- 3 Şubat 2018
- 25.845
- 111.169
- 598
Boşanma davasında nasıl süründürücem ki?Yasal yoldan hakkımı alamasam suç işleyip başımı değmeyen insanlar yüzünden belaya sokmazdim. Boşanma davasında ama süründürürüm. O ödediğini iddia ediyorsa onun da ispat etmesi lazım araba için dava açsanız.
Yok hiç olmadı hicbirsey yapmazdim. Geçmiş zamanlardı ahımı alanlardan o kadar güzel çıktıkı zamanla. Kendimiz doğru yoldan şaşmayalim
Boşanma davasında nasıl süründürücem ki?
Aslında maddi manevi tazminat hakkım var ama hem onun 1 kurusu yok hem de benim uğraşacak gücüm yok. Uzamadan bir an önce bitsin isterim yalnızca.
Araba abisinin üzerine. Kendisinin bir sürü borcu var devlete ödemiyor utanmaz. Üzerinde hiç birseyi yok. Sgk si bile yok.Haklarınızı sonuna kadar kullanın. Gücüm yok, uğraşmak istemiyorum demenizi anlıyorum. Ama burda söz konusu hak ve hukuk. Tazminat hakkınızdan vazgecmeyin. Gerekirse "arabasını" satsın ödesin tazminatinizi. Öylelerine belesten bosanmak yok
Maalesef kanunen hiçbir şey tutturamazsınız, arabaya zarar vermeyi de aklınızdan çıkarın, zira kaskodan arabanın parasını karşılarlar hem de siz 3 yıl evvel 67 bin lira ödemişsiniz ya daha fazlasını bile alabilirler kaskodan, arabalara o 3 yılda acayip zam geldi kasko fiyatları bile arttı, resmen kendi ellerinizle ekmeklerine yağ sürmüş olursunuz bir de zarar verdiğiniz için mahkemeyle uğraşırsınız.Araba abisinin üzerine. Kendisinin bir sürü borcu var devlete ödemiyor utanmaz. Üzerinde hiç birseyi yok. Sgk si bile yok.
Yorumlar icin tesekkur ederim oncelikle, tek tek alintilayamadim kusura bakmayın.
Bu kadar hızlı yorum geleceğini düşünmedim, duşa girdim o arada.
Inanilmaz aptal bir donemime denk geldi, parayi elden verdim. Bu denli kotu niyetle karsilacagimi tahmin dahi etmezdim.
Bir avukatla gorusmustum dekont vs olmadigi icin kanitlamak zor dedi. Avukat ses kaydinin gecerli olmayacagini soyledi ama ben gene de bu kişiye ait ses kaydı aldim. mahkemede inkar etmem dedi ama işte hiç umudum yok. Bir de alkolluydu o gün
Bir arkadaşın dediği gibi bana yar olmadi, ona hic olmasin.
Arabayı ciziktirip geçmek de çok içimi soğutmaz ya
Merhaba hanımlar,
Diyelim ki;
Son kuruşuna kadar sizin ödediğiniz bir arabanız var ama maalesef sizin üzerinize değil, bir yakınınızın üzerine.
Ve yine maalesef ki ödediğiniz paranın bir kurusunun bile belgesi yok. Şahit deseniz var ama çok korkaklar.
(3 sene önce 67 bin tl)
Bu kişi de söz konusu arabaya el koymuş durumda, " git mahkemeye ver" diyecek kadar da çamur bir zat.
Bu durumda olsaydınız arabayı yakar miydiniz?
Cok hırslanmış durumdayim, şayet arabayı yakarsam kundakciliktan hapse bile girerim muhtemelen.
Cok gozum kesmiyor cezaevini falan ama
Şeytan diyor herşeyi göze al ve yak gitsin.
Ne diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?