- 17 Mayıs 2023
- 729
- 394
- 18
- Konu Sahibi Yavrumveben
-
Hayır onların arabayı bi hastane için verdiler bo tatile gitcektik vermedilerBiraz karışık anlatmışsın. Şöyle ki sizin araba onlarda mı? Kendi arabanızı mı izinle istiyorsunuz falan.
Neyse benim kardeşlerimle bağım çok iyidir hiç istemediler arabamı. İsteseler tapusuyla veririm. Kardeşimin arabası sıfır istediğin zaman al senin olsun der. Siz de zamanında onların arabayı kullandıysanız isteyince vermeniz gerekir.
Ama uzak yere vermeyin tabi. Nedeni de kısasa kısas
Birtek hastane işlerinde aldikDemek ki siz de sık sık almışsınız arabalarını ki bunu deme cesaretini buluyor kendinde. Kaynım böyle dese ne alaka, kafayı yemiş herhalde derim.
Biz sadece hastane işlerinde aldik aksi türlü bi kere tatil için istedik vermediler bende onlara keyfi vermek istemiyorum hastane için falan degilŞimdi şöyle zamanında siz sürekli almışsınız arabayı kp den. Şimdi onlarda isteme hakkı vermiş oluyorsunuz. Ben kimseden birşey istemem kimsede benden istemesin karakterim bu.
Haaa siz kullanmışsınız ama içinizden vermek gelmiyor o zaman açılca diyeceksiniz ya da eşiniz diyecek. X arabasını vermiyor kusura bakmayın diyecek. Kayın isterse ki hiç vermeyin.
Cok sagolun ben biraz evhamliyimDaha henüz olmamiş bir şey için canınızı sıkmayın,ihtimaller üzerinden gidecek olursak kafayı takacak o kadar çok şey var ki.Olur da isterlerse siz de vermeyin,bizim ihtiyacimiz olunca siz de vermediniz dersiniz olur biter.Gule güle kullanın arabanızı.
Emanet araba vermiyorum diyeceksiniz. Çok gezmek isteyen kendine araba alsın, ya da mis gibi toplu taşıma diye bişey var.Öylede malını esirgeyen biri gibi gözükmektedir korkuyorum gerçi incelik hakeden tipler değilde neyse nasıl dile getirebilirim
Lafı açılınca diyin. Laf oluyo diye araba sahibi olduk sizede öneririm diye. Yada istediklerinde hep size lazım olmuş olsun. Gerekirse çirkeflik yapın. Bi kere verince devamı gelir. .Bizde benzer bi durumdan araba sahibi olduk. Kimseye vermedik birinden de istemedik. Bi yere mi gidilecek kaynım götürür getirir. Biz çektik elimizi. Bu zamanda kimseye emanet verilmez. Araba parçası olmuş ne kadar. Kaza yapsa dünyanın hasar kaydı.Merhaba kızlar canimi sıkan bi durum var.Araba aldık.Surekli kp e agiz egmekten bikmistik.Hastane işi için alırdık ona verirdi. Bu sene tatile gitcektik o da eşime veremem çocuklar burda sağa sola gidiyo demiş.yani kayinlarim arabayla geziyor diye üç dört gunlugune arabayı vermedi.Simdi konuya gelelim araba benim üzerime şimdi bunlar yarın öbür gün arabayla bi yere gitmek isterlsse asla vermek istemiyorum,hem bi kaza olsa ruhsat benim ben de sıkıntıya giricem hemde biz onların arabayla bir kere dışarı çıkıp gezemedik.Belkide kötü kalplilik bu ama içimden asla vermek gelmiyor. bi komşu bile istese veririm ama onlara içimden gelmez.Simdide ya araba isterlese diye araba sevincini yaşayamıyorum dün kaynim ise arada sizinkiyle giderim dedi.Bu konuda ne yapmam lazim
esinizde sizinle uyumluysa.ortak karar alin.vermek istemiyorsan vermiyoruz deyin.küserlerse kussunler bosverinMerhaba kızlar canimi sıkan bi durum var.Araba aldık.Surekli kp e agiz egmekten bikmistik.Hastane işi için alırdık ona verirdi. Bu sene tatile gitcektik o da eşime veremem çocuklar burda sağa sola gidiyo demiş.yani kayinlarim arabayla geziyor diye üç dört gunlugune arabayı vermedi.Simdi konuya gelelim araba benim üzerime şimdi bunlar yarın öbür gün arabayla bi yere gitmek isterlsse asla vermek istemiyorum,hem bi kaza olsa ruhsat benim ben de sıkıntıya giricem hemde biz onların arabayla bir kere dışarı çıkıp gezemedik.Belkide kötü kalplilik bu ama içimden asla vermek gelmiyor. bi komşu bile istese veririm ama onlara içimden gelmez.Simdide ya araba isterlese diye araba sevincini yaşayamıyorum dün kaynim ise arada sizinkiyle giderim dedi.Bu konuda ne yapmam lazim
Birtek cogugumuzn tedavisi için hastaneye git gel yaparken aldik keyfi gezelim tozalim için değil yaniNormalde tamam en doğal hakkınız vermeyin araba sizin derim amaaaa
Siz neden zamanında onlardan istediniz?
Bu durumda onların da sizden alması hak oluyor
Ama tatile gitmek için istedik demiştiniz?Birtek cogugumuzn tedavisi için hastaneye git gel yaparken aldik keyfi gezelim tozalim için değil yani
Bence de vermeyin.Arabalari varmış işe giderken kullanmak için aldım falan dersiniz.Merhaba kızlar canimi sıkan bi durum var.Araba aldık.Surekli kp e agiz egmekten bikmistik.Hastane işi için alırdık ona verirdi. Bu sene tatile gitcektik o da eşime veremem çocuklar burda sağa sola gidiyo demiş.yani kayinlarim arabayla geziyor diye üç dört gunlugune arabayı vermedi.Simdi konuya gelelim araba benim üzerime şimdi bunlar yarın öbür gün arabayla bi yere gitmek isterlsse asla vermek istemiyorum,hem bi kaza olsa ruhsat benim ben de sıkıntıya giricem hemde biz onların arabayla bir kere dışarı çıkıp gezemedik.Belkide kötü kalplilik bu ama içimden asla vermek gelmiyor. bi komşu bile istese veririm ama onlara içimden gelmez.Simdide ya araba isterlese diye araba sevincini yaşayamıyorum dün kaynim ise arada sizinkiyle giderim dedi.Bu konuda ne yapmam lazim
Yani şöyle düşünüyorum ben de hastane isleri için veririm tabiki bende aldım çünkü. Ama bi baba evladına üç gün tatil için araba esirgememeli ha verselerdi bende onlara verirdimAma tatile gitmek için istedik demiştiniz?
Hastane için tabi istenir. Ama tatil için istenmez,ayıptır. Siz istediniz vermediler ,onlar da gayet isteyebilir. O zaman da siz vermezsiniz. Ama illa ki isterler bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?