Araba meselesi

Yeni araba aldınız nladığım kadarıyla. Arabanın sizin üzerinize olması eşinizle ortak olduğu gerçeğini değiştirmez. Gideceğiniz yere hep beraber mi gideceksiniz. Birlikte sığacak mısınız? Kpnin arabasını gerektikçe kullanmışsınız, tatile gidemediniz diye böyle bir tepki vermeniz 'eğer arabada siz de olacaksanız' mantıklı değil. Siz kullandığınızda onun arabaya yakıt falan koydunuz mu?

Birlikte gidecek ve rahatça sığacaksanız bence böyle bir şey yapmaya hakkınız yok. Ayrıca kasko diye bir şey var orada kullanıcıyı sınırsız tutarsanız başınız belaya falan da girmiyor genellikle.

Ayrıca kpnin arabasını alıp tatile gidemediniz diye gönül koymak da ayrı bir durum. Araba onların sonuçta, evdeki oğulları da geziyordu siz de gezecektiniz, eviniz ocağınız ayrıyken neden böyle bir şey yapmanıza izin versin ki

Konuyu yanlış anlamışım, adamların altında zaten araba var sizinkini neden istesinler ki, ayrıca bir aksilik olur kendi arabaları evde olmazsa tabi ki vermeniz lazım gezmeye olmadığı sürece.

Öylede malını esirgeyen biri gibi gözükmektedir korkuyorum gerçi incelik hakeden tipler değilde neyse nasıl dile getirebilirim
Araba emanet alınıp verilecek birşey değil ama.
Allah korusun bir kazaya karışıp kaçsa,birine birşey olsa sorumlu siz olursunuz.
Ne kimsenin arabasını isteyin ne kimseye arabanızı verin.
Arabaya ihtiyaci olan gidip kiralasın.
Ben kimseye araba vermem,gotürürüm getiririm sorun etmem ama anahtarı veriyim gitsin konusu olamaz.
Bir daha söylerse eşiniz desin araba yorgunun o kimseye vermiyor diye.

Valla arabamı ailem dışında bi Allahın kuluna güvenip vermem. Mal bu öylece kimseye verilmez.

Aynen öyle. Tatil için araba vermedi diye küsme hakkını kendinde görüyor şimdi de arabası olmuş ya huzurla binemiyor bile ya isterlerse diye.
Bunlar hep bana hep banadan
Kendisi kullanmasaydı çok haklıydı vermemekte bu arada. Ama kendisi isteyince karşı taraf yüz bulmuş. Tabi ki çok çok muhtaçlık durumunda verilmeli ama keyfi bir durum için ne münasebet. Herkes annesinin karnından arabayla doğmadı ben de gezmeye gitsinler, tatile gitsinler diye kimseye araba falan vermem. Kıyafet gibi ödünç istenecek bir eşya değil ki yani ne saçma

Şehirdışına gitmek için araba vermek başka bir şey bence. Siz sehirdisindayken hastalık sağlık ciddi bir ihtiyaç olsa ne yapacaklar? Onlara bu kadar gücenmeyin bence.
Benim gücendigim kp evdeki cocuklarisaga sola gezmeye gider deyip bahane üretip vermemesi.Ilk defa arabalarij8 keyfi bir şey için cocugumzu gezdirmek için istedik baba bu vermesi lazım kardes olsa vermese anlarımda bu baba yani e bana vermeyene ben neden vereyim

Haksızsınız hiç boşuna zorlamayın.

Sanırım her istediğinizde vermişler ama bi kere tatil için istediğinizde vermemişler bu yüzden araba aldınız sizde .
Şimdi siz şimdi isterlerse vermek istemiyorsunuz
Yani ben olsam önemli bi durum olduğunda nasıl onlardan aldıysam bende veririm. Gezmeyse vermezdim. Çocuğum var her an bişi olsa kapıda durması gerekiyor diyip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…