Araba kimin ustune olmalı?

Pembelii11

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2022
565
71
18
Araba alacağız es sehir disinda o yüzden siz gidin alın babamin üstüne olsun dedi bende neden falan deyince senin üstüne olsun dedi k.pederin üstüne olursa sigorta borcu az çıkarmış benim üstüme olursa ilk defa sigorta borcu çok çıkarmış falan neyse k.pederin üstüne olsa olur muydu gereksiz yere mi karşı çıktım?

Ne münasebet. Alın kendi üzerinize vermeyin kayınpedere

Dogru karsi cikmissin.o dusunsun ben niye boyle bi talepte bulundum.sacmaladim diye.kendinde suc arama

Ya ne gereksiz bir şey. Neden babasının üstüne olsun ki? Ruhsat sahibine iş düştüğü zaman adamı mı gotureceksiniz her yere?
Belki vize başvurusu yapacaksiniz, mal mülk gostermek isteyeceksiniz hiç bir seyiniz olmayacak.
Allah gecinden versin belki kp bu dünyadan göçecek 'olum hak miras helal,bizim de hakkimiz' diyen bir tayfa hak iddia edecek , belki - yine Allah yaşatmasın ama 21. Yuzyildayiz- eşinizle bir anda ayrılacaksıniz , arabadan hak iddia edemeyecksiniz.
Belki eşinizin babası benim arkadaşımın müstakbel kp adayı gibi çaktırmadan her şeyi metresinin üstüne yapıp evi terkedecek.
Dünyanın binbir türlü halı var.
Eminim 'ay bunda ne var'ci kocan arabayı senin babanın üstüne yapsaydıniz 'ne munasebet' derdi.
Üç kuruş için saçma sapan yollara sapmayin, ileride pişman olmayin

Neye göre az çıkıyor bu arada kızlar sigorta bilen biri yazabilir mi? Mesela araba alacak olsak eşim veya ben farkeder mi? İlk arabamız olur alacak olursak. Eşim çalışıyor ben ev hanımıyım.

İyi yapmışsın bi boşanma olsa geçmiş olsun olurdu

Doğru diyor eşiniz ama her ne olursa olsun kp üzerine alınmaz,sizin üzerinize olsun biraz fazla ödensin,bizim arabamız da benim üzerime 3 ay arayla sigorta yaptık.Eski araç eşimin adinayken 3bin çıktı yeni aldığımız araç da benim adıma olunca ilk kez 6bin sigorta çıktı.Ne olursa olsun sizin adınıza olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…