Araba Sevdası

bir ev peşinatı olan 150.000 e araba bence akıl karı değil onun birde vergisi bakımı vs. var.

Ben Zeytinburnu'nda oturalım diyorum, o Yeşilköy istiyor.
Evet işim hazır.

zeytinburnu pek hoş biyer değil bencede.

yeşilköy güzel evet ama kiralar çok yüksek 2bine bile zor bulursunuz.

bence sen arabanı satma. istanbulda araba çile evet ama servis daha beter. yolun arabayla yarım saat ise servisle enaz 1 saat sürer

O lüks arabayı almakla iş bitmiyor. Öyle lüks arabaların bir kere motorları güçlü olur, yakıt parası yetiştiremezsiniz. Vergisi diğerlerinin bir kaç katı olur, verdikçe içiniz acır. Bakımları için vereceğiniz parayla orta ölçekli bir araba bile alabilirsiniz.

Bunların farkındaysa alsın tabii.

Benim mantigima gore 150binliralik arabasi olan bir ailenin en az 800-900bin liralik evi ve ayda 15bin lira gelirinin olMasi lazim, yoksa ayrani yok icmeye mevzusuna girer olay, ayrica istanbul gibi buyuk bir sehirde iki kisinin calistigi bir aileye tek araba yetmiyor,ise servisle gidebilirsiniz ama esiniz arabayi alip rahat rahat isine giderken siz acil isiniz oldugunda otobuste dolmusta surunursunuz bir de esiniz olmadan hic mi disari cikmayacaksiniz? Sakin arabanizi satmayin,cok istiyorsa o kendi arabasini satsin ve ne istiyorsa alsin,sakin birikiminizi soylemeyin ve arabanizi satmayin, araba sahibi olmak bir ozgurluk, eve cakilir kalirsiniz tatil gunu ben sizi uyarayim

yuhh bi ev parasına araba mı almak istiyor hemde evi olmadan bence ev aldırmadan evlenmeyin birikiminizden de asla bahsetmeyin ki ona güvenmesin.

az yesinde para biriktirip kendisi alsın arabasını.Hem ev yok hem sizin altınızdaki arabayıda satıcak lüks araba alıcak.Ne iş yapıyoda prestiji önemliymiş.Şaşırmış bbence o kendini.

Bak bu söyleyeceklerimin hepsi Tecrübe ile sabit . 8 yıllık birikimim eşimin yani eski eşimin araba tatil vs. Istekleri doğrultusunda iki ayda bitti. Düğün altınları aynı şekilde. Arabamı nerdeyse satılıyordu.allah korudu. Yaşamadığım kötülükler kalmadı . Neticede boşandım.ayranı yok atla gider Çeşme'ye zihniyetinde biriyle evliydım ve boyumun ölçüsünü aldım

siz servise binin adam çoğu sizin paranızla lüks sınıfında otomobil alsın onla da başka kızlara hava atsın hatta zamanla aldatsın bile .Gelecegınız bu bence dikkatli olun güvenmeyin sevgiliniz bile olsa eşiniz bile olsa

Siz servisle işe gitmeye tamam diyorsunuz , o prestij için 150 milyarlık araba mı bakıyor bu ne yaman çelişki.
Bence birikiminizden hiç bahsetmeyin.O arabayı da 2 maaşa güvenerek istediğini düşünüyorum.

Ben 150 milyar arabaya vermem ya.Daha dün bi arkadaşm 150 milyara 2+1 ev aldı.

Ben kısıtlı görüşme sürenizde telefonda arabalara bakıp durmasına takıldım. Yeşilköyde oturmak ve sizden arabanızı satıp 150 binlik arabaya sahip olmak istediğini de düşününce... Aldığı maaş bunları yapmaya yetmez.Sizinle evlenmek konusunda en büyük motivasyonu maddi çıkarlar olmasın? Böyle açık konuşmamı mazur görün. Sadece okuduklarım böyle bir izlenim oluşturdu.

İnsan konusunda genelleme yapmak doğru değil. Ama yapmadan edemiyorum. Evden çok araba hayali olan adam eve az düşkün olabilir. Dilerim doğru değildir. Birikiminizden evlenince bile bahsetmeyin, itinayla yer gibi geldi. Mutuluklar dilerim.

Ben Zeytinburnu'nda oturalım diyorum, o Yeşilköy istiyor.
Evet işim hazır.
Zeytinburnunu varoş bulmuş beyimiz zaar. Kirayı ödeyip evi geçindirecekse yeşilköyde oturun tabi. Ama sömürtmeyin iliğinizi. 33 yaşına kadar bekleyip, sonrada para yedirmek için evlenmeyin. Konu hassas. Çok iyi gözlem yapmalısınız. Gerekirse kötü koca ile hiç koca arasında seçim yapmalısınız. Bir çocuğunuz olduğunda o arabasıyla gezerken siz lekeli pijamayla evde oturuyor bulabilirsiniz kendinizi

ohhhh yavrum ohhh
sen servisle ise gidiyim araba gereksiz masraf yapmasin de. O Prestij die 150 binlik arabaya binsin. kusura bakmada bu adamdan bi cacık olmaz. sen o birikimini falan sakin söyleme herkes söylemiş zaten bide ben yineleyeyim. valla löp löp yer senide , arabanıda, birikiminide.
sonra vay ne ettim ben dersin
iyi düşün hemde çok iyi..
okadar hassas noktalardan fire veriyo ki karşındaki adam o kadar diyim ben sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…