merhaba hanımlar,
şimdiye kadar hep tembelliğe vurduğum araba kullanmayı eşimin rahatsızlığı ve bebeğimin küçük olmasından dolayı onu bir yerlere getirip götürmek için artık kullanmak istiyorum iş başa düştü açıkçası yalnız daha önce hiç direksiyona hiç geçmedim hiçbirşey bilmiyorum evraklarımı vereceğim ehliyet için sizin tecrübeleriniz neler nasıl öğrendiniz ne kadar zorladı sizleri bunları paylaşırsanız sevinirim.
teşekkürler
Ayyy çok güldüm valla.
Ehiliyet al önce sonrasına bakarsın.
İnş. canım ya. bende yapacak bir şey yok motor sürerek havamı atıyorum hemşirelere. Motor sürmeyede bayılırım ya. evde ekmek almaya hep eşim gider di bakkal biraz uzak bize. motor aldığımızdan beri. " dur hayatım sen şunun anahtarını ver ben gider alırım" diyorum
UUUU Süpermiş. Ama dikkatli ol. çok hız yapma. Motosiklet arabadan daha tehlikeli. 2 tekerlek nihayetinde.
bende tam tersi kocam e az 100 de gider yanında ben varsam 120 ye çıkar bu da en az ama ben durur muyum hemen başlarım 'ohoo böyle kaplumbağa gibi gideceksek yürüseydik ' diye. korkuyorum bi gün beni indirecek arabadan 'madem öyle hadi sen yürü bakalım ' diyecek.Allah tan kızım olalı en azından şehir içinde susabiliyorumben eşim araba kullanırken,yan koltukta ölüp ölüp dırılıyorum..
sürek o görünmeyen frene basıyorum,kendımı oyle bı koltuğa yapıstırıyorumkı,arka koltuğa gececem nerdeyse..
bırde bu hal ve hareketlerımden ötürü kalayı basıyor..
valla arabaya bınmek dahı ıstemıyorum,zevkten cok ölümlerden ölüm beğene döndü benım ıcın..
dıreksıyona geçsem,kendı canımı degıl,ustunden gececegım insanlardan korkuyorum..
eşim gözü kapalı kullanır ama nısanlıyken başkası önümüze atladı arabayla,kaza yaptık..
benım oturduğun koltuk tarafından vurdu bıze..ogunden sonra arabadan korkar oldum..
gecen dolmuşa bındım,yemınle adam benı atacaktı arabadan,her manevrasına ayrı bı ses verdım:)
bende tam tersi kocam e az 100 de gider yanında ben varsam 120 ye çıkar bu da en az ama ben durur muyum hemen başlarım 'ohoo böyle kaplumbağa gibi gideceksek yürüseydik ' diye. korkuyorum bi gün beni indirecek arabadan 'madem öyle hadi sen yürü bakalım ' diyecek.Allah tan kızım olalı en azından şehir içinde susabiliyorum
Canım aslında çok kolay sadece korkma yaparsın . Ben ilk başta çok hevesliydim kursa uçarak gidiyordum eşim de ogretiyordu tamam demiştim oldu kaptim ben bu işi. Bi gün kaynimla gidiyoruz gel kullan öğrendin zaten dedi olur dedim bindim arabaya kullanıyorum ne güzel. Kaynim dedi şuraya parket bak yapamam onu ayrıca sığmaz dedim ben yardım edecem dedi olmaz derken duvara tosladik. O günden beri korkumu yenemedim. Araba kullanmak benim için işkence gibi geliyor. Güvenim yerine gelsin diye eşim otomatik vites aldı ama nafile.ehliyetim sus olarak bir kenarda duruyormerhaba hanımlar,
şimdiye kadar hep tembelliğe vurduğum araba kullanmayı eşimin rahatsızlığı ve bebeğimin küçük olmasından dolayı onu bir yerlere getirip götürmek için artık kullanmak istiyorum iş başa düştü açıkçası yalnız daha önce hiç direksiyona hiç geçmedim hiçbirşey bilmiyorum evraklarımı vereceğim ehliyet için sizin tecrübeleriniz neler nasıl öğrendiniz ne kadar zorladı sizleri bunları paylaşırsanız sevinirim.
teşekkürler
ehlıyetım var ama kocam pratık yapılamayacak insan cınsınden..
ee arabayıda sıfır aldık,bosanmak ıstemıyorum oyuzden tabanlara kuvvet dıyorum..
ıhtıyac olduğunda da neden araba surmeyı bılmedıgım ıcın bırde azar yıyorum..
bıldıgın mazlum oldum ben yaa..
Öyle gerçekten. Bi keresinde eşim sakın ön freni sıkma çok sert demişti ama o "sakın ön" dediğinde ben çoktan ön freni sıkmıştım. az kalsın düşüyorduk ertesi gün vcudumun her tarafımdan et kesilmişti hamlamıştı. Bildiğin 10 kişiden dayak yemiş gibi. Ama akıllandım artık. Ne arabada nede motorda fazla hız yapmıyorum
En iyisi boşver. Ben motor eliyetide alacaktım ama bizim müdür izin vermedi. Sakat iş motor diyo.
Havalar düzelsin tekrar antremanlara başlıycam. Bide araba kullanırken kasılmazsam daha güzel olacak. Resmen bacaklarım kilitleniyor kendimi sıkmaktan.
En iyisi boşver. Ben motor eliyetide alacaktım ama bizim müdür izin vermedi. Sakat iş motor diyo.
Havalar düzelsin tekrar antremanlara başlıycam. Bide araba kullanırken kasılmazsam daha güzel olacak. Resmen bacaklarım kilitleniyor kendimi sıkmaktan.
kaza falan yasamadın mı hiç?
bı arkadaşımda kızı doğduktan sonra benım gıbı oldu..
onunda korku nedeni,kaza yaparsak ve kızıma bısey olursa..
oooff buda hep benım gozumun onune geliyor..
haberlerde hep bebekler arabadan fırlıyor ya..
yol boyu bunları düşünüyorum..yok anam ben araba kullanamam..canlı canlı tabuta gırmeye döndü araba benım ıcın..
benımde kollarımkasılıp kalıyor.
Ehliyet kursuna yazılırsan yavaş yavaş alışırsın zaten. Sonra insan kullandıkça dahada kullanası geliyor.
Resimdeki bebek senin mi?
hayır canım Netten buldum çok şekerdi bayılırım ben bebeklere. benım cocugum yok henüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?