Kayınvalideyi öne oturtmanın saygıyla alakası olmadığını düşünüyorum.Bence saygı gösterilecek daha önemli nokatalar var.
hiç saygı olarak düşünmedim canım benim kayınvalidem rahatsızdı sadece daha rahat eder diye düşünüyordum sevgilerimle
canım bence bunun için kendini üzme ben kayınvalidemi yaka paça öne oturturdum arabada rahat etmesini isterdim unutmaki inşallah birgün gelecek sende kayınvalide olacaksın ve ne ekersen onu biçersin açıkcası arkaya oturmakta hoşuma giderdi böylece eşimle dikiz aynasından daha çok bakışabilirdik eşimde annesine gösterdiğim saygımdan dolayı her zamankinden
daha tatlı bakardı bana buda çok hoşuma giderdi hep dili konuşuyorum neyazıkki kayınvalidem rahmetli oldu sevgiler
Aslında senin oturman normal ama "sen buyur otur" dediğindede onun "sen otur" demesi yakışık alır. Bizde böyle oluyor genelde. Ama ben kaynanamdan çok eşimin abisinin öne oturmasına gıcık oluyorum. Erkekler önde arkada hanımlar, ata erkil düzen gibi...Bir arkadaşımızın eşi yabancıydı, onların arabasıyla iki aile gezmeye gittik ve vigtoriya hiç istifini bozmadan direk öne oturdu benim herif dumur oldujeyyargarip geldi ilk önce ama olması gereken buydu bence...
Seni Sindirella seniiiiiii:Roflol::Roflol::Roflol: Kaynananı bile yola getirmişsin ha helal olsun sanaŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?