Araba mevzusu

Böyle ucuz düşünen insanlara inanamıyorum insan araba alıyorsa bu sigorta vb masrafları da düşünecek hesabını yapacak. Ödeyemiyorsa da almasın araba. Bi laf var “hamama giren terler” diye. Aynen öyle. Bizde araba aldık ama herşeyi hesap ederek düşünerek bütçemize göre aldık.

Merhaba hanimlar;
Oncelikle hepinize cok tesekkur ederim yorumlariniz ićin.
Eşimle konuştum. Neden babanin uzerine aldin arabayi diye. Öyle gerekiyordu dedi. Nasil öyle dedim. Ticari olarak boyle olmasi gerekiyordu dedi. Nasil ticaret o. Bana neden soylemiyorsun peki dedim. Guldu işi sakaya vurdu. Şakasina birşeyler dedi. Bende anlamadim. Yani soyleyecek birseyi yok isi oldu bittiye getirme çabalari .
Arabaya binmeyecegimi soyledim. Binmiyorum. Çunku icimden gelmiyor. Beni kandirdin ,aldattin o bizim arabamiz degil dedim. Sen bilrsin dedi.
İşe gitmiyorum artik. Biraktim. Çunku içimden gelmiyor. Isle ilgili mevzulara sen daha iyi bilirsin deyip kapatiyorum.
Simdilik boyle . Küs degiliz. Konusuyoruz. Ama bunolay burda kapanamaz cunku kabul edemiyorum. Bakalim is nereye varir bende bilemiyorum. Hayirlisi artik. Tekrar tesekkurler kiymetli hanimlar.
Biran önce başka bir iş bulmalısın
Yakında çağırır seni bu
Şimdi zaman geçsin de sinirinde geçer diye bekliyordur

Töğbe töğbe kimden neden mal kaçırıyor anlamadım...evliliğinizle beraber edindiğiniz başka mallar varmıydı?daire dükkan arsa motorlu taşıt vs...varsa onlarda durum nasıl oldu?

(Benim aklıma evlilikle berAber edinilen malllar boşanmada ikiye bölüştürülür... den mi mal kaçırmaya baktı gibi art niyet hissettim )

o arabayı sattırın bir şekilde sizin yada kendinin üstüne yapmazsa parçalayın daha iyi çok sinirlendim resmen boşanırsak diye mal kaçırmış gerizekalı
neyse eşiniz ile ciddi büyük kavga edin kp de çağırın notere gidip arabayı devralın

Kazasız birinin üstüne olunca araba tabiki de farkediyor.
Hasarsızlık indiriminden bahsediyorsun.... O kadar para verip bir araba alıp üçün beşin hesabını yapıp sırf sigortada indirim olsun diye gidip başkasının üzerine yapmak çok saçma... Ben bunda iyi niyet görmüyorum. Kaldı ki adam bahane bile gösterememiş. Eğer hasarsızlık indirimi yüzünden olsa idi eveleyip gevelemez, indirim yüzünden derdi. Kesinlikle mal kaçırma bence, bariz bir şekilde. Eğer bir insan eşinden mal kaçırıyorsa onu eşi olarak görmüyordur bence. Aynı şeyi konu sahibi yapsa eşi ayıplardı, burnundan getirirdi. Adam demek ki konu sahibiyle bir gelecek düşünmüyor, ön hazırlıklarını yapmaya başlamış... Böyle bir durumda o evlilik ne kadar evliliktir bilemem. Bence siz fazla iyi niyetlisiniz...

Evet arabaya binmeyi ve kullanmayı düsünmuyorum.

Arabayı babasının üzerine aldı diye mi?. Cevap evet ise bence hata edersiniz tam tersine arabayı alıp kullanın. Sizin dişinizden artırdığınız para ile fikriniz dahi alınmadan arabayı babasının üzerine alacak. Ve siz onu ödüllendirip arabanın kullanımını da tamamen onlara bırakacaksınız. Bence tavrınızı başka türlü gösterin.

Sigorta ucuza geliyor olsa bile önce sana danışıp fikrini almalıydı tek başına verebileceği bir karar değil bu

Araba sigortalari kac para? Biri soyleyebilir mi? En pahali olanini... Kaskodan bahsetmiyorum... sigorta araba parasinin kacta kaci da herkes bundan bahsetmis... vergiyi de babasi yatirsin o zaman...

Sanki konu sahibi dışında herkesin üstüne yapılabilir ....o haric herkesin eşit şansı varmış gibi geldi bana ...ben de şansımı deneyeyim istedim:KK22:

Bu kadar sinirin üzerine bile güldürdunuz beni.
Ama bence şans durumu kapanmiş gibi atı alan üskudarı geçmis. Pardon arabayı diyecektim:KK14:

Back
X