Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağır hasar kaydı olduğunu nasıl anlayabilirim ? 9 tane kaza olmuş. Hepsi de bIn lira civarıtoplam tutar ne çıktı tramerde ? bi de ağır hasır kaydı var mı ?
ağır hasar kaydı varsa zor satılır .
Akrabam olmadığı için zaten yapayalnız halletmek zorundayım yaAraba nasıl satılırı akraba nasıl satılır diye okumam peki
Kadın veya erkek farketmez ben yanımda biri olsun isterdim. Bu işlerden biraz anlayan birinin destek olmasını isterdim
Ay ne güzel her gün yeni şeyler öğreniyorum. Ben galerilerle de görüşeyim. Tecrübe olur bana da
Buna katılıyorum. Kadın başına ile ilgilisi yok. Eşimle arabamızı satarken yanımıza babamızı çağırmıştık biz de. para mevzusu dönüyor. Karşımıza 2 adam geliyor ne olacağı belli olmaz. İnsanın yanına destek şart bu zamanlarda.
Paylaşmayın bence,gerçek alıcılara gösterebileceğinizi yazın. Zaten orda çıkan hasarı yazmayacakmısınız ki ilana. Yazacaksinız,şurda çizik,burda boya var vs diye.Arabayı görmeye gelen baksin. Ben asla paylaşmazdım plakasını aracımın. Bir yakınımı polis gibi aradılar,plakanız düşmüş şu karakoldan arıyoruz vs diyerek. Ben yanındaydım kapattırdim telefonu,araç kapıda gel bakalım dedim,baktık plaka arabada takılı duruyor ,inansa kimbilir ne tip bir dolandırıcılığa bulaşacaktı. Çalıntı araca takabilirler sahte plaka hazirlayıp zira modeli rengi vs belli ilanda. Sonra soygundu,gasptı yapsalar ne olacak sizin plakanızla. Anlaşılır anlaşılmasina araştırılınca ama gerek var mı dolandırıcılara açık kapı bırakmaya?bence yok. Ciddi alıcı zaten gerekli araştırmayı yapacaktır.Tramer sorgusunu ilanda paylaşmayım mı?
Ağır hasar kaydı olduğunu nasıl anlayabilirim ? 9 tane kaza olmuş. Hepsi de bIn lira civarı
Avukat gibi bir tanıdık varsa kesinlikle onunla gidin.Işte bunlardan korkuyorum maalesef. Avukatımla mı halletsem acaba bu noter işini. Hem erkek hem de arkadaşım olur. Ay şu hâlime acıyorum resmen![]()
Aslında ekspertiz gibi bişey. Motorun durumunu, boyalı değişen yerleri falan gösteren raporlar veriyolar. Biraz pahalanmış 300-500 tl civarı idi en sonComputest raporu nedir nasıl alınırilk fırsatta gidip kaporta expertizi alacağım. Açıkçası sağdan soldan öğreniyorum neler yapmam gerek diye.