Arabada eimin yanna ben mi oturmalym, annesi mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aysıla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aynen katılıyorum canım haklısın...kim ki o oğlunun yanına oturuyo ayol...böyle terbiyesizlik olmaz.bencede gerekirse kocan müdahale etsin.nasıl yaparsa yapsın beni ilgilendirmez.herkes haddiniiiiiii bilsin.
aslında varyaa böyle kaynanalardan birini katranla tüye bulayıp,eşeğe ters bindirip gezdireceksin taksim meydanında.bak bi daha yapabiliyolarmıklava:
aaayyyy sinirlendim genee....kalitemi bozdurdular bana vallaatatlicadiarzu

slm.bu konu herhalde herkesin ortak sorunu.bende yaşadım ve yaşıyorum artık alıştım bence sende alış çünkü düzelmiyor.

kroo nickli arkadaş herkes burada herkesi tanımıyor özel mesajdada nickimiz görünmediği için açıklama kısmındada kocaman bir KROOO yazıyor tepkimi bence anlamalısın.

Kayınvalidem varken direksiyona direkt ben geçiyorum,sorun kalmıyor.
Bu iyi bir çözüm.

Kocada yok arabada yok dert de yok. Aslında arka koltuk protokoldür arkadaşlar, şöförün yanına oturmazlar bööyük adamlar hani öyle düşünün.:smiley-cool:

Şaka bir yani işin içinde hasetlik yoksa yada kasıt otursun oğlunu yanına.
Fakat bir iddaa varsa değişir, hem ilerde yaşlanınca bizde oğlişimizin yanında oturmak isteriz :)

özel mesaj denmez ona..sana artı rep verdim ve nikimin kısaltılmışnı yazdım...ama sanırım hata yaptım...çok kırıcı olduğunu bilmeni isterim...bi dahaki sefere olayı anlamadan atlama olur mu

ya size bazen cidden şaşırıyorum!
problem ettiğiniz şey incir cekirdeğini doldurucak türden olsa amenna diyeceğim!
Allah aşkına öne otursa ne oturmasa ne?
ötüyo mu ön koltuk???
evlendiğim vakit kayınvalidem arkaya oturmak istese de oturtturmam!
babannem varken annemin ön koltuğa oturdugunu görmedim hiç.
ama bir kere olsun bunun yüzünden söylendiğine de şahit olmadım anneciğimin :1closedeyes:
takmaz bile şakkıdı

Eeee cesareti varmış ki kro yazmış:)Onun kimliği zaten kro canım..Korkuyu onda arama derim,korkunun k'si olmaz bizde:)

ay ben bu mesaja 2 saat yarıla yarıla gülerim :Roflol::Roflol::Roflol:

Bu arada konuya bir yorum da benden:)
Arabamda eşimin yanına ben otururum..Ayda yılda eşimin ailesi gelir,kollarından tutar öne otur baba,anne derim..Yok kızım biz yaşlıyız,yakışığı sensin derler:)
Kızara,bozara otururum

Valla onları arabada,yada evimde en güzel şekilde ağırlamak bana haz verir..Onlardan alınan dualar ile bugün sapasağlam ve güçlüyüm..Allah razı olsun eşimin ailesinden:)

anaaa bir ön koltuk mevzusu yüzünden ortalık karışmak üzere...ben hiiiçç yorum yapmayayım iiyisimi...

Gül ama benide anlayıp gül olurmu.Yaa ben nerden bilebilirim nickini yazdığını öyle bir nickte seçmişki arkadaş sadece tarih yazıyor ve kocaman KROO yazıyor.Başka bir açıklama yok.Neyse gülmeye devam et,hep beraber:dance:

sen dön aynaya arka plakayı aç,ona gül:mymeka:

canım kardeşim,sana kro diyecek olsam neden artı rep vereyim:mymeka:en az 30 kişiye bu şekilde rep verdim bugün...tatlicadiarzuhem sen kendi nikine bak :dil çıkarma smiley:
ayrıca gülmeye devam edeceksen sende gurbaayla aynı hareketi yap olur mu:mymekabilmiyorrum bu sözlerinde şaka olduğunu söylememe gerek var mı sana.zira yine yanlış anlayacağından şüphe ediyorumfisfisfis)

anaaa bir ön koltuk mevzusu yüzünden ortalık karışmak üzere...ben hiiiçç yorum yapmayayım iiyisimi...
sen sus, yeni gelinler öyle herşeye zıplamaz :mymeka:

yav onu da öyle kabullenip sevmenin yolunu arican tatlicadiarzu
kişisel iletişimi biraz zayıftır benneyaptımki
herkes benim gibi mükemmel olamıyo tabi sengözlerimebaksanab

a.s. :içelim:

özel mesaj denmez ona..sana artı rep verdim ve nikimin kısaltılmışnı yazdım...ama sanırım hata yaptım...çok kırıcı olduğunu bilmeni isterim...bi dahaki sefere olayı anlamadan atlama olur mu

Hehehe geberdim ya,öldürdünüz beni:Roflol::Roflol:

Bi de ben el atayım konuya:
Benim valideyle aramız 24 saat mesafede olduğu için pek sorun çıkmıyor:sm_cool:
Senede bir görüştüğümüzde de bagaja geç anne desem gecer valla
O kadar uzak, o kadar iyi midir nedirCADIARZU

bagaja mı sırnaşık şey
ne güldüm ya !

kroo nickli arkadaş herkes burada herkesi tanımıyor özel mesajdada nickimiz görünmediği için açıklama kısmındada kocaman bir KROOO yazıyor tepkimi bence anlamalısın.

Kusurabakma özgürdü ama öğlen öğlen 1 kilo pirzola yedirdin bana:Roflol::Roflol:
hahahahaaaaaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…