Arabada eimin yanna ben mi oturmalym, annesi mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aysıla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ehliyet kursuna gidiyorum.mümkünse arabayı ben sürüyüm yanımada kim oturursa otursunn heçç möhim deeell

arabada giderken öne oturmanın saygı ile ne alakası var anlayamadım.
Bence mantıklı olan eşlerin yan yana oturması, annenin yanında oturması çok alakasız...

bazıları yorum değil gıcık veriyor hava atıyor bravo size

arabam var ben sürerim havamıda atarım muhabbetleri

kayinvalidemi araba tuttugu icin genelde önü ona biraktim ilk zamanlardan beri cunku zaten herkesin kendi arabasi var ayda yilda bir dekkeliyor
esimde inadina askim one gel derdi hep annesinin yaninda bende gecer esimin arkasina otururdum hep dikiz aynasindan kesirdik :kedi:
kayinvalidemde bana israr ederdi sen otur diye
kayinvalidem inat biridir baktiki hic inatlasmadim oda kendiliginden yumusadi şakkıdı
ama eltimle surekli surtusurler ikiside inat
onlarin arabasina binecegi zaman ön kavgasi olur
sen oturcan ben oturcam delikafadulden
bana cok cocukca geliyo bu surtusmeler

Hiç takılmam öyle şeylere, heleki arabada öne oturmamaya dikkat ediyorum ne bileyim ben işte rahat olmuyorum kaynanam arkada diye ama yalakalık yada saygı için değil.
Hatta artık kızım da var bana da mazaret çıktı arkaya oturup sere serpe gidiyorum...

Nasılsa tekerlekler aynı yöne gitmiyormu ...
Ha önde ha arkada hiç takmam wallaha ...
Zaten çok sık arabada beraber olmadığımız için sorun bile etmem bunu..
Arka koltuk daha rahat benim için uzatırım ayaklarımı keyif bile yaparım..:icecream:

SİNEK KÜÇÜKTÜR AMA MİDE BULANDIRIR
ben nişanlılık dönemimizde eşimin babasıyla böyle bir sorun yaşamıştım. kayınpedErim öne kuruluveriyordu hemen. bende birgün önce davranıp oturuverdim. Küstü bana. bende bi daha o varken öne oturmaya yeltenmedim. aslında eş oturmalı öne,ama eski kafalılar malesef. tabi eşini de üzmek istemiyorsan katlanmak zorunda kalıosun BAZI ŞEYLERE

nişanlım askere gitmeden akrabalara ziyarete gidecektik.
nişanlım, ben, kayınvalidem. ben doğrudan arkaya yöneldim.kayınvalidem napıyosun öne geç dedi.
yok annem olurmu öle şey geç sen dedim ama sen geç sen dedi bana.
o an öne oturmak bana tuhaf geldi. ama kayınvalidem öne geç dedi.
halaya gittik ve eniştede bizle geldi.ben yine arkaya yönelirken kayınvalidem öne oturttu.
senin yerin burası dedi bana.
ama gerçekten bunlar sorun edileyecek şeyler bence.

başlarda benim kayınvalidem de öne oturuyordu bende arkadan ikisinin ortası olan yere geçiyordum kafam ikisinin arasında şeklinde bütün konuşmalrına dahil oluyordum..bide onun sevmeyeceği konulardan açıyordum sesini çıkaramıyordu sonra baktım sürekli arkaya oturmaya başladı şimdi hep arkada oturuyor:)

Ayrı şehirlerde olduğumuz için ayda yılda bir bir araya geliyoruz. değil kayınvalidem kayınpederim bile arkaya oturur. sen geç öne kızım derler. üstelik kendi arabalarında...

💑💓

önde eş oturmalıdır arkaya da anne kurulur rahatça gider. kendini bilen öne oturmaz eş varken ama arkada oturamıyorsa o ayrı sağlık sorunu vs varsa. onuda güzelce gelinine söylemesi lazım :/ aksine eş önde oturmalıdır

Son düzenleme:
Eşimin yanına kayınvalidem varken ne kendi oturur ne de ben biz anne kız geçeriz arkaya kocam bize şoförlük yapar :) çünkü benim kv işitme engelli ve dudak okuyarak anlaşıyoruz yazık kadına bişey anlattiğimda yanında olunca daha rahat anlıyor böyle bi durum olmasa bile ben de arkada oturmayı tercih ederim hem kv karşı hem de kayınpederime karşı benim babamdan annemden bile büyük insanlar. Ama eşimin abileri öne oturunca sinirimden çatlıyorum çünkü bana saçma geliyor. Gerçi en kısa abisi 1.90 boyunda adamcağız arkada da oturamıyor ama olsun sevmiyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla kayınvalide degil de o anne oluyor sanki o yüzden hergün öne otursun asla birşey demezdim ne bilim böyle küçük sorunlarla ne eşimin canını sıkardım ne de kendimin ki eşinle mutlu olmak istiyorsan önce anne ve babasına saygılı olmak gerekir karşında ki iyi yada kötü olsun sen hep iyi ol.

ne önemi var ki,istediği kadar otursun.Öne oturunca ne oluyor sanki,bu da sorun mu yahu

İlk zamanlar öne kendi oturuyordu, beni sevmediği zamanlar Ama şimdi yeni araba aldık, anne sen geç önü dene dediğimde de beni zorla oturtuyor öne

Bende zorla nisanlimin annesini oturtuyorum kadincagiz kizim gec dio ben yok sen gec diyorum nisanlimin kudurruyor one gelin oturur bizimki arkalarda oturuyo diye ama ne yapayim saygisizlik gibime geliyo yanlismi yapiyorum ki.s

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim kayınvalide 170-180 civarı (o da bana dediği), boy da yok. o oturunca eşim el frenini indirip kaldıramıyor. fakat ısrarla hem o öne oturmak istiyor hem de eşim onu mutlaka öne oturtuyor.

bi kalk da freni indirim anne.
şimdi kalk freni çekmem lazım.

yani ne gerek var. ben gocunmuyorum ama o bunu üstünlük meselesi yapıyor. geç arkaya rahat rahat sohbet ederek gidelim ama yok öne oturacak ki beni soyutlayıp oğluyla sohbet edecek.

Bence çok abartiyorsunuz neymiş eşi benim ben önde oturmaliyim! Yaa geçin bunları arkadaş bunu da dert mi yapiyorsunuz. Kız milletini anlamıyorum sanırsınız hepsi kraliçenin prensesleri... Arkaya otursaniz incileriniz mi dökülür

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşım elbette önde oturmak senin hakkın ama ara sıra bırak otursun öne eşine karşı söz hakkın olsun annem hep der bana politika yapacaksın kızım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…