Arabada eimin yanna ben mi oturmalym, annesi mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aysıla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim akrabaları ziyarete gidersek ben öndeyim, eşimin yakınlarını ziyaretde o önde oturur.(herkes kendi ailesine hava atıyor bak ben öndeyim benim lafım geçiyo der gibilerden kaydirigubbakcemile3 )

uzun yola gidiyorsak mutlaka kaynoşu öne oturturum oğluşuna yarenlik etsin bende arkaya geçer bi güzel uyurum.. kaynoş , kızım sen yolda hep uyuyosun diyor ,oysaki uyuma numarasına yatıyorum kim dinlesin o kadar yol boyunca onun dırdır çenesini
şakkıdı

kayınvalidem hiç öne oturmaz arabada ondan başkası olmasa bile ön koltuk boş gider, ama bizim arabayı ben kullanırım hep, annem de olduğu zaman eşim teklif eder anneme öne geç diye, ama annem oturmaz tabi

ben arkaya oturunca hep diyoum eşime arkadan çok çirkin görünüyorsun senden soğucam galiba diyorum :)))))
ve ön koltuğu kapıyorum

bu ön koltuk olayı, kk nın en popüler konusu kanımcakaydirigubbakcemile3

ayıp bizde büyükler varrken hanım oturmaz yanına vaalla hem ii oluo arkada bişi duymuom o zaten çok ii bi kadındır önde oturmam gerekirse oturtur mutlaka sıkıntı yok zannımca:)

ayy hala bi yere sığdıramadınız mı meşhur kayınvalideyi..
boşverin yaa bağlayın arabanın arkasına belinden iple sürüklensin işte..:dilcikar:

ayy hala bi yere sığdıramadınız mı meşhur kayınvalideyi..
boşverin yaa bağlayın arabanın arkasına belinden iple sürüklensin işte..:dilcikar:

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey helal valla canım güzel cevap vermişsin son noktayıda koymuşsun :lepi:

ben benden büyük biri olduğu zaman asla öne geçip oturmam
önde otursam nee oturmasam ne... değişecek ne var
araba aynı yere gitmiyomu sonuçta
ben arkaya geçerim kocacımda aynayı bana ayarlar bakışa bakışa gideriz :asigim: opuyorumnanaktan

Tabikide ben ama belli olmaz bazen ben direk arkaya oturursam öne geçer,
amaönce o inerse arabaya kesin arkaya geçer.
bide bizim kendi arabamız tek koltuklu olduğu için genelde önde iikimiz otururuz sıkışık ::)))

Oldum olası arka koltukta rahat edemem ayaklarım ağrır
Babamın arabasında bile annem arkaya geçer beni öne oturturdu
Şimdi de kocam direk hayatım sen yanıma gel bakiim der kaydirigubbakcemile3

daha şimdiye kadar öyle bir isteği olmadı
kayınvalidemin o tarz takıntıları olmadı

şahsen benden büyük oldukları için öne oturmalarını uygun görüyorum ve dert etmem. ilk zaman ben siz öne oturun derdim onlar - kayınvalide ve kayınbaba- olurmu kızım kocanın yanına otur derlerdi.. benden önceki gelinlerinde öyle gördüklerinden sanrıım. ama ben garipsedim ve şimdi onlar olunca direk arkaya oturuyorum özellikle kayınbabam olunca. oda öne oturur. bence saygı meselesi. kendi babam olsada öyle yaparım. eşimin babası olsada... onlarda zaten öne oturmaya hevesli insanlar değillerdir...

büyükler duruken öne oturmam saygısızlık yapıyormuşum gibi gelir bana.asla böyle birşey yapmam,her zaman büyüklerime saygım vardır.asla böyle bir yarışa girmem.abim,kayınbiraderim ya da eşimin bir arkadaşı dahi olsa ona yol veririm.
bir kere böyle bir tartışma konusuna dahi girmek insanı küçültür ve seviyesini gösterir.
yolda giderken siz büyüklere yol vermiyor musunuz?ya da dolmuşta giderken büyüklere yer göstermiyor musunuz?
halamın gelinleri yapar böyle birşeyi,bırakın kayınvalidelerini,kayınpederlerine dahi vermezler ön koltuğu.onlardan önce koşa koşa gider otururlar (çok komik bir görüntü).
bence bu tamamen görgü meselesidir.

aynen valla önde veya arkada ne farkeder hem yaşlı bir insan önde daha rahat eder:CüvCüv: sonuçta gideceğim yere kocamla bakışarak gitmek daha zevkli:icecream:

izin vermemeliydin geçen baktım kayın baba oturacak gibi oldu izin vermedim bende artık aileyim hemde 17 yıllık ne düşünürse düşünsün problem olduğunda kapıyı kapatmayı biliyorlar bende oturmamayı bilirim

sende izin verme kaynanaya söyle bundan sonra ben eşimin yanına oturacağım de
bozulursa bozulsun cadı kayanan seni halen ailen yok görüyor oysaki evlendiğin an sende bir aile sahibisin

yanımızda bir erkek varsa yada eşimin ailesininden veya kendi ailemden bir büyük ben hep onlara geçmelerini söylerim fakat hiç biri geçmez çok çok nadiren eğer gideceğimiz yeri yanımızdaki kişi biliyorsa o öne geçer açıkcası beni rahatsızda etmez arkada oturmak

Ben de yeni evliyim. ıkinci ayımızdayız henüz. Ne nişanlıyken, ne de evlendikten sonra hiç arka koltuğa oturmadım... Daha doğrusu oturtmadılar :hulya: hatta kendim dedim "arkaya oturayım" diye; yine de öne geçirttiler... Enteresan değil mi??

Son düzenleme:
Böyle bir başlık açlılırmı aşkolsun size.insan kendisi yol göstererekten eşinin yanına annesini oturtur yorumlara baktımda saygı kalmamış kımsede bencillikten başka bırşey değil. tabi tüm meseleleri hallettiniz kim otursun yanına kaldı değilmi? hay allahım çok ayıpladım doğrusu. lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…