Araba kimin ustune olmalı?

3 kuruştan kaçacağız diye yarın çbürgün ne sorunlar yaşayabilirsiniz. Mal mülk eşlerin dışında kimsenin üzerinde olmamalı. İkna olmayın üzerinize alın. Vicdan yapacak birşey yok. En iyisini yapmışsınız.

Ne aliyorsaniz kendi üzerinize yapin.
Esim bekarken aldigi araci(kendi ödedigi) böyle bi sebeple babasinin üzerine yapmis evlendikten bi süre sonra satti o araci ve babasi hala arabami sattiniz, payimi ver arabam da arabam diyor 🤦‍♀️

Sızınkı vergı cıkmasın dıye 3 aractan fazla gozzukunce malıyeyı kandırma yalnız😅Al sat yapıyodur esınız komsunun ustune bıle yapar🙈
Yok hiçbir zaman iki üç aracı olmadı aynı anda. Hep tekti. Şehir dışından falan aldığı için hafta içi biz gidemiyorduk bakıp satın almaya, çalışıyorduk, babası müsait olduğu için gidip alıyordu. Bir süre binip satıyordu bizimki. Bu şekilde zorlanmadan model yükseltmiştik.

Herkesin parası kendi cebinde durmalı,üç kuruşluk sigorta hesabı yapan adam da araba almasın ya,ne saçmasapan kocalar var cidden.

Araba tabii ki sizin üzerinize olmalı.

Benim arkadaşın boşanıyor. Evlenirken kredi kayınpederinin üzerine çıkıyor evi onun üzerine alıyorlar. 40 gün sonra evi üstüne alıyor esi ama ne fayda şimdi miras malı göründügü için evde hakkı yok alamıyor. Böyle seyler çok duyuyoruz. Üstünüze almanız iyi olmuş.

Araba alacağız es sehir disinda o yüzden siz gidin alın babamin üstüne olsun dedi bende neden falan deyince senin üstüne olsun dedi k.pederin üstüne olursa sigorta borcu az çıkarmış benim üstüme olursa ilk defa sigorta borcu çok çıkarmış falan neyse k.pederin üstüne olsa olur muydu gereksiz yere mi karşı çıktım?
Yil olmuş 2023 hala babamın üstüne olursa sigorta az çıkar diyerek mi kandırmaya çalışıyorlar ya yalanını s.kim kocacım derdim ben :D boşanma vs olursa hak talep etmeyesin diye güzelim o :)

Araba alacağız es sehir disinda o yüzden siz gidin alın babamin üstüne olsun dedi bende neden falan deyince senin üstüne olsun dedi k.pederin üstüne olursa sigorta borcu az çıkarmış benim üstüme olursa ilk defa sigorta borcu çok çıkarmış falan neyse k.pederin üstüne olsa olur muydu gereksiz yere mi karşı çıktım?
Çok veya az dediği o kadar da fark etmiyor siz kendi üzerinize alın

Eşinin başka sigorta yaptırdığı araba varsa ve o sigortayı kullanmadıysa indirim alır. İlk arabaysa farketmez. Yaş da etkili oluyor sanırım ama bu sizin için geçerli değildir heralde. 😂
Yok hayır bu zamana kadar hiç arabayla ilgili bir işlemimiz olmadı. Tesekkur ederim yanıtınız için.

Sakın sakın aman. Kendi üzerinize yaptırın. Aynı şeyi yaşadım. Araba alırken dedi ki benim üzerime olsun sigorta parası çok çıkmasın. Bende yok dedim benim üzerime olsun. 1 ay sonra bi kadınla mesajlaşmalarını yakaladım. Öncesi de var tabi. Sonra boşandım. Araba başkasının üzerine olsaydı asla bir şey alamazdım. Çünkü başkasının üzerinde olan mallardan hiç bir şey alamadım.

Back
X