- 5 Şubat 2020
- 242
- 360
- 18
- 32
- Konu Sahibi Sevimsizkelebek
-
Evet. Öyle yapmış zaten boşanmak için geldim ailemin evine amma velakin üzerime borçları var. Gitmiş bu alçaklığı yapmış birdeSizin bebek için yaptığınız birikime mi araba almış.
Hukuki yönü hakkında fikrim yok ama en derinine kadar araştıracağımNasıl yani söze sormadan araba alıp annesinin üzerine mi yapıyor bir de sizin paranızla? Annesine gonderirim hemen. Hukuki yönünü arastirdiniz mi
Keşke vermeseydin parayı. Ama olan olmuş. Avukata danış. Bu adamın donuna kadar almana bak.Evet. Öyle yapmış zaten boşanmak için geldim ailemin evine amma velakin üzerime borçları var. Gitmiş bu alçaklığı yapmış birde
Siz niye adamın eline para saydiniz, neden bozdurdugunuz altınların parasını 5 para etmez bu adama verdiniz o kısım anlaşılmıyor. Birde neyin borcu sizin üstünüzde, kredi mi çektiniz?Evet. Öyle yapmış zaten boşanmak için geldim ailemin evine amma velakin üzerime borçları var. Gitmiş bu alçaklığı yapmış birde
Yapicam iyi oldu bu güzel kinlendim. Üzerine tapu ve araç görünmüyor şuan bankaya borcu var evlenmeden önce kalan. Ama iyiki gidip karakola hakaretten şikayette bulundum. Bu davamdan dönmeyeceğim maddi manevi tazminat açacağım ödeme olmayınca zorlama hapsine alınıyor galibaDavayı ac mahkemeye tazminat davası ac maddi manevi olarak elinde ne varsa al
Annem çekmişti araba aldık. Arabayı sattırdı karmaşık insanlar işte ama yanına bırakmak istemiyorum aslaSiz niye adamın eline para saydiniz, neden bozdurdugunuz altınların parasını 5 para etmez bu adama verdiniz o kısım anlaşılmıyor. Birde neyin borcu sizin üstünüzde, kredi mi çektiniz?
Bu mal kaçırmaktır, her türlü ispat edersiniz.Evet. Öyle yapmış zaten boşanmak için geldim ailemin evine amma velakin üzerime borçları var. Gitmiş bu alçaklığı yapmış birde
Söylersin mahkemeye biriktirdigim param vardı bana sormadan gizlice araba almış ben paramı geri istiyorum diyeYapicam iyi oldu bu güzel kinlendim. Üzerine tapu ve araç görünmüyor şuan bankaya borcu var evlenmeden önce kalan. Ama iyiki gidip karakola hakaretten şikayette bulundum. Bu davamdan dönmeyeceğim maddi manevi tazminat açacağım ödeme olmayınca zorlama hapsine alınıyor galiba
Arabayı kendi üzerine almadı annesi gitmiş almauanSizin paranızla aldıgını nasıl ispatlarsınız bilmiyorm ama evlendikten sonra alınan malların yarısı zaten sizin.
Arabanun yarısını da alırsınız .Takı vs varsa onları da alabilirsiniz bosanacaksanız.
Kredi kartı yok alabileceğim hiçbirşey yok anca eve spOtçu çağırır eşyaları satarım o zamanda ben suçlu olurum.Bir an önce avukat al, hemen tedbir koydur. Acele hemen. Bırak mesajı vs hemen bir avukat bul. Adam bulmuş belli ki. Kartlarından her gün git para Çek. Kredi kartı üzerine ise kullan. Limitini doldur. Boşuna zaman burada yazışmak bile.
Tüh yaaa sizin paranızı annesinin borcu için yiyiyor, bir de altinlarinizi elinizden alıyor. Keşke onları vermeseydiniz.Annem çekmişti araba aldık. Arabayı sattırdı karmaşık insanlar işte ama yanına bırakmak istemiyorum asla
Onu sakın yapmayın.Kredi kartı yok alabileceğim hiçbirşey yok anca eve spOtçu çağırır eşyaları satarım o zamanda ben suçlu olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?