Arabada eimin yanna ben mi oturmalym, annesi mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aysıla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şartlarımı önceden söyledim annen oturursa yanına arabadan inerken inip kapımı açacan diye benimde özel olduğu hisstmem gerek

Annen önde oturdu özel, benim de kapımı açacaksın ki özel olduğumu hissedeceğim.
Gerçekten "önde oturunca özel mi olduğunuzu hissediyorsunuz ?"

sadece merak sakın yanlış anlamayın.

kayınvalidem benim oturduğum arabaya oturmaya teşebbüs bile edemez.bırakın ön koltuğu arkaya oturturmuyu acaba hihoyyyt

ben önce kaynanamı otutturuyordum ama sonra sinirim bozuldu(bana el şakası falan yapıyodu bir gün bende hiç sevmem. iki kere popoma vurdu bulaşık yıkarken bende "bak ikiden fazlasını şakadan saymam bozuşmayalım iyiyken kötü etme beni dedim)eşimde anneme niye öle dedin saygısızlık ettin dedi. saygı sadece büyüğe olmaz ki büyükte küçüğe saygılı olacak çocuk değiliz sonuçta. sen misin bana öle diyen artık ön koltuk benim. buyur falan etmiyorum.

benım tabıkı hihoyyyt kaynanam yeltenmez kı zaten one oturmaya 1-2 kere soylendım nısanlılık zamanı saygıdan baktım yok dıyo bende sımdı sormuyorum bıle :dance:

ben de rahatsızlandığım için 1_2 kere kaynanaya öne sen otur dedim ( arka daha rahat,daha az sarsılıdğı için.. ) o da pek keyifli oturdu hemen de havaya girdi...şimdiye kadar hiç böyle bir beklentisi olmadı ancak anladım ki ben müsade ettiğim takdirde de o kaynana damarı ortaya cıkmak için hazır ve nazır bekliyooor. bundan sonra tövbe teklif etmem öne otur diye...
herkes bilsin yerini...

:asigim:nişanlı olduğumuz dönemde bende bi iki kere siz geçin öne dedim..böyle bir yada iki kere oturdu
.. bidaha da yapamadım eşim burası senin yerin dedi..bende büyük bir gururla ve keyifle yerime geçiyorum ve aslada teklif bile etmiyorum. evet herkes yerini bilsin...

tabiki ben önde oturmalıyımm
bi keresinde ailecek gezmeye gidioduk ben önde oturuorum 2 görümcem we kayınwalidem arkada oturuo
görümcelerim sürekli annesine annecim sen rahat mısın biraz daha yaslan arkana bacaklarını uzatamıo musun belin agrıo mu cam kenarına gecmek ister misin die bana laf wurdular
ben hiç oralı olmadım arkamada bi güzel yaslandım ayaklarımıda uzattımmm oldu nişanlımın yanında annesi mi otursun çok saçma:umursamaz:
ama babası oldugu zaman ona teklif ediorum babacım buyur öne die
bazen öne oturuo bazen arkaya hatta bazen kendi gec kızım sen önde otur dio
(((((((çok sewiorum babamı yha bitanedir kayınpederim))))))
mesela babam nişanlım we ben izmire gitmiştik gezmeye giderken o önde oturdu
arkada ben dikiz aynasından bakıştık falan hoştu :kedi:
bi ara arabayı o kullandı ben yanına gectim nişanlım arkaya
dönüşte de babam arkada oturmak istediini söyledi sen otur öne dedi
arkada türkü söyleyerek geldi cok da güzeldi sesi zemuszemus

ha bi keresinde de şöyle bişe oldu ona çok bozuldum nişanlımın kuzeni benden 1 yaş kücük erkek
izmirdeyken işte gecti öne oturdu ben dısarda inmesini bekliorum yok inmio
nişanlım işaret etti gec arkaya die bana arkaya oturdum ama yol boyunca yedim bitirdim nişanlımı dikiz aynasından öyle bi baktım ki
o kimki öne gecio yha cocuun düşünmesi gerekti düşünmese bile
nişanlımın söylemesi gerekti arkaya gec die benim öne oturmam gerekti saygı meselesi sonuçta lmaz::umursamaz:

ya kızlar ne var yani o otursa herzman berabermisiniz sanki. yaşlı kadınlar böyle şeylere önem verirler otursun yani ne var. ılımlı olalım kaynanalarmıza karşı yaa çocuklarnın üstlerinde çok emekleri var bi arabanın önüne oturmuş çok mu yeni nolmuş. ne yaparsak yapalım annelerimizin hakkını ödeyemeyiz kaynanalarmızda eşimizin annesi yani demi. bizde anne olacaz üstelik.

ikimizde değil kayınbabam varsa o oturmalı ne kaynanam nede ben bu hep boyledır berabersek eger ama onlar yoksa kesınlıkle ben

benim için hiç farketmez hepimiz aynı şekilde yolculuk yapmıyormuyuz ne farkeder ki:umursamaz:

Asla takılmam böyle birşeye. Hatta ben derim anne yada baba siz geçin öne diye. Yaşlı insanlar gönüllerini hoş etmek lazım. Heryere beraber gitmeyeceğiz sonuçta diğer günler ben otururum eşimin yanına ama onlar olduğunda onlar otursun ne var bunda.

yazık annem hiç arabanın önüne babamın yanına oturamadı.babannem hemen atlardı.evlenince tabi bu korku beni de sardılaelaelaelaelae ama kayınvaldem cok olgun,eğitimli bi kadın.eşim sürüyosa ben otururum eşimin yanına,kayınpeder sürüyosa kendisi eşinin yanına oturur.eşler birbirinden ayrılmasın der.

arabada 1 veya 2 kez denk gelmişizdir ama benim için hiç önemli değil arabada 3. bi kişi olduktan sonra ha ön ha arka hiç bişey faketmiyo eşimle başbaşa olamadıktan sonra:umursamaz:

hayatta oturamam kayınvalidem varsa önde.. zorla oturtsa bile rahatsız olurum.. genlerimde var sanırım bu konuda anneme çekmişim :) hiç sevmiyorum bu huyumu ama nedense bi çekingenlik oluyor sanki bişey yani =)

amaaan bunca sıkıntı dert varken bide arabanın ön koltuğunu düşünemem valla
varsın otursun hiç dert etmem

Kendini bilen kaynana zaten oturmaz ön koltuğa
ön koltuk hanımın dır herzaman

bebegim var diye araba bosta olsa dolu olsa hep arkada cocugumla oturuyorum o yuzden öne kim gecerse gecsin NO PROBLEM

benim kayınvalidem çok anlayışlıdır .hemen arkaya oturur.ben varken asla oturmaz.içinde fesatlık olmadığını bildiğim içinde otursada farketmez

kayınvalide kilolouysa öne oturmalı arkadakileri sıkıştırmaya gerek yok :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…