Araba yakma hk.

Git ucurumdan at, yanlışlıkla oldu dersin..

Ceza almayacagimi kesin bilsem arabaya zarar verirdim yakmak parçalamak fln. Ama suçlu bulunursanız başınız belaya girer

Yakmazdım ama çizerdim ispatlayamaz

Ben olsam o esi napar eder bastan cikarir bosanmaz,o arabayi o abiden aldirirdim.masa varken elini atese sokma.rol yap bi sure

Hukuksal olarak ne yapabileceğimi birkaç avukata danışarak öğrenirdim. Yapabileceğim bir şey yoksa Allah a havale ederdim. Ona da yar olmaz çünkü. Tabi bu Arada oturduğum her yerde hırsız olduğunu malıma el koyduğunu sohbet malzemesi de yapardım sanırım Hiç olmazsa rezil olsun

İnsanlara güvenmemeyi ne zaman öğreneceğiz acaba? Belki kanıtlanır bi sakin olun, bi avukata danışın.

Ödemeyi nasıl yaptınız dekont vs hiç mi bişey yok senettir falan yada ne bileyim ilk alırken borçla aldıysanız eğer kefil istiyorlar ya bazen oraya attığınız imza vs sakın yakma arabayıda ceza yersin

Parayi odediginizi ispatlayamiyor musunuz?

Bence bu kişi baba karides vs tarzında biri. Anahtar mı onda nasıl alamıyorsunuz? Ben sahitlerim korkak olsa da dava ederdim. Sahitlerim korkaksa adaleti yanıltmaktan ceza alırsınız diye korkutun sahitleri. Nereden alıştınız galeriden mi? İkinci el mi? İkinci el ise o satan kişiyi galeri ise galeridekileri bulun şahitlik etsinler. Banka havalesi var mı? Ödemeyi nasıl yapmıştınız bu ayrıntıları verin de bir beyin fırtınası yapalım.

Sen içini ferah tut Allah senin ahını bırakır mı onlarda

Karides ve anahtar riskli geldi hahaah

Şaka şaka anahtar gerçekten riskli resmen hırsızlık olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…