merhaba hanımlar,
şimdiye kadar hep tembelliğe vurduğum araba kullanmayı eşimin rahatsızlığı ve bebeğimin küçük olmasından dolayı onu bir yerlere getirip götürmek için artık kullanmak istiyorum iş başa düştü açıkçası yalnız daha önce hiç direksiyona hiç geçmedim hiçbirşey bilmiyorum evraklarımı vereceğim ehliyet için sizin tecrübeleriniz neler nasıl öğrendiniz ne kadar zorladı sizleri bunları paylaşırsanız sevinirim.
teşekkürler
Kendine güvenmen lazım ilk etapta. Emin olarak araba kullanman gerekiyor. Trafikte kararsız kalmak kötü sonuçlar doğuruyor. Herşey tecrübe =zaman
merhaba hanımlar,
şimdiye kadar hep tembelliğe vurduğum araba kullanmayı eşimin rahatsızlığı ve bebeğimin küçük olmasından dolayı onu bir yerlere getirip götürmek için artık kullanmak istiyorum iş başa düştü açıkçası yalnız daha önce hiç direksiyona hiç geçmedim hiçbirşey bilmiyorum evraklarımı vereceğim ehliyet için sizin tecrübeleriniz neler nasıl öğrendiniz ne kadar zorladı sizleri bunları paylaşırsanız sevinirim.
teşekkürler
O emin olarak kullanmaktan neler çektim bir bilsenKarşıdan araba geldiğinde kenara çekiyordum. araba geçincede tekrar yola koyuluyordum
Al benden de o kadar. İlk ehliyet aldığımda kendime çok güvenim vardı. Elimden gelse şehirler arası yolculuk yapıcaktım o kadar yani. Sonra ara verdim. Yine bir güvensizlik başladı. Birde kazaları görünce soğuyorum resmen.
Ehliyetim yok benimBen anca işe gelirken köye giderken falan kullanıyorum Kayın pederimin arabasını. Zaten arabamız yok. Gelinler olarak öğreneceğiz diye pert ettik arabayı.
İşe gidip gelirken kullanıyorsan az çok tecrübe edinmişsindir. En azından acemiliğini atarsın üstünden. Kayınpederinde iyiymiş valla
Benim eşim veriyor arabayı al kullan diye . Bizde eksik olan güven.
merhaba hanımlar,
teşekkürler
ehlıyetım var ama kocam pratık yapılamayacak insan cınsınden..
ee arabayıda sıfır aldık,bosanmak ıstemıyorum oyuzden tabanlara kuvvet dıyorum..
ıhtıyac olduğunda da neden araba surmeyı bılmedıgım ıcın bırde azar yıyorum..
bıldıgın mazlum oldum ben yaa..
kayın pederim çok iyidir ya. kızım zaten araba külüstür doğan alın kullanın nolcak falan der. kayın validemde araba kullanan bayanlara hastadır resmen.
şu güvenimizi bi elimize alsak. Türkiyenin dört bir yanını gezicem
İşten eve dönerken yandan geçen arabalara bakıyorum bayansa, hava basıyorlar resmen
Sorma Bizim burdada iş sağlığı müdürlüğü var hemşireler arabayla geçerken falan Türkiyedeki bütün havaları atıyorlar bana doğru
Bi tanesi karizması bozulmasın diye topuklu ayakkabılarıyla tıkır tıkır gitti bindi arabasına çalıştırdı lakin el freni açıkken arabanın gidemeyeceğini akıl edemedi.
Bi ehliyet alıyım bi de araba alıyım gösteririm ben onlara
Tabi bu dediklerim 10 yıl sonra falan olur zannımca
bildiğin aile içi şiddet yaşıyorsun millanım, boşan ya da araya mesafe koy
kendi adıma söylemek gerekirse Bungee Jumping yapacak cesarete sahipken, Istanbul'da araba kullanacak kadar cesur görmüyorum kendimi.. yaya olarak kelle koltukta gidiyoruz, direksiyon başında olduğumu düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?