- 5 Şubat 2020
- 242
- 360
- 18
- 32
- Konu Sahibi Sevimsizkelebek
-
Yok zaten beş kuruşsuz kaldım avukat nasıl tutacağım onu bile bilmiyorum ücretsiz avukatlar ilgileniyor mu bu davalarlaOnu sakın yapmayın.
Bizim bi komsu yaptı.Adam sikayetci oldu.Adam suan tazminat istiyor kadından.
Altıınları bozup almıs sanırım.
Gecen bi konuya yazmıslardı,düğün resimleriyle belgeleyip altınları geri almıs kadın.
Onu bi avukata sormak lazım
Cünkü altın kadının hakkı
Hakimde kadına veriyor altını.
İnşallah kurtulamaz inşallah.Sıkıntı yapma, halledilir. Avukata danış. Annesinin üzerine yapması ile kurtulamaz.
Barolar veriyordur herhdle ya hic bi fikrim yok bu konudaYok zaten beş kuruşsuz kaldım avukat nasıl tutacağım onu bile bilmiyorum ücretsiz avukatlar ilgileniyor mu bu davalarla
Vermiyor cevap yazdım sinirimden. Zaten psikolojisi bozuk evde telefon elimde konuşurken ses kaydı mı alıyon deyip duruyorduBarolar veriyordur herhdle ya hic bi fikrim yok bu konuda
İletisim kuruyorsanız msjla arabayı sizin paranızla aldıgını falan yazın.
Cvp verecektir illa.
Msjla tlfla konuşturabilirseniz çok güzel delil olacaktır size tavsiyem. Sizin dışımızda biriyle konuşuyorsa o şekilde de bir yol izleyebilirsiniz.Vermiyor cevap yazdım sinirimden. Zaten psikolojisi bozuk evde telefon elimde konuşurken ses kaydı mı alıyon deyip duruyordu
Oha psikolojisi bozuk değil cok cakal benceVermiyor cevap yazdım sinirimden. Zaten psikolojisi bozuk evde telefon elimde konuşurken ses kaydı mı alıyon deyip duruyordu
Anasından emdiği o sütü burnundan fitil fitil getirmeye hazırlanıyorumAvukat ile dava sürecini ve maddelerini konusabilirsiniz. Paranızı almaya bakın.
Yok bebek yok çok şükür tüp bebek için biriktirdiğimiz tedavi parssıydıKonunuzu bilmiyorum ama neden bebeğin parasini eşinize verdiniz. Sizin yerinizde olsam o parayi kuruşuna kadar alırım. Artık arabayi mi satar kredi çeker bilmem... Terbiyesiz adam bide ayrılıkta yarı yariya paylaşılmasın diye annesinin üstüne yapmış. Sakın bunun peşini bırakmayın, siz bebeğinizi annenizin evinden getirmediniz! Babasi bakmakla yükümlü oyle mal kaçırmakla olmaz.
Aa kusura bakmayın yanlış anlamışım, ama yinede 1 kuruşunuzu bile bırakmayın o adamaYok bebek yok çok şükür tüp bebek için biriktirdiğimiz tedavi parssıydı
Ben anlamıyorum, nasıl oluyorda bu insanlar SİZİN paranızı bu kadar kolay alabiliyor? Nasıl oluyorda SİZİN altınlarınızı bu kadar kolay alabiliyor? Sonrada dövünüp duruyorsunuz?
Senin elin armut mu topluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?