Arabada eimin yanna ben mi oturmalym, annesi mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aysıla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bende aynen katiliyorum...Hiçbir zaman sorun olmadi 10 yillik evliligimde kimin one oturacagi...Ben kaynanamla altli ustu ayni evde yasiyorum..Gidilecek yer oldumuda beraber gideriz genelde..Kaynatam varsa one o oturur yoksa kaynanam oturur ben oturturum...Zaten kilolu ve arkada iki tane cocuk koltugu var cok az bir yer kaliyor ben bile zor sigiyorum..Kadini orayami SIKIStirayim...Allah var oda sen gec diye teklif eder yinede...
Erkek varsa onu oturturum..Bende cocuklarimla arkaya otururum onlarla oynasa oynasa giderim...Nasil olsa gidilecek yer ayni...Ha onde ha arkada...

Maksat yarim elma gonul alma hanimlar....a.sa.s

Canım ne olur sanki otursun.
Yaşlı kadın ne olacak sanki.

Bence hiç kafana takma, inan hiç problem edilecek bir konu değil.
Sen ısrar et Anne sen öne otur diye..

kim nereye oturursa otursun ayakta kalmayında dört teker olsa yeter tatlicadiarzu

tabiki sen oturacaksın ya .ne demek kaynanan oturacakmış.benim ablamında k.validesi hep öne oturur bende sinir olurum ona.ama arabanın modelinden dolayı arkaya sığmıyordu ondan öne geçiyodu.ben önde oturuyorum k.validem arkada oturur biz böle sürtüşme yaşamadık hiç.ama bazen k.pederime ben derim baba sen öne otur die.

benden sana fikir.k.validenle gezmeye giderken sen daha hızlı davran öne geç otur.oturduktan sonra bişe dicek hali yokya.anlar belkide.

bence arabaya bineceklerden kim buyukse o otursun....yani kavinvalidense, kayinpederinse, kayinbiraderinse otursunlar saygidandir zaten, sen arkaya otur ne olacak ki...

çok haklısın canım,senin oturman lazım,allah biliyorya ne kayınvalidem ne kayınpederim ben varken eşimin yanına oturmazlar hiç,,,ama çocuk olduğu için hep arkada oturuyorum artık...

kaynanam veya kayınpederim varken ben direk arkaya geçerim..aman ne var ayda yılda bri biniyorlar zaten büyütecek bir şey yok bencede

Kayınvalidem varken direksiyona direkt ben geçiyorum,sorun kalmıyor.

kayınpederimin öne oturmasını ben isterim.ama kayınvalidemin öne kurulması pek hoşuma gitmiyor.çocuk olduğu için mecburen arkada oturuyorum.bence kayınvalide geç kızım kocanın yanına otur demeli.gelin de olurmu annecim siz buyrun demeli.sonra ikiside arkaya oturmalı

Ayyy Ne Demek Tabiyki Eşimin Yanina Ben Oturmaliyim.ne Demekmiş O öyle.kesinlikle Sen Eşinin Yanina öne Oturmalisin Herkez Haddini Ve Yerini Bilsin.kayinpederin Araba Kullanirken Sen öne Otursan Yakişi Kalirmi..........................sakin Bidaha Izin Verme Hemen Geç öne Otur.gene Olmuyosa Eşine Söyle Gerekeni Yapsinnnnnnnnn

esin ne diyo bu duruma arkadasım mudahale etmiyormu

arabada eşimin yanına benmi oturmalıyım annesimi.annesi oturuyo ve ben kuduruyorum.kocamın yanına oturmak istiyorum benim hakkım.ama annesi öne kuruluyo sinir olyom haksızmıyım ya.

eşim bişi diyemiyo.ne yani anne sen arkaya geş eşim otursun mu dicekmiş.

benim arabamda ben nereye istersem oraya otururum. o da çalışıp kazanıp alsın neresine istiyorsa otursun.

ben bu ön koltuk senin benim kavgalarına karşıyım,benim kayınvalidem yok olsaydı zaten,zorla ben oturturdum,ben diğer görümcelerimede söyledim ,huyumu biliyorlar memleketlerine gittiğimizde ön koltuk ,kim büyükse ona aittir,bu görümcem olabilir,babası olabilir ben zaten ön koltuğa arkamda büyüklerim otururken ,yayıla yayıla rahat rahat gidemeyeceim için ,arkada oturup,öne büyüğün geçmesi benim için daha iyi,bunu bu kadar problem yapmaya gerek yok üç günlük dünya ,büyükler öldüklerinde ,ön koltuk kavgası yapmıştım,ne oldu şimdi öldü göçtü gitti diyip vicdan yapmaktansa en iyisi bu tür olayları hoş karşılamalı

soylediklerine katiliyorum,ama bir kismina,evt canim haklisin eger kayinvalidem yada kayinpederim varken ben one oturmam,ve kaldiki kayinvalidem ve kayinpederim oldukca yaslilar,yani bugun var yarin yok kalp kirmam istemem,
ama konu gorumcem ve esimin erkek yegenlerine felan gelince hayatta tolerans tanimam,yasakkelimeyasakkelime

benim babaannem de hep öne babamın yanına otururmuş annem dellenirdi ama ne yapsın zavallımın sesi çıkmazdı babaannem koştur koştur önde gidermişki önü kapmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…