Aynen benimkide yatıyor kuzu kuzu şuan ona bakıyorum hasretle...hergün yanına gidiyorum halini hatırını soruyorum, kirini siliyorum...eşimde gülüp duruyor bu halime :)) iyi bi hoca araştırıyoruz bakalım,o gün gelecek ve ben kızımla istanbul semalarında tur atıcam...isim bile koydum ona"bal böceği" :))
ne renk araban :)
benımkı kara şimşekkara melekte olabilir
esmer yanii
araba kapının onunde duruyorya hep aklım evde kalıyor uyenı dıyemı acaba
cocukalr cızer fılan dıye
bende aabayı yıkamaya cok meraklıyım bır yıkasam desarj olsam dıyorum ya hıc yıkamıslıgımyok
buarada
esın nıye ogretmıyorkı buarada?
buarada nekadar cok buarada dedim
o zamandan bu zamana çokkk gelişmeler gösterdim ama o minibus şöförleri yokmu kontrolsuz haraketleri çileden çıkarıyor beni insanın üstüne üstüne geliyolar yol vermiyolar..
artık e ten gidebiliyorum tek başıma maltepeden pendiğe ordan kartala e5 en minibus yoluna bilimum her yollara tek gidip
gelebiliyorum...ama yanımda birisi olunca yanlış yapmamak için çabaladıkça elim ayağıma karışıyor..
en iyisi tek çıkmam işte o zaman değmeyin keyfime
o zamandan bu zamana çokkk gelişmeler gösterdim ama o minibus şöförleri yokmu kontrolsuz haraketleri çileden çıkarıyor beni insanın üstüne üstüne geliyolar yol vermiyolar..
artık e ten gidebiliyorum tek başıma maltepeden pendiğe ordan kartala e5 en minibus yoluna bilimum her yollara tek gidip
gelebiliyorum...ama yanımda birisi olunca yanlış yapmamak için çabaladıkça elim ayağıma karışıyor..
en iyisi tek çıkmam işte o zaman değmeyin keyfime
kızlae 1 hafta önce kendime araba aldım ama henuz sürmeyi bilmiyorum yani trafiğe çıkmışlığım yoki40 yıldır aynı mahallede oturuyorum ama şu arabayı aldım gündenberi bana gösterecek yardımcı oloucak bir ALLAHın kulu bulamadım araba kapıda 1 haftadır yatıyor sölemedim kimse kalmadı kime desem hep bir bahane buluyorr.araba aldığıma sevinemedim bile hergün ağlıyorum sinirlerim bozuldu resmen.özel ders alim dedim saati 60 tl ölsemde veremem sıfırı tükettim o kadar..napim kendi başıma ya allah deyip çıkimmi napim bana akıl verin kızlar inanın sevincimi yasayamadım.maltepede oturuyorum keşke buralardan bana yardımcı olucak birileri çıksa...derdimi sıkıntımı paylaşmak istedim sadece umarım sıkmamşımdır
canım merhaba,
ben de senin gibi yeni araba aldım bugün 2. günüm. iki gündür 1er saat sürdüm yavaş yavaş ama hala bacaklarım titriyor . benim sıkıntım park edemiyorum ve geri geri gidemiyorumsen nasıl çözdün sıkıntılarını bana da bir yardım etsen göstericek kimse yok
selam canım sen nerede oturuyorsun..
ben arabayı alalı artık 8 ay oldu hergün araba kullandım şuan yeterince iyiyim heryere tekbaşıma rahatlıkla gidebiliyorum e5.minibüs yolu ana yol hiç fark etmiyor
ama niyeyse şu araba kullanma işine hiç sevemedim
en son arkadaşıma eğitim bile verdim düşün artık
trafikte iyi olduğumu söylüyolar darııs senin başına artık,eğer ban ayakın bir yerlerdeyse elimden geldiğince destek olmaya çalışırım
ben istanbul anadolu yakası sancaktepe de oturuyorum. senin adına çok sevindim canım darısı başıma artık. bizim ailede kimse de ehliyet yok ve öğreticek kimsede. dün babamla çıktım o daha fazla panik yaptırdı beni. arabayı park edemedim biri geldi park etti
gerçekten zor işmiş bu ya sen nasıl alıştın peki? hergün mü kullandın ilk günler nasıl yaptın?
kızlae 1 hafta önce kendime araba aldım ama henuz sürmeyi bilmiyorum yani trafiğe çıkmışlığım yoki40 yıldır aynı mahallede oturuyorum ama şu arabayı aldım gündenberi bana gösterecek yardımcı oloucak bir ALLAHın kulu bulamadım araba kapıda 1 haftadır yatıyor sölemedim kimse kalmadı kime desem hep bir bahane buluyorr.araba aldığıma sevinemedim bile hergün ağlıyorum sinirlerim bozuldu resmen.özel ders alim dedim saati 60 tl ölsemde veremem sıfırı tükettim o kadar..napim kendi başıma ya allah deyip çıkimmi napim bana akıl verin kızlar inanın sevincimi yasayamadım.maltepede oturuyorum keşke buralardan bana yardımcı olucak birileri çıksa...derdimi sıkıntımı paylaşmak istedim sadece umarım sıkmamşımdır
Konu acilali baya olmus usta bi sofor olmussunuzdur bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?