik dur kalk dedim allahım bittim ben:)) ama şimdi no stres :)) bana en zor gelen park etmek

Veee nihayet beklediğim an geldi . Dün tek başıma arabamla çıktım trafiğe . Evden işe , işten eve . Ohhh misler gibi oldu . Bugün de ikinci günüm . Sabahları erkenden çıkıyorum . Trafik olmuyor . Sadece park olayına alışamadım henüz Bugunleri de görmek güzel

canım merhaba,

ben de senin gibi yeni araba aldım bugün 2. günüm. iki gündür 1er saat sürdüm yavaş yavaş ama hala bacaklarım titriyor . benim sıkıntım park edemiyorum ve geri geri gidemiyorum sen nasıl çözdün sıkıntılarını bana da bir yardım etsen göstericek kimse yok

selam canım sen nerede oturuyorsun..
ben arabayı alalı artık 8 ay oldu hergün araba kullandım şuan yeterince iyiyim heryere tekbaşıma rahatlıkla gidebiliyorum e5.minibüs yolu ana yol hiç fark etmiyor

ama niyeyse şu araba kullanma işine hiç sevemedim
en son arkadaşıma eğitim bile verdim düşün artık
trafikte iyi olduğumu söylüyolar darııs senin başına artık,eğer ban ayakın bir yerlerdeyse elimden geldiğince destek olmaya çalışırım

ben istanbul anadolu yakası sancaktepe de oturuyorum. senin adına çok sevindim canım darısı başıma artık. bizim ailede kimse de ehliyet yok ve öğreticek kimsede. dün babamla çıktım o daha fazla panik yaptırdı beni. arabayı park edemedim biri geldi park etti

gerçekten zor işmiş bu ya sen nasıl alıştın peki? hergün mü kullandın ilk günler nasıl yaptın?

off off ilk günler aklıma geliyorda gülümsüyorum şimdi
arabayı hiç park edemiyordum çoğu zaman esnaftan yardımistiyordum bazıları yardımcı oluyor bazılarıda umursamıyordu..
eee baktım böyle olmuyacak insanoğlu bi gün yardımeder iki gün eder 3 cüye başının çaresine bakmak zorunda

banaabim bile öğretmek istemedi bizim ailede yengen abim eskieşim hepsi biliyordu hepside bir bahane öne sürüyordu yokişim var yok çocuk var yok akşam yolları göremiyorum..

bende kendi başımın çaresine kendim baktım hergün bulunduğum semtte iş çıkışı aldım arabayı dolaştım ama ben hiç acele etmedim hergün amahergün sokak sokak cadde mahhalle heryeri dolaştım
sonra yavaş yavaş anayollara geçtim hergün biraz daha uzağa gittim.öyle böyle derken reflekslerimi geliştridim

insanoğlu zorda kalmaya görsün bazen öle güzel şeyler başarabiliyorki ben 2 aylık şöförken arabamı yalovadan,maltepeye getirmek zorundaydım kimse yoktu tek ben o e5 ilk defa çıktım acemi oldu nu çaktırmamak rahat süürmeye çalışmak bana 2 kilo kaybettirdi o stres anlatamam yani
arabada asla acemi oldunu çaktırmıcaksın yoksa diğer araçlar korkutmaya çalışır,sıkıştırı kornaya basar daha çok panik yaptırırlar.
bizim şöförlerde bayılır bunlara bilirsin.
benim kendi arabam olduğu için hiç aceleetmedim yavaş ve emin adımlarla sindire sindire öğrendim
keşke yakın olsaymışız emin ol canı gönülden desteğin olurdum bende başıbüyüktenim bu arada

Konu acilali baya olmus usta bi sofor olmussunuzdur bence :)

Konu acilali baya olmus usta bi sofor olmussunuzdur bence :)

canım ya bu mesaj alıntısını görünce yüzümde gülümseme belirdi birden
dedim ya insanoğlu zorda kalmaya görsün herşeyi öğreniyor yeterki o azim o istikrar olsun

Son düzenleme:
ben de park etmekte sorun yaşıyorum, nasıl geliştiricem bunu bilmiyorum. sırf park edemediğim için arabaya binmek istemiyorum. eşimle çalışıyoruz ama o da fazla mükemmeliyetçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…