- 17 Mayıs 2023
- 729
- 394
- 18
- Konu Sahibi Yavrumveben
-
Bu konuya sıcak bakmadiginizi baştan soylerseniz bence bu tür isteklerin önüne geçmiş olursunuz.Merhaba kızlar canimi sıkan bi durum var.Araba aldık.Surekli kp e agiz egmekten bikmistik.Hastane işi için alırdık ona verirdi. Bu sene tatile gitcektik o da eşime veremem çocuklar burda sağa sola gidiyo demiş.yani kayinlarim arabayla geziyor diye üç dört gunlugune arabayı vermedi.Simdi konuya gelelim araba benim üzerime şimdi bunlar yarın öbür gün arabayla bi yere gitmek isterlsse asla vermek istemiyorum,hem bi kaza olsa ruhsat benim ben de sıkıntıya giricem hemde biz onların arabayla bir kere dışarı çıkıp gezemedik.Belkide kötü kalplilik bu ama içimden asla vermek gelmiyor. bi komşu bile istese veririm ama onlara içimden gelmez.Simdide ya araba isterlese diye araba sevincini yaşayamıyorum dün kaynim ise arada sizinkiyle giderim dedi.Bu konuda ne yapmam lazim
Öylede malını esirgeyen biri gibi gözükmektedir korkuyorum gerçi incelik hakeden tipler değilde neyse nasıl dile getirebilirimBu konuya sıcak bakmadiginizi baştan soylerseniz bence bu tür isteklerin önüne geçmiş olursunuz.
O da tamam diyo ama kardeşi birgun istese yumuşar mi diye korkuyorumRuhsat uzerime bu yuzden sorumluluk almak istemiyorum diyin acik olun. Esiniz ne diyor bu dusuncelerinize
Nasıl sizin araba niye onlarda onu anlamadım? Sakın gaza gelip satış vermeyin. Tersleyin asla arabamı kimseye vermem hemde içimden gelmiyorsa tekerine bakamazlar.Merhaba kızlar canimi sıkan bi durum var.Araba aldık.Surekli kp e agiz egmekten bikmistik.Hastane işi için alırdık ona verirdi. Bu sene tatile gitcektik o da eşime veremem çocuklar burda sağa sola gidiyo demiş.yani kayinlarim arabayla geziyor diye üç dört gunlugune arabayı vermedi.Simdi konuya gelelim araba benim üzerime şimdi bunlar yarın öbür gün arabayla bi yere gitmek isterlsse asla vermek istemiyorum,hem bi kaza olsa ruhsat benim ben de sıkıntıya giricem hemde biz onların arabayla bir kere dışarı çıkıp gezemedik.Belkide kötü kalplilik bu ama içimden asla vermek gelmiyor. bi komşu bile istese veririm ama onlara içimden gelmez.Simdide ya araba isterlese diye araba sevincini yaşayamıyorum dün kaynim ise arada sizinkiyle giderim dedi.Bu konuda ne yapmam lazim
Yok anlamadiniz araba bizde yarın öbür gün gezmek için isterlerseNasıl sizin araba niye onlarda onu anlamadım? Sakın gaza gelip satış vermeyin. Tersleyin asla arabamı kimseye vermem hemde içimden gelmiyorsa tekerine bakamazlar.
Heee, olsun yine germeyin gezmek için emanet araç alınmaz allah korusun birine birsey olur o zaman verilir. Onun dışında yok vermeyin verip kötü olacağınıza vermeyip kötü olunYok anlamadiniz araba bizde yarın öbür gün gezmek için isterlerse
Çok mantıklı yazmışsınız böyle diyebilirim aynenBiz kimsenin arabasini rahat rahat kullanamadik bu yuzden kendimize araba aldik, bizden istemeyin cok elzem durumlar olmadikca diyin o zaman. Incelik hak eden tipler degilse.
Daha henüz olmamiş bir şey için canınızı sıkmayın,ihtimaller üzerinden gidecek olursak kafayı takacak o kadar çok şey var ki.Olur da isterlerse siz de vermeyin,bizim ihtiyacimiz olunca siz de vermediniz dersiniz olur biter.Gule güle kullanın arabanızı.Merhaba kızlar canimi sıkan bi durum var.Araba aldık.Surekli kp e agiz egmekten bikmistik.Hastane işi için alırdık ona verirdi. Bu sene tatile gitcektik o da eşime veremem çocuklar burda sağa sola gidiyo demiş.yani kayinlarim arabayla geziyor diye üç dört gunlugune arabayı vermedi.Simdi konuya gelelim araba benim üzerime şimdi bunlar yarın öbür gün arabayla bi yere gitmek isterlsse asla vermek istemiyorum,hem bi kaza olsa ruhsat benim ben de sıkıntıya giricem hemde biz onların arabayla bir kere dışarı çıkıp gezemedik.Belkide kötü kalplilik bu ama içimden asla vermek gelmiyor. bi komşu bile istese veririm ama onlara içimden gelmez.Simdide ya araba isterlese diye araba sevincini yaşayamıyorum dün kaynim ise arada sizinkiyle giderim dedi.Bu konuda ne yapmam lazim
Demek ki siz de sık sık almışsınız arabalarını ki bunu deme cesaretini buluyor kendinde. Kaynım böyle dese ne alaka, kafayı yemiş herhalde derim.dün kaynim ise arada sizinkiyle giderim dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?