- 12 Aralık 2012
- 1.945
- 2.308
- 333
Eşimden biliyorum ama arada dağlar kadar fark olmuyo.Evet babasinin bir arabasi vardi. Onu iki yil kadar once satmişti. Boyle olunca sigorta daha mi uygun oluyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimden biliyorum ama arada dağlar kadar fark olmuyo.Evet babasinin bir arabasi vardi. Onu iki yil kadar once satmişti. Boyle olunca sigorta daha mi uygun oluyor.
Aşırı mantıksız. Kendi üzerinize alsaydınız bir yerden başlamış olurdunuz.BiZde arabamızı ilk aldığımızda benim üstüme yapmıştık ama sigorta ücreti çok yüksek çıkınca ertesi gün kayınpederimin üzerine geçirttik hala onun üzerinde araba ama kayınpederimin karakterini Biliyorum asla karışmaz sadece vergisi sigortası gelince ya haber verir yada öder taksitlendirdim böyle böyle der. Diğer konularınızı okumadım ama bazı arkadaşlar bi boşanma konusunda kaçırmak için yapmış olabilir demiş ve sizde yarı parasını vermişsiniz size danışmandan yada aldıktan sonra bak böyle olduda bu niyetle yaptım da dememiş tesadüf öğreniyorsunuz yaptığı hiç hoş bişey değil size resmen şok yaşatıyor kısa zamanda çözersiniz inşallah durumu ve sizin fikrinize görene takar karar verilir.
Tabiki öyle devam edebilirdi bir kere alınmışken ama ozaman ki durumlar öyle gerekti.Birde dediğim gibi sadece onun üzerine,üzerinde hak iddia ettiği ben kullanıcam bizide vereceksiniz kafasında insanlar değil asla.Kendi arabası var zaten eşim bekarken baya hasar verdiği için arabasını yeniledikten sonra yeterki benim arabama dokunmayın kendi arabanıza iyi bakın kafasında.İstediğim zaman yine üzerimede alabilirim aramızda bunun bir sorunu olmaz.Aşırı mantıksız. Kendi üzerinize alsaydınız bir yerden başlamış olurdunuz.
Yani kendi üzerine alamıyosa bazı sebeplerden tamam dicem ama siz bunu zaten bilirdiniz.Hanımlar iyi akşamlar diliyorum öncelikle;
Size danısmak istediğim konuya gelince ,
Biz eşimle birlikte çalisiyoruz yani kendi dükkanimız var. Bu sene araba almak için biraz para biriktirdik. Ve niheyet paramiz birikince bir tane begendik ikinci el almaya karar verdik.
Alacagimiz araba yaşadigimiz şehirden oldukça uzak bir ilde. Geçtigimiz haftasonu yakin bir akrabamizin dugunu vardi o yuzden ailem bende kalmak icin geldiler iki gunlugune o da o ile araba almaya gitti. Ben yol cok uzak olacagi icin sen al zaten netten begendik dedim. Neyse ucak biletini aldi. Iki saat sonra babasina da bilet almis is yerinde. Yol uzak oldugu icin gece yolculugunda arabayla donerken arkadaslik yapacak herhalde dedim.
Ertesi gun geldiginde arabayi getirdi. Hayirli olsun falan derken o cok yorgundu uyudu bizde dugune katildik. Döndüğümde ruhtasi masanin uzerine birakmis. Baktim ki arabayi babasinin üzerine almis. Şok oldum. Hic bir sekilde konusu geçmedi. Bana bununla ilgili en ufak birşey soylemedi. Morelim cok bozulunca ablam da farketti soylemek zorunda kaldim o da çok bozuldu.
O gun misafirlerin yaninda tartismamak icin sustum. Aksam da isten dolayi şehir disina cikti. Konusamadim. Zaten bir kaç şey icin limoniydik. Telde de cok az konustugumuz icin yuz yuze sormak istedim . Aklima geldikce deli oluyorum.
Nasil konusayim ne diyeyim onu da bilemiyorum. Artik o kadar yorgunum ki her yanlisini duzeltmeye çalismaktan. Siz olsaniz ne yapardiniz. Ya da normal mi ben mi abartiyorum
Uzun oldu özur diliyorum. Şimdiden tesekkurler.
Daha uygun oluyor hatta eşim biz araba alırken benim üstüme olsun daha uyguna geliyor vergi düşüyor demişti. Ben de tabi güvenmedim araştırdım öyleymiş. Ama ben kabul etmedim. Benim üstüme olacak diyeHayir daha uygun olmuyor sigorta alakasi yok.
Bahane hazır, vergi daha az oluyordu diyecek ve babasını götürme nedeni de tamamen buZor sabrediyorum artik o kıyamet nasil kopacaksa. Ilk sicakligiyla konussaydim sanki daha iyi olacakti. Çunku beklerken kendimi sakinleştirdim
Evet arabaya binmeyi ve kullanmayı düsünmuyorum.
Hanımlar iyi akşamlar diliyorum öncelikle;
Size danısmak istediğim konuya gelince ,
Biz eşimle birlikte çalisiyoruz yani kendi dükkanimız var. Bu sene araba almak için biraz para biriktirdik. Ve niheyet paramiz birikince bir tane begendik ikinci el almaya karar verdik.
Alacagimiz araba yaşadigimiz şehirden oldukça uzak bir ilde. Geçtigimiz haftasonu yakin bir akrabamizin dugunu vardi o yuzden ailem bende kalmak icin geldiler iki gunlugune o da o ile araba almaya gitti. Ben yol cok uzak olacagi icin sen al zaten netten begendik dedim. Neyse ucak biletini aldi. Iki saat sonra babasina da bilet almis is yerinde. Yol uzak oldugu icin gece yolculugunda arabayla donerken arkadaslik yapacak herhalde dedim.
Ertesi gun geldiginde arabayi getirdi. Hayirli olsun falan derken o cok yorgundu uyudu bizde dugune katildik. Döndüğümde ruhtasi masanin uzerine birakmis. Baktim ki arabayi babasinin üzerine almis. Şok oldum. Hic bir sekilde konusu geçmedi. Bana bununla ilgili en ufak birşey soylemedi. Morelim cok bozulunca ablam da farketti soylemek zorunda kaldim o da çok bozuldu.
O gun misafirlerin yaninda tartismamak icin sustum. Aksam da isten dolayi şehir disina cikti. Konusamadim. Zaten bir kaç şey icin limoniydik. Telde de cok az konustugumuz icin yuz yuze sormak istedim . Aklima geldikce deli oluyorum.
Nasil konusayim ne diyeyim onu da bilemiyorum. Artik o kadar yorgunum ki her yanlisini duzeltmeye çalismaktan. Siz olsaniz ne yapardiniz. Ya da normal mi ben mi abartiyorum
Uzun oldu özur diliyorum. Şimdiden tesekkurler.
Aynen bence de ömür boyu her aldığınızı kayınpeder üstüne mi yapacaksınızAşırı mantıksız. Kendi üzerinize alsaydınız bir yerden başlamış olurdunuz.