- 9 Ocak 2012
- 15.553
- 30.159
- 798
- Konu Sahibi Pembelii11
Tabi ki senin üzerine olsun. İnsanoğlu çiğ süt emmiş güven olmaz. Kaldı ki bir ömür üzerine araba almayacak mısın? Sigorta ilk yıl illa çok çıkar ama o da atla deve değil. Ödenir gider.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde 6yil önce busekilde ilk arabamızı aldık. Eşimle benim üzerime daha fazla çıkıyordu kayınpederin üzerine almıştık. Ama biz uzun süreli kullanmadık. Yani sırf sigorta borcu için bu şekilde yaptık ama siz uzun kullanmak adına alıyorsanız eşinizin yada sizin üzerinize olsun.Araba alacağız es sehir disinda o yüzden siz gidin alın babamin üstüne olsun dedi bende neden falan deyince senin üstüne olsun dedi k.pederin üstüne olursa sigorta borcu az çıkarmış benim üstüme olursa ilk defa sigorta borcu çok çıkarmış falan neyse k.pederin üstüne olsa olur muydu gereksiz yere mi karşı çıktım?
Eşinin başka sigorta yaptırdığı araba varsa ve o sigortayı kullanmadıysa indirim alır. İlk arabaysa farketmez. Yaş da etkili oluyor sanırım ama bu sizin için geçerli değildir heralde.Neye göre az çıkıyor bu arada kızlar sigorta bilen biri yazabilir mi? Mesela araba alacak olsak eşim veya ben farkeder mi? İlk arabamız olur alacak olursak. Eşim çalışıyor ben ev hanımıyım.
Masraflarıni kim ödediyse onun üstüne olur.Birakin sigortasını falan insanoğluna güven olmaz.Araba alacağız es sehir disinda o yüzden siz gidin alın babamin üstüne olsun dedi bende neden falan deyince senin üstüne olsun dedi k.pederin üstüne olursa sigorta borcu az çıkarmış benim üstüme olursa ilk defa sigorta borcu çok çıkarmış falan neyse k.pederin üstüne olsa olur muydu gereksiz yere mi karşı çıktım?
Ehliyet süresi, kazasızlık, daha önce arabanızın olup olmaması falan filan gibi bir bilgi var derinlerde ama, tam açıklayamadım kusura bakmayınNeden kayınpedere daha az borç çıkıyor.
Gecmısten sıgortası varsa ındırımı aktarılıyor.Suan en ındırımlı halı 2900 -3500 arası sıgortaların.Ikınızınde ılk aracıysa sız yada o farketmez.Neye göre az çıkıyor bu arada kızlar sigorta bilen biri yazabilir mi? Mesela araba alacak olsak eşim veya ben farkeder mi? İlk arabamız olur alacak olursak. Eşim çalışıyor ben ev hanımıyım.
İyi yapmışsınız eşinizin yada sizin adınıza olmalı sonra başınız ağrır.Araba alacağız es sehir disinda o yüzden siz gidin alın babamin üstüne olsun dedi bende neden falan deyince senin üstüne olsun dedi k.pederin üstüne olursa sigorta borcu az çıkarmış benim üstüme olursa ilk defa sigorta borcu çok çıkarmış falan neyse k.pederin üstüne olsa olur muydu gereksiz yere mi karşı çıktım?
Sızınkı vergı cıkmasın dıye 3 aractan fazla gozzukunce malıyeyı kandırma yalnızEşim önceden arabaları uzun süre kullanmadığı için hep bu şekilde yapıyordu. Kayınbabam güvenilir biri o konuda, kardeşleri de aynı şekilde, hiç sorun etmedim o yüzden. Son aldığı arabaya 3-4 senedir biniyoruz, o kendisinin üzerine.