Araba alma sorunu :(

Haylll48

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
78
16
3
29
Merhaba arkadaslar ehliyetimi alicam insallah allah nasip ederse bu ay . fakat arabada almak istiyrum hemen . kenarda araba alcak kadar param var . ek gelrim var 800 lira kadar . bider esimin 1300 lira aldigi ayligi var . simdi araba alsam bu kadar gelr ile altindan kalka bilir miyim cok kararsizim :( kenardaki para ile alsam mi ? sizlere danismak istedim ..

Anladigim kadariyla evinize giren toplam para 2 100 tl. Kenardaki para ne kadar? Eviniz kira mi kendinizin mi? Eviniz kira ise kredi zorlar bulasmayin.

Yok cnm evim kira degil . 33 bin kadar var . param .

Tamam o zaman cok iyi. Az bir para degil 33 bin. Ikinci el bir araba alir size uzerine borclanip kendinizi bunaltmayin.

Hatta 3 bini kotu gunler icin ayirip 30 bini ile alabilirsiniz.

Merhaba arkadaslar ehliyetimi alicam insallah allah nasip ederse bu ay . fakat arabada almak istiyrum hemen . kenarda araba alcak kadar param var . ek gelrim var 800 lira kadar . bider esimin 1300 lira aldigi ayligi var . simdi araba alsam bu kadar gelr ile altindan kalka bilir miyim cok kararsizim :KK43: kenardaki para ile alsam mi ? sizlere danismak istedim ..

Eşiniz ne diyor bu işe

Kredi ile mi alacaksınız kenardaki 33 bin ile mi

Araba faizleri şu an yüksek ama araba fiyatları şu an normal 1 2 aya aşırı yükselecek hem 0 hem ikinci el

Arabaya kesin ihtiyaç var mı

Arabasız gerçekten zor mu

Bu soruların cevabına göre 33 bine iyi bir araba bulunur bence

Yok cnm evim kira degil . 33 bin kadar var . param .
Elinizde ki kadar bir arac alabilirsiniz.krrdiye girmeden ama daha bu sabah esimle aracimiz hakkinda konustuk ötv hakkinda arac fiyatlari yükseklicek yaminda arac satilip aliaz bu piyasada dedi
surekli kullanacaginiz bir arac alin derim ben

Tamam o zaman cok iyi. Az bir para degil 33 bin. Ikinci el bir araba alir size uzerine borclanip kendinizi bunaltmayin.

Hatta 3 bini kotu gunler icin ayirip 30 bini ile alabilirsiniz.
Aynen cnm banada senin ddgin mantikli geliyo . annemler alma diyo ama hesapladim hesabima gore ayda 1 lira bile kenara atabiliyrum. arabaya harcadigim parayi rahatlikla cikarabilirim

Bu yıl arabamın yıllık masrafı yakıt hariç 3000 lirayı geçti. Arıza falan yok olağan vergi kasko ıvır zıvır masrafları bunlar. 2100 lira gelirle araba sahibi olmak çok mantıklı değil sanki.

Nispeten iyi, yaşı küçük bir araba alırsanız vergisi sigortası çok tutuyor. Eski ayağı yerden kesecek bişey alırsanız arızası bitmiyor.

Elinizde ki kadar bir arac alabilirsiniz.krrdiye girmeden ama daha bu sabah esimle aracimiz hakkinda konustuk ötv hakkinda arac fiyatlari yükseklicek yaminda arac satilip aliaz bu piyasada dedi
surekli kullanacaginiz bir arac alin derim ben
En fazla 26 bin kadar dusunuyrum zaten kalani kotu gun icin . ole bi mantik yuruttum

Bu yıl arabamın yıllık masrafı yakıt hariç 3000 lirayı geçti. Arıza falan yok olağan vergi kasko ıvır zıvır masrafları bunlar. 2100 lira gelirle araba sahibi olmak çok mantıklı değil sanki.

Nispeten iyi, yaşı küçük bir araba alırsanız vergisi sigortası çok tutuyor. Eski ayağı yerden kesecek bişey alırsanız arızası bitmiyor.
Evet iste dediginizde dgru oyuzden kaarsizim . arabayada cok ihtiyacim var . evim uzak heryere .s

Eşiniz ne diyor bu işe

Kredi ile mi alacaksınız kenardaki 33 bin ile mi

Araba faizleri şu an yüksek ama araba fiyatları şu an normal 1 2 aya aşırı yükselecek hem 0 hem ikinci el

Arabaya kesin ihtiyaç var mı

Arabasız gerçekten zor mu

Bu soruların cevabına göre 33 bine iyi bir araba bulunur bence
Evim uzak heryre cnm ya cocukla zor oluyo . kenardaki para ile alcaz cnm

Araba sahibi olmak evin nüfusunun bir artması gibi. Aldım bittiyle olmuyor malesef. Özellikle 2. el araba ne kadar iyi durumda olursa olsun yatırım istiyor. Bunun yakıtı var Vs Vs Vs. Eğer çok acil ihtiyacınız yoksa kendinize masraf kapısı açmayın derim ben.

Araba sahibi olmak evin nüfusunun bir artması gibi. Aldım bittiyle olmuyor malesef. Özellikle 2. el araba ne kadar iyi durumda olursa olsun yatırım istiyor. Bunun yakıtı var Vs Vs Vs. Eğer çok acil ihtiyacınız yoksa kendinize masraf kapısı açmayın derim ben.
Haklisiniz ..

Back
X