arabada nereye oturmalı?

Isyerimden olsun vs pek samimi olmadigim adamlarla yolculuk yapmaktan hoslanmam yani mumkunse nerde oturacagimi dusunecegime kendim gidip gelme durumuna care bulurum daha iyi. Cok mecbur olundugu vakit onde oturulur sanirim..hic o duruma dusmedigim icin kestiremedim suan :/

bence ön koltuğa oturmak doğru olur .
ön boşken arkaya oturmak sana güvenmiyorum iması olmuş olur

eşim biz nişanlıyken bazen beni işten almaya gelirdi..
yanında da cogunlukla bir bayan arkadaşı olurdu mümessildi birlikte geziyolardı..
kız benı almaya gelene kadar onde olurdu,sonra arkaya geçerdi bana bırakırdı koltugu..
ben çok kez kalkma kalkma derdim..kızı bırakırdık gideceği yere
ben cok takılmıyodum aklıma gelmemıstı acıkcası hiç

Soyle dusunuyorum.esimin bayan is arkadasi arkada da yer varken one oturmasini dogru bulmam esime tepki verebilirim esi de benim gibiyse huzursuzluk olabilir.

peki nasıl bir rahatsızlık yaratıyor önde oturması?
arkada otursa bu da eşinize saygısızlık olacak, nasıl bir orta yol bulunmalı...
bir de mesela benim durumum iş arkadaşlığından ziyade, yöneticimin (hatta işveren de denebilir) yolu karşılaması durumu gibi, yani baştan beni ve diğer arkadaşımı götürüp getirecek diye konuştuk, bu durumda ne yapılmalı sizce?

şimdilik 1 kez birlikte gidip geldik onda da gidişte de dönüşte de öne oturdum.
Bence dışardan nasıl göründüğü önemli o yüzden arkaya oturur bi de uydurma açıklama yuapardı çünkü ilkinde öne oturmuşsun açıklama şart olmuş
Önde araba tutuyo biraz midem bulanıyo falan gibi mazeretler
Dışardan görüntü önemli değil diyorsanız güvenmediğin adamın arabasına bile binilmez tek başına önde yada arkada farketmez
Bi de şu yönü var yakın durmak feromen hormonu salgılatıyormuş aman dikkat...

Herkesin bir görevi var. Gereksiz triplere girmenin lüzumu yok diyip geçerim ben olsam.

Ortamı durumu görev boyunca neler olduğunu bilmiyorsunuz...
gereksiz tripler yapmıyorlar saolsunlar, buna sebep olan insanlar var. O hissi yaşatan insanlar var
ama tabi aynı durumda gereksiz bir trip yapan şoförünüz varsa siz elbette o tepkiyi verebilirsiniz, ben de veririm elbette...
gereksiz his ve tepki yok anlayacağınız

benim açımdan hiç sorun değil, ben adamın atıyorum eşi vs görse nasıl düşünür benim yüzümden sıkıntı olur mu kısmına takıldım zira evlerimiz yakın görülmemiz olası. burda konular okudum çünkü, hatta biri çok net aklımda kalmış adam öğretmendi, öğretmen arkadaşını da okula götürüyordu, önde oturuyor diye arıza yapmıştı konu sahibi. böyle bir senaryonun içinde olmak midemi bulandırır.

O zaman önlemini al işte mazeretli aekaya oturma taktiği en garantisi

Ben her daim ön koltuğa otururum. Hele arabanın önü boşken niye arkaya oturayim, adam vebalı gibi kacilir mi? Birde o adam sizin soforunuz mu? Gecin böyle ufak mevzulari fazla kuruntuya gerek yok.
Burdaki konulardan sonra kimse beni bi yere bırakmasın istiyorum.

Sanırım ben yine de önü tercih ederdim.
Buradaki paranoyak konu ve cevaplara fazla takmayin bence.

Soyle diyim esimin arabasina arkadasi bir bayan oturmak istese arkaya oturmasini uygun gorur disardaki insanlar farkli yorum yapmasin diye.. ancak one oturduysada birsey diyecegini sanmiyorum.. benim icin boyle bir erkek arkadas soz konusu olsa arkada otursa daha uygun olabilirdi diye dusunur ..
bazi etrafta sahit oldugum boyle durumlarda himm arkada yer varken elin adaminin yanina oturmus demekki samimiler diye dusunuluyor..ben biraz kiskancta bir insanim onu da ekliyeyim..
Aslinda sizin esinizin ve yoneticinizin ne dusundugu onemli.bir de yoneticinizin esini de unutmamak gerekir.

yok benlik hiçbir sorun yok, sadece dışardan nasıl göründüğü konusunda tereddütlerim vardı ama orda da rahatladım :)
Bence dışardanda gayet normal. Metrobüste hiç tanımadığımız insanlarla aynı koltukta oturuyoruz yeri geliyor,kaldı ki tanıdığınız bildiğiniz biri. Geçin oturun öne.

İşte mantıklı ve temiz kalpli bir kadin

One tabiki, arkaya oturulur mu hiç ayip olur

benim ve eşimin açısından hiçbir sorun yok, ben yıllarca mecidiyeköy-bakırköy arası gidecek kim varsa bırakıp geçtim, eşim de yıllardır işyerinden kız arkadaşını götürüp getiriyor, mecbur olmadığı halde. biz böyle şeyleri sorun etmeyiz. adamın da ettiğini sanmıyorum yoksa böyle bir teklifte bulunmaz baştan yolumuzu farklı bir şekilde karşılama yöntemine giderdi. diğerlerini de çok takmamam gerek sanırım, çünkü kötü düşünecek olan her türlü düşünür gibi görünüyor.

arkaya otururum öne geçmem kendısı teklıf ederse ancak o zaman öne geçerim.

burada yazmıştım daha önce de bir arkadaşımız var rahat 15 yıllık arkadaş

eşim nikah şahidi vs vs

birlikte çalışıyoruz eskiden birlikte çalışmıyorduk ama bir yerde görsem arabasına binmeye tereddüt etmem yani geçer öne oturur sarılıp öperim vs vs ilişkimiz bu modda

burada başka konuya da yazdım

işten arabaya bindik eve gidip eşini ve çocuğunu alacağız

evin önüne geldik o dedi ki ben çıkıp onları alayım ok

şimdi ön koltukta oturuyorum indim arabadan etrafa falan bakındım

sonra işte eşi geldi merhaba hoş beş

bebek var o arkaya geçti çantası koltuğu vs vs

ben bindim öne

dönüşte de aynı

ama hiç daha önce takılmayacağım bu husus o anda içimi kemirdi onlar geldiğinde bari önde oturuyor görünmeyim diye arabadan beni indirdi işte

adamlar KK ya giren eşlerine kızıyorlar paranoyak oluyorsun diye konu vardı galiba hepimiz az az paranoyak olmaya başladık işte bu konularla birlikte

Arkada otururdum safım belli olsun görgü kurallarıyla ilgili söylediğiniz şeyde haklı olabilirsiniz ama bu tanımadığımız adamlar için geçerli olmak zorunda değil. Patron bile olsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…