- 21 Mayıs 2022
- 565
- 71
- 18
- Konu Sahibi Pembelii11
-
Ne münasebet. Alın kendi üzerinize vermeyin kayınpedereAraba alacağız es sehir disinda o yüzden siz gidin alın babamin üstüne olsun dedi bende neden falan deyince senin üstüne olsun dedi k.pederin üstüne olursa sigorta borcu az çıkarmış benim üstüme olursa ilk defa sigorta borcu çok çıkarmış falan neyse k.pederin üstüne olsa olur muydu gereksiz yere mi karşı çıktım?
Neden kayınpedere daha az borç çıkıyor.Evet borç az çıkardı kayınpedere. Ama güvenilir biri midir kayınpeder bilemem. Mesela şimdi ölse kardeşlerin hepsi arabada hak sahibi oluyor. Kardeşlere güvenilir mi vs soruları oluyor. Boşverin iyi yapmışsınız.
İyi yapmışsın bi boşanma olsa geçmiş olsun olurduAraba alacağız es sehir disinda o yüzden siz gidin alın babamin üstüne olsun dedi bende neden falan deyince senin üstüne olsun dedi k.pederin üstüne olursa sigorta borcu az çıkarmış benim üstüme olursa ilk defa sigorta borcu çok çıkarmış falan neyse k.pederin üstüne olsa olur muydu gereksiz yere mi karşı çıktım?
Yaş büyüdükçe sigorta borcu az çıkıyor sebebini net bilmediğim şekildeNeden kayınpedere daha az borç çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?