Heatcliff??
Her gece bir arabanin icine tikilip icen erkekler ordusu bana cok itici ve bayagi geliyor. Eski is yerimde saha elemani boyleydi. Sirket arabasi gecede onda kalirdi. Birgun bayi toplantisina gitcez patron xxxx sizi biraksin dedi. 3 kiziz bizde kapiyi actik agir bir koku sinmis resmen arabaya nefes alamadik. Araba hareket edince koltuklarin altindan bira kutulari raki siseleri saga sola savrulmaya basladi. Ben ayy ne bu diye ciglik atinca ozur dileyip dun gece arkadaslarla ictikte arabada sabah ise gec kalmamak icin toparlayamadim kusura bakmayin genelde temizlerdim dedi.. boyle tiplerin huyundan vazgececegini zannetmiyorum.. adam bundan keyif aliyordu cunku. Mantikta suydu. Kariya kiza gitmiyoruz ya efendi gibi arabamizda iciyoruz. Zaten bir sure sonra isten cikarildi. Gece ictigi icin genellikle ise gec kaliyordu.
Evde içmesi,canlı müzik olan yerde içmesi de neyse de araba da içmek nedir? Kro mudur ne? serseriler gibi..Huylu huyundan vazgeçmez ben diyeyim.Böyleleri senin için Ahmetini Mehmetini kırmaz evlendikten sonra da .
Arabada kim icki icer ben sana soyleyeyim canim
Birkere arabada icen erkek erkege icer,hic bir kadin kalkip da arabada bir adamin yaninda oturup icmez
Omru hayatinda icki sofrasina oturacak kadar afedersin maddi totosu olmayan allahin kirolari culsuzlari arabada icer
Cunku cepleri bostur,serefiyle parasini odeyip gidip bir restoranda mezesiyle yemegiyle icmeyi bilmezler,sofra kulturu yoktur bu kisilerin bilgin olsun
Ben de çözemedim. Dışarıyı pahalı buluyorsan bile evinde iç kardeşim arabada oturmak nedir çözemedim mantığını :))
Benzer mantik iste :) degismez de boyle gelmis boyle gider.
E benimle raki sofrasina oturuyor onu da seviyor da bu arabanin ayri biseyi var.
İçki içen birini savunacaksanız hic olaya girmeyelim. Çünkü neresinden tutsanız elinizde kalır.Evet, bir sorun mu var?
Tam ergen olayları ergende demiyeyimde kıro olayları bune yaw
Ya bence burda onemli olan arabada icmesi diil her aksam icki icme istegi ? bu ileride buyuk problemlerw yol acabilir diye dusunuyorum ben.Ha bu arada tahsilli cakal çukal olmayan birisi.
Haftada bes gun oturamaz ama o sofrayaE benimle raki sofrasina oturuyor onu da seviyor da bu arabanin ayri biseyi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?