S
SENACE
Ziyaretçi
- Konu Sahibi aysıla
-
sırayla otursak olmazmı? bi o bi ben :))
BUDA İYİ FİKİR.
ŞÖYLEDE OLABİLİR 10 KM DE BİR SAĞA ÇEKER YER DEĞİŞTİRİRSİNİZ :))
arabanın ön koltuğuna kim oturacak arkaya kim oturacak??? Sizce bunun çokmu önemi var? Sonuçta aile büyükleriyle gidiyorsanız (bizde öyledir eşimde bende aynısını yaparız) ailenin erkek büyüğü öne oturur, erkek büyük yoksa kadına teklif edilir. genelde ne annem nede kayınvalidem öne oturmaz ama babalar oturur ve bundanda ikimizde gocunmayız. Sonuçta kimsenin güç gösterisi yapmasına gerek yok. Hatta benden küçük olmasına rağmen bir yere giderken ben kaynıma sen öne geç derim oda geçer, böyle şeyler problem olarak aklımıza bile gelmez.
heheeee bence en güzeli buuu :Roflol:
arabada eşimin yanına benmi oturmalıyım annesimi.annesi oturuyo ve ben kuduruyorum.kocamın yanına oturmak istiyorum benim hakkım.ama annesi öne kuruluyo sinir olyom haksızmıyım ya.
ben bu ön koltuk senin benim kavgalarına karşıyım,benim kayınvalidem yok olsaydı zaten,zorla ben oturturdum,ben diğer görümcelerimede söyledim ,huyumu biliyorlar memleketlerine gittiğimizde ön koltuk ,kim büyükse ona aittir,bu görümcem olabilir,babası olabilir ben zaten ön koltuğa arkamda büyüklerim otururken ,yayıla yayıla rahat rahat gidemeyeceim için ,arkada oturup,öne büyüğün geçmesi benim için daha iyi,bunu bu kadar problem yapmaya gerek yok üç günlük dünya ,büyükler öldüklerinde ,ön koltuk kavgası yapmıştım,ne oldu şimdi öldü göçtü gitti diyip vicdan yapmaktansa en iyisi bu tür olayları hoş karşılamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?