bence ön koltuğa oturmak doğru olur .İtiraf edeyim eskiden böyle mevzuları hiç takmazdım ama kk daki konuları okudukça paranoyak oldum
özet geçeceğim, yöneticiniz konumundaki bir adam sizi bir süre ofise götürüp getirecek, başka bir arkadaşınız daha var ama o sizden çok sonra biniyor, yolculuğun büyük bölümünde sadece adam ve siz varsınız. adam da siz de evli çocuklu olgun insanlarsınz.
arabanın ön koltuğuna mı oturursunuz arka koltuğuna mı?
şimdi benim bildiğim ön koltuk boşken arka koltuğa oturmak görgü kurallarına uygun değil, adama özel söförünüz muamelesi yapmış oluyorsunuz.
ama bazen de kıskançlık konusu oluyormuş onu da burda gördüm. fikirlerinizi alabilir miyim?
Soyle dusunuyorum.esimin bayan is arkadasi arkada da yer varken one oturmasini dogru bulmam esime tepki verebilirim esi de benim gibiyse huzursuzluk olabilir.
Bence dışardan nasıl göründüğü önemli o yüzden arkaya oturur bi de uydurma açıklama yuapardı çünkü ilkinde öne oturmuşsun açıklama şart olmuşşimdilik 1 kez birlikte gidip geldik onda da gidişte de dönüşte de öne oturdum.
Herkesin bir görevi var. Gereksiz triplere girmenin lüzumu yok diyip geçerim ben olsam.
Bence dışardan nasıl göründüğü önemli o yüzden arkaya oturur bi de uydurma açıklama yuapardı çünkü ilkinde öne oturmuşsun açıklama şart olmuş
Önde araba tutuyo biraz midem bulanıyo falan gibi mazeretler
Dışardan görüntü önemli değil diyorsanız güvenmediğin adamın arabasına bile binilmez tek başına önde yada arkada farketmez
Bi de şu yönü var yakın durmak feromen hormonu salgılatıyormuş aman dikkat...
O zaman önlemini al işte mazeretli aekaya oturma taktiği en garantisibenim açımdan hiç sorun değil, ben adamın atıyorum eşi vs görse nasıl düşünür benim yüzümden sıkıntı olur mu kısmına takıldım zira evlerimiz yakın görülmemiz olası. burda konular okudum çünkü, hatta biri çok net aklımda kalmış adam öğretmendi, öğretmen arkadaşını da okula götürüyordu, önde oturuyor diye arıza yapmıştı konu sahibi. böyle bir senaryonun içinde olmak midemi bulandırır.
Buradaki paranoyak konu ve cevaplara fazla takmayin bence.Burdaki konulardan sonra kimse beni bi yere bırakmasın istiyorum.
Sanırım ben yine de önü tercih ederdim.
Soyle diyim esimin arabasina arkadasi bir bayan oturmak istese arkaya oturmasini uygun gorur disardaki insanlar farkli yorum yapmasin diye.. ancak one oturduysada birsey diyecegini sanmiyorum.. benim icin boyle bir erkek arkadas soz konusu olsa arkada otursa daha uygun olabilirdi diye dusunur ..peki nasıl bir rahatsızlık yaratıyor önde oturması?
arkada otursa bu da eşinize saygısızlık olacak, nasıl bir orta yol bulunmalı...
bir de mesela benim durumum iş arkadaşlığından ziyade, yöneticimin (hatta işveren de denebilir) yolu karşılaması durumu gibi, yani baştan beni ve diğer arkadaşımı götürüp getirecek diye konuştuk, bu durumda ne yapılmalı sizce?
Bence dışardanda gayet normal. Metrobüste hiç tanımadığımız insanlarla aynı koltukta oturuyoruz yeri geliyor,kaldı ki tanıdığınız bildiğiniz biri. Geçin oturun öne.yok benlik hiçbir sorun yok, sadece dışardan nasıl göründüğü konusunda tereddütlerim vardı ama orda da rahatladım :)
İşte mantıklı ve temiz kalpli bir kadineşim biz nişanlıyken bazen beni işten almaya gelirdi..
yanında da cogunlukla bir bayan arkadaşı olurdu mümessildi birlikte geziyolardı..
kız benı almaya gelene kadar onde olurdu,sonra arkaya geçerdi bana bırakırdı koltugu..
ben çok kez kalkma kalkma derdim..kızı bırakırdık gideceği yere
ben cok takılmıyodum aklıma gelmemıstı acıkcası hiç
Soyle diyim esimin arabasina arkadasi bir bayan oturmak istese arkaya oturmasini uygun gorur disardaki insanlar farkli yorum yapmasin diye.. ancak one oturduysada birsey diyecegini sanmiyorum.. benim icin boyle bir erkek arkadas soz konusu olsa arkada otursa daha uygun olabilirdi diye dusunur ..
bazi etrafta sahit oldugum boyle durumlarda himm arkada yer varken elin adaminin yanina oturmus demekki samimiler diye dusunuluyor..ben biraz kiskancta bir insanim onu da ekliyeyim..
Aslinda sizin esinizin ve yoneticinizin ne dusundugu onemli.bir de yoneticinizin esini de unutmamak gerekir.
arkaya otururum öne geçmem kendısı teklıf ederse ancak o zaman öne geçerim.İtiraf edeyim eskiden böyle mevzuları hiç takmazdım ama kk daki konuları okudukça paranoyak oldum
özet geçeceğim, yöneticiniz konumundaki bir adam sizi bir süre ofise götürüp getirecek, başka bir arkadaşınız daha var ama o sizden çok sonra biniyor, yolculuğun büyük bölümünde sadece adam ve siz varsınız. adam da siz de evli çocuklu olgun insanlarsınz.
şimdi benim bildiğim ön koltuk boşken arka koltuğa oturmak görgü kurallarına uygun değil, adama özel söförünüz muamelesi yapmış oluyorsunuz.
ama bazen de kıskançlık konusu oluyormuş onu da burda gördüm. fikirlerinizi alabilir miyim?
İşte mantıklı ve temiz kalpli bir kadin
Arkada otururdum safım belli olsunİtiraf edeyim eskiden böyle mevzuları hiç takmazdım ama kk daki konuları okudukça paranoyak oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?