Arabada eimin yanna ben mi oturmalym, annesi mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aysıla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kayınvalideyi öne oturtmanın saygıyla alakası olmadığını düşünüyorum.Bence saygı gösterilecek daha önemli nokatalar var.

Ben bugüne kadar nezaketen de olsa kayınvalideme; Buyrun siz önde oturun demedim. Açıkçası aklıma bile gelmedi.fisfisfis
Bir yere beraber gideceksek çat diye öne oturuyorum valla, hiç dönüp arkama bakmadan..:Roflol:

senin yerin tabiki de orası ama bilirsin oğullarını paylaşamazlar nedense yada başka bir deyişle yanlarına kendilerinden başkasını yakıştıramazlar ''ben oğlum için daha önemliyim sen yerini bil'' demeye getirir çoğu ama boşver bir daha ki sefere yerini hatırlatırsın mesela ön koltuğa çantanı koyup arka kapıyı açın ve buyur anne de bak ne oluyo:) wala bende çok işe yaradı

Kayınvalideyi öne oturtmanın saygıyla alakası olmadığını düşünüyorum.Bence saygı gösterilecek daha önemli nokatalar var.

hiç saygı olarak düşünmedim canım benim kayınvalidem rahatsızdı sadece daha rahat eder diye düşünüyordum sevgilerimle

hehe kızlar zengin işadamlarını düşünün ya limuzinde hep arkadadırlar
yakışanı eşin öne oturması ama madem diretiyor kendinizi iş adamı yerine koyup gerilin arkaya

hiç saygı olarak düşünmedim canım benim kayınvalidem rahatsızdı sadece daha rahat eder diye düşünüyordum sevgilerimle

Barçman yanlış anlama yazdığım yorumun senle ve diğerleriyle alakası yok.Ben senin yazını görmedim bile güzelim.

vallaha ne yalan söyleyim kayınvalide konusuna hiç girmek dahi istemiyorum çünki kaynana beni hiç sevmez bende onu ama bir keresinde öne oturup geçti ve ben çok kızdım ama nede olsa oğlu ya hadi otursun dedım ama her dakikada olmaz ki dimi ama bu seferlikte geçti sonra artık sinirlenmeye başladım tamam dedi o zaman eşin otursun ben arkada otururum dedi ama kaynananın suratı çok kotu oldu ama artık yeter dedım artık kayınvaldem öne kesinlikle oturmuyo

ilginiz için sağolun.bu bir iki kere olsa amenna.kadın sürekli öne oturuyo.ben geç anne sen diyodum önceden.demesini beklerdimki kızım geç sen otur kocanın yanına diye.niye bi yere gittiğimizde eşimin yanından inmicekmişimde arkadan incekmişim.bu olayın saygıyla alakası yok.yıllardır o binmiş öne yeter büyüklüğünü bilsin arkaya otursun.kendi kocası kullanırken o binsin.ya çok düşüncesizlik.heryere birlikte gittiğimiz için batmaya başladı.kim nederse desin orası benim hakkım.düşüncesizliğine kızıyorum arkadaşlar.arabadan inerken milletin bana acıdığını hissediyorum.herkes bilir oğluna olan düşkünlüğünü.ama be kadın gurur duy oğlun evlenmiş barklanmış yerini bil ve arkaya otur.ne var yani bunda çok mu zor.

Aslında senin oturman normal ama "sen buyur otur" dediğindede onun "sen otur" demesi yakışık alır. Bizde böyle oluyor genelde. Ama ben kaynanamdan çok eşimin abisinin öne oturmasına gıcık oluyorum. Erkekler önde arkada hanımlar, ata erkil düzen gibi... Bir arkadaşımızın eşi yabancıydı, onların arabasıyla iki aile gezmeye gittik ve vigtoriya hiç istifini bozmadan direk öne oturdu benim herif dumur oldujeyyargarip geldi ilk önce ama olması gereken buydu bence...

