Araba almışş!

Sevimsizkelebek

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2020
242
360
18
32
Merhaba hanımlar. 3 gün önce konu açmıştım bilenler sağolsun destek olanlar oldu. Bugün öğrendim eşim arabayı almış satan kişiyi aradım öğrendim. Çok ağrıma gitti çok arayıp bildiğim bütün kötü sözleri söylemek istiyorum. Anneside tabi tıpış tıpış gitmiş almaya üzerine. Kimse demiyor bu kız nerede para bu kızın diye allahım insanlar nasıl kötü nasıl kafayı yiyeceğim. ben nasıl içimi soğutacağım bilmiyorum

Nasıl yani söze sormadan araba alıp annesinin üzerine mi yapıyor bir de sizin paranızla? Annesine gonderirim hemen. Hukuki yönünü arastirdiniz mi

Evet. Öyle yapmış zaten boşanmak için geldim ailemin evine amma velakin üzerime borçları var. Gitmiş bu alçaklığı yapmış birde
Siz niye adamın eline para saydiniz, neden bozdurdugunuz altınların parasını 5 para etmez bu adama verdiniz o kısım anlaşılmıyor. Birde neyin borcu sizin üstünüzde, kredi mi çektiniz?

Davayı ac mahkemeye tazminat davası ac maddi manevi olarak elinde ne varsa al
Yapicam iyi oldu bu güzel kinlendim. Üzerine tapu ve araç görünmüyor şuan bankaya borcu var evlenmeden önce kalan. Ama iyiki gidip karakola hakaretten şikayette bulundum. Bu davamdan dönmeyeceğim maddi manevi tazminat açacağım ödeme olmayınca zorlama hapsine alınıyor galiba

Sizin paranızla aldıgını nasıl ispatlarsınız bilmiyorm ama evlendikten sonra alınan malların yarısı zaten sizin.
Arabanun yarısını da alırsınız .Takı vs varsa onları da alabilirsiniz bosanacaksanız.

Siz niye adamın eline para saydiniz, neden bozdurdugunuz altınların parasını 5 para etmez bu adama verdiniz o kısım anlaşılmıyor. Birde neyin borcu sizin üstünüzde, kredi mi çektiniz?
Annem çekmişti araba aldık. Arabayı sattırdı karmaşık insanlar işte ama yanına bırakmak istemiyorum asla

Söylersin mahkemeye biriktirdigim param vardı bana sormadan gizlice araba almış ben paramı geri istiyorum diye

Kredi kartı yok alabileceğim hiçbirşey yok anca eve spOtçu çağırır eşyaları satarım o zamanda ben suçlu olurum.

Annem çekmişti araba aldık. Arabayı sattırdı karmaşık insanlar işte ama yanına bırakmak istemiyorum asla
Tüh yaaa sizin paranızı annesinin borcu için yiyiyor, bir de altinlarinizi elinizden alıyor. Keşke onları vermeseydiniz. adam tam pislik, bundan çocuğunuzun olmadığı çok hayırlı olmuş. İnşallah çok değildir borç ve hakkınızı geri alırsınız umarım

Kredi kartı yok alabileceğim hiçbirşey yok anca eve spOtçu çağırır eşyaları satarım o zamanda ben suçlu olurum.
Onu sakın yapmayın.
Bizim bi komsu yaptı.Adam sikayetci oldu.Adam suan tazminat istiyor kadından.
Altıınları bozup almıs sanırım.
Gecen bi konuya yazmıslardı,düğün resimleriyle belgeleyip altınları geri almıs kadın.
Onu bi avukata sormak lazım
Cünkü altın kadının hakkı
Hakimde kadına veriyor altını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…