Arabada içme sevdası sabır sabır sabır

Her gece bir arabanin icine tikilip icen erkekler ordusu bana cok itici ve bayagi geliyor. Eski is yerimde saha elemani boyleydi. Sirket arabasi gecede onda kalirdi. Birgun bayi toplantisina gitcez patron xxxx sizi biraksin dedi. 3 kiziz bizde kapiyi actik agir bir koku sinmis resmen arabaya nefes alamadik. Araba hareket edince koltuklarin altindan bira kutulari raki siseleri saga sola savrulmaya basladi. Ben ayy ne bu diye ciglik atinca ozur dileyip dun gece arkadaslarla ictikte arabada sabah ise gec kalmamak icin toparlayamadim kusura bakmayin genelde temizlerdim dedi.. boyle tiplerin huyundan vazgececegini zannetmiyorum.. adam bundan keyif aliyordu cunku. Mantikta suydu. Kariya kiza gitmiyoruz ya efendi gibi arabamizda iciyoruz. Zaten bir sure sonra isten cikarildi. Gece ictigi icin genellikle ise gec kaliyordu.

Evet o ya redclif diye aratiyorum sabahtan beri harry potter cikip duruyo yılmaz erdogan in organize isler diye bi filminde de ebru akelle oturuyodu arabanin ustunde ev kalintilarinin tepesinde, sinemada kendimi kaybettim Heathcliff aklima gelince. Gulerken sagimdakini solumdakini tokatlamaya başladım.

Benzer mantik iste :) degismez de boyle gelmis boyle gider.

Evde içmesi,canlı müzik olan yerde içmesi de neyse de araba da içmek nedir? Kro mudur ne? serseriler gibi..Huylu huyundan vazgeçmez ben diyeyim.Böyleleri senin için Ahmetini Mehmetini kırmaz evlendikten sonra da .

Ben de çözemedim. Dışarıyı pahalı buluyorsan bile evinde iç kardeşim arabada oturmak nedir çözemedim mantığını :))

E benimle raki sofrasina oturuyor onu da seviyor da bu arabanin ayri biseyi var.

Ben de çözemedim. Dışarıyı pahalı buluyorsan bile evinde iç kardeşim arabada oturmak nedir çözemedim mantığını :))

Bence mantik su. Simdi her gece ictikleri icin evde aile es dost kim varsa artik rahatsiz etmek istemiyorlar. Bu kadar da narin dusunceliler iste o sebeple arabada iciveriyorlar. Kaynak: atiyorum suanda tamamen kendi fikrim bu.

Benzer mantik iste :) degismez de boyle gelmis boyle gider.

Yok degismez sanmam
Arabada icmek diyince benim aklima hemen arka fonda agir bir arabeks sarki ve at yarisi kuponu yapan culsuz erkekler geliyor ayy cok mu hayalciyimm

Eşinle rakı sofrasına oturmak ayrı, erkek erkeğe her akşam içmek ayrı.
Hiç çekemem valla.

Çok bayagi zevkler. Bide o kafayla trafiğe çıkıyorlar.

Böyle olan biri ki iyi bir ailenin durumları iyi bir oğlu vardı arkadaşım reddetti çünkü bunun sonu yok.Sonra o çocuk kaç kere nisanlandi ayrıldı demek ki kimse onla bi gelecek göremedi.
Resmen alkolik işte .

Ayn bizim burda sote yerlere ya da yüksek tepelere krolar arabayı çeker kapıları da acar içerden de arabesk bi müzik loş ışık mayhos mayhos etrafı kesmeler..... Aklıma direkt onların görüntüsü geldi. Tahsilli iş güç sahibi kelli felli adamların yapacağı bi aktivite değil bu... İçine kro kaçmış sanırım

Ya yazan oldu mu bilmiyorum da içip içip o halde araba mı kullanıyorlar bir de, malum bu tepelerin gidişinin bir de dönüşü var? Hadi kendi canlarını önemsemeyip hiçe sayabilirler de başkalarına zarar verseler ne yapacaklar yahu

modern tabir ettigimiz ulkelerde (icki icmek kesinlikle yasak degildir ama kurallar tabidir). bu sekilde arabayi kenara cekip icki icen toplum sagligina zarar verme tehlikesi olan tipler polis tarafindan toplanir ve belli cezalar alir.
icki icme yeri sadece evler ve ickili restorant veya barlardir.
hani modern olalim cag atlayalim diyoruzya, kucuk bi ornek...

ya çok tehlikeli hareketler bunlar arabalarda içmeler filan,işte tahsil çok önemli olmuyor böyle durumlarda okumuş cahiller daha da tehlikeli toplum için ne yazık ki bence sen kendini kurtar,,bu arada öyle birini hiç tanımıyorum inan istememde çevremde olmasını..

Ben bu tip erkekleri sadece filmlerde gördüm.Manzara kenarına araba çekip içenler bana tekin tipler değil izlenimini veriyor.Bir mekana gidip içseler daha mantıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…