Arkadaşlar kim ne derse desin.Eşimin yanı benim yerimdir.Ben öyle bişey yaşamadım ama yaşasam sinir olurdum.Ben annemle eşimi bazen arabayla almaya gittiğimde benim annem hemen arkaya geçer kocan gelsin yanına diye.Aynı şekilde eşimle gittiğimizdede onun annesi arkaya geçicek.

sen varya bi tanesinŞeniz

bende senin gibi abisinin oturmasina gicik oluyorum adam öyle bir kofaliyorki sanki sizin mallariniz benim kardesimde benim delimidir nedir yahu

öncelikle sen oturmalısın tabiki!!! bu arada bende üç yıllık evliyim ve eşimle 4 yıl çıktıktan sonra evlendik evvlenmeden önce kayınvaldem arkada otururdu beraber biryere gidince ama şimdi hemen öne kuruluyor neymiş arkada oturunca araba onu tutuyormuş işin komiği eşimin ananeside artı iki teyzeside aynı şeyi bahane ediyor arka kolduk onları tutuyor heee bide ütü yapıncada başları ağrıyormuşş varyaa bulmuşlar işin kolayını dimi ama arkadaşlarklava:klava:

rhyn hoşgeldin canım aramıza bence kayınvalideler öne oturmaması lazım arkada olsalar daha iyi olur ben mesela önde oturduğum zaman eşimin annesi kıskançlık krizine giriyor

ya tabiki sen oturmalısın.ne işi var onların ön koltukta.madem ayrılamıyor hiç evlendirmeseydi oğlunu.hem evlendir torun torba sahibi ol hemde gelin yokmuş gibi davran.eğer kaynanalarınız kötü niyetliyse kızlar kesinlikle ön koltuğa kurulun ama yok başka sebeplerden dolayı oturması gerekiyorsa (örneğin kalabalık olduğunda arkaya sığamama gibi) tabiki anlayış gösterin.

Seni Sindirella seniiiiiii:Roflol::Roflol::Roflol: Kaynananı bile yola getirmişsin ha helal olsun sanaŞeniz

ÇOK FENAYIM DEĞİL Mİ? tatlicadiarzu

CANIM BENDE BARÇMAN'a KATILIYORUM.
ARKADAN DİKİZ AYNASINDA KAÇAMAK BAKIŞLAR ATILIR, ÇOKTA GÜZEL OLUR.
GERÇEKTE BUNLARDAN ÇOK DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN ŞEYLER YAŞANIYOR HAYATTA.
SONUÇTA TABİİ Kİ BENİM EŞİM, YANINA BEN YAKIŞIRIM.
YATAĞINDA, ELİNDE EVİNDE DE BEN VARIM ZATEN, TEKRAR BİR İSPATA GEREK YOK.
HER İNSAN FARKLIDIR. MADEM ÖNDE OTURMAK İSTİYOR OTURSUN.
BU DURUM BENİM YA DA ONUN STATÜSÜNÜ DEĞİŞTİRMEZ.
O BİRAZ FAZLA MORAL BULUR, BULSUN...
SONUÇTA O BENİM HAYAT ARKADAŞIM, ONUN DA OĞLU...
İKİ TARAFTA GERÇEKLERİ ANLADIĞINDA SORUN KALMAZ.

BU ARADA ÖNDE OTURMAK BİR ÜSTÜNLÜK TE DEĞİL,
KOMPLEKSE GEREK YOK.

HERKESE SEVGİLER...

sırayla otursak olmazmı? bi o bi ben :))

tabiki de sen oturmalısın ....

arabanın ön koltuğuna kim oturacak arkaya kim oturacak??? Sizce bunun çokmu önemi var? Sonuçta aile büyükleriyle gidiyorsanız (bizde öyledir eşimde bende aynısını yaparız) ailenin erkek büyüğü öne oturur, erkek büyük yoksa kadına teklif edilir. genelde ne annem nede kayınvalidem öne oturmaz ama babalar oturur ve bundanda ikimizde gocunmayız. Sonuçta kimsenin güç gösterisi yapmasına gerek yok. Hatta benden küçük olmasına rağmen bir yere giderken ben kaynıma sen öne geç derim oda geçer, böyle şeyler problem olarak aklımıza bile gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…