Ayyy Ne Demek Tabiyki Eşimin Yanina Ben Oturmaliyim.ne Demekmiş O öyle.kesinlikle Sen Eşinin Yanina öne Oturmalisin Herkez Haddini Ve Yerini Bilsin.kayinpederin Araba Kullanirken Sen öne Otursan Yakişi Kalirmi..........................sakin Bidaha Izin Verme Hemen Geç öne Otur.gene Olmuyosa Eşine Söyle Gerekeni Yapsinnnnnnnnn
Bu iyi bir çözüm.Kayınvalidem varken direksiyona direkt ben geçiyorum,sorun kalmıyor.
BURDAKİ YORUMUMDAN DOLAYI BANA ÖZEL MESAJDAN KROOO YAZAN SEVGİLİ ARKADAŞ ASIL KRO SENSİN.KİMLİĞİNİ BELİRTMEDEN MESAJ YAZACAK KADARDA KORKAKSINlülülülülülü CESARETİN VARSA BURDAKİ AYZIMI KOPYALA VE ALTINA KRO YAZ OLURMU.
BURDAKİ YORUMUMDAN DOLAYI BANA ÖZEL MESAJDAN KROOO YAZAN SEVGİLİ ARKADAŞ ASIL KRO SENSİN.KİMLİĞİNİ BELİRTMEDEN MESAJ YAZACAK KADARDA KORKAKSINlülülülülülü CESARETİN VARSA BURDAKİ AYZIMI KOPYALA VE ALTINA KRO YAZ OLURMU.
Gül ama benide anlayıp gül olurmu.Yaa ben nerden bilebilirim nickini yazdığını öyle bir nickte seçmişki arkadaş sadece tarih yazıyor ve kocaman KROO yazıyor.Başka bir açıklama yok.Neyse gülmeye devam et,hep beraber:dance:ay ben bu mesaja 2 saat yarıla yarıla gülerim :Roflol::Roflol::Roflol:
ay ben bu mesaja 2 saat yarıla yarıla gülerim :Roflol::Roflol::Roflol:
Gül ama benide anlayıp gül olurmu.Yaa ben nerden bilebilirim nickini yazdığını öyle bir nickte seçmişki arkadaş sadece tarih yazıyor ve kocaman KROO yazıyor.Başka bir açıklama yok.Neyse gülmeye devam et,hep beraber:dance:
sen sus, yeni gelinler öyle herşeye zıplamaz :mymeka:anaaa bir ön koltuk mevzusu yüzünden ortalık karışmak üzere...ben hiiiçç yorum yapmayayım iiyisimi...
yav onu da öyle kabullenip sevmenin yolunu arican tatlicadiarzuGül ama benide anlayıp gül olurmu.Yaa ben nerden bilebilirim nickini yazdığını öyle bir nickte seçmişki arkadaş sadece tarih yazıyor ve kocaman KROO yazıyor.Başka bir açıklama yok.Neyse gülmeye devam et,hep beraber:dance:
sen dön aynaya arka plakayı aç,ona gül:mymeka:
canım kardeşim,sana kro diyecek olsam neden artı rep vereyim:mymeka:en az 30 kişiye bu şekilde rep verdim bugün...tatlicadiarzuhem sen kendi nikine bak :dil çıkarma smiley:
ayrıca gülmeye devam edeceksen sende gurbaayla aynı hareketi yap olur mu:mymekabilmiyorrum bu sözlerinde şaka olduğunu söylememe gerek var mı sana.zira yine yanlış anlayacağından şüphe ediyorumfisfisfis)
özel mesaj denmez ona..sana artı rep verdim ve nikimin kısaltılmışnı yazdım...ama sanırım hata yaptım.. .çok kırıcı olduğunu bilmeni isterim... bi dahaki sefere olayı anlamadan atlama olur mu
Bi de ben el atayım konuya:
Benim valideyle aramız 24 saat mesafede olduğu için pek sorun çıkmıyor:sm_cool:
Senede bir görüştüğümüzde de bagaja geç anne desem gecer valla
O kadar uzak, o kadar iyi midir nedirCADIARZU
ya bukadar acımasız olmayın. ben sinir olmam .otursun yanına nolur. bizimki arkaya oturur.bazende öne ama sinir olmam. unutmayın eşinizi bugünlere getiren onlar.
kroo nickli arkadaş herkes burada herkesi tanımıyor özel mesajdada nickimiz görünmediği için açıklama kısmındada kocaman bir KROOO yazıyor tepkimi bence anlamalısın.
Kusurabakma özgürdü ama öğlen öğlen 1 kilo pirzola yedirdin bana:Roflol::Roflol:
hahahahaaaaaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?