- Emoji Skoru
- 111
- Puanlar
- 63
Hızlısın diycektim bende. Bende çok seviyorum bebek resimlerini. Masa üstü yapıyorum hatta. Bulduğum komik resimleriHemde motive ediyo beni. Neyse konu dışına çıkmayalım. Tanıştığıma memnun oldum. Başka bir başlıkta karşılaşmak dileği ile
Araba cesaret işi kendine güvenip dikkatli olucaksın en ufak bi dikkatsizlik kötü şeylere mal olabilir..merhaba hanımlar,
şimdiye kadar hep tembelliğe vurduğum araba kullanmayı eşimin rahatsızlığı ve bebeğimin küçük olmasından dolayı onu bir yerlere getirip götürmek için artık kullanmak istiyorum iş başa düştü açıkçası yalnız daha önce hiç direksiyona hiç geçmedim hiçbirşey bilmiyorum evraklarımı vereceğim ehliyet için sizin tecrübeleriniz neler nasıl öğrendiniz ne kadar zorladı sizleri bunları paylaşırsanız sevinirim.
teşekkürler
e Süpermissin özgüveninden dolayi tebrik ederimvalla en güzeli tek başına kullanmak kimse olmayınca yanında daha güven geliyor kendine tabii parke tmek falan zamanla geliştirir den beri ehliyetim var ve pazartesi ilk kazama yaptım baya baya hemide ama gene bindim arabama kullandım asla pes etme yani
Süp
e Süpermissin özgüveninden dolayi tebrik ederimbende ilk binfigimde kaza yapiyordum trafik hocam saolsun sayesinde hafif atlattim bende surmeye dvam ediyorum simdi trafik pratikleri yapıyorum ehliyetimi aldimda
Eşiniz doğru söylüyor. Korkularınızı yenin. Maalesef kaderimizde yazan ölümün bizi nasıl nerede bulacağı belli olmaz. Örnek vereyim size ehliyet sınavına gireceğim gece arkadaşım trafik kazasında vefat etti yine de sınavı geçtim. Büyük bir kaza geçirdim ben kullanmıyordum arabayı ama tabi yine de insan çok etkileniyor yine de vazgeçmedim araba sürmekten. Kendi kendini sakinleştirmelisin bak senin durumunda olup tekrar kullanan bir sürü insan var canım.tam gençlik yıllarımda babam sağolsun hiç arabasını esirgemezdi çok güzel kullanıyordum .
Ama 2003 yılında çok büyük bir trafik kazam oldu o gün bügündür hala arabanın direksiyonuna oturamıyorum trafik beni çok korkutuyor bende nasıl yenicem bu korkumu bilmem.Eşim zorluyor olmaz böyle alış diye ama hep yaptığım kaza aklıma geliyor korkuyorum ..
tam gençlik yıllarımda babam sağolsun hiç arabasını esirgemezdi çok güzel kullanıyordum .
Ama 2003 yılında çok büyük bir trafik kazam oldu o gün bügündür hala arabanın direksiyonuna oturamıyorum trafik beni çok korkutuyor bende nasıl yenicem bu korkumu bilmem.Eşim zorluyor olmaz böyle alış diye ama hep yaptığım kaza aklıma geliyor korkuyorum ..