arabada nereye oturmalı?

Ben de onde otursam olnaz arkada otursam olmaz diye dusunup bi bahane uydurur ve o arabaya hic binmez toplu tasimayla giderdim ya da onceden nasil gidiyorsan isime yine oyle giderdim sanirim

Mantıken arka koltuğa otururdum ben niye önde oturcam ki bu benim şahsi fikrim

Baskasini gonderse arkada oturmaniz abes kacmazdi cunku o sizi almak icin gelmis tabiri caizse sofor olacakti ama cidden ben de cok kararsiz kalirdim :/

Ben de onde otursam olnaz arkada otursam olmaz diye dusunup bi bahane uydurur ve o arabaya hic binmez toplu tasimayla giderdim ya da onceden nasil gidiyorsan isime yine oyle giderdim sanirim

öncesi yok, dün başladık, dün de önde oturdum.
baştan bu şekilde konuştuk zaten, bir şekilde beni ve diğer arkadaşı ofise araçla götürüp getirecekler, e adam da bu tarafta oturunca ben götürüp getirirm dedi.

Patronumla evimiz yakın. Bazen işe giderken alıyor beni, direkt arkaya geçiyorum yayıla yayıla gidiyorum. Aklıma ne arkada oturursam özel şöförlük yaptırmak ne de öne oturursam yanlış anlama geldi.

Öne otururum ama eşler kıskançsa ve problem olacaksa arka koltukta oturmam daha doğru olur . Sonuçta adam kibarlık edip işe bırakıyor ,bunu göz önünde bulundurursak, arka koltuk kabaligin dik alası olur ...

bende akşamları yöneticimle gidiyorum.
öne oturmak daha normal geliyor. öbür türü saygısızlık olur bence.

O zaman onde oturun cunku dun onde oturup bugun arkada otursaniz adam yanlis yorumlayabilir acaba rahatsiz mi oldu diye dusunebilir tuhaf olur

Patronumla evimiz yakın. Bazen işe giderken alıyor beni, direkt arkaya geçiyorum yayıla yayıla gidiyorum. Aklıma ne arkada oturursam özel şöförlük yaptırmak ne de öne oturursam yanlış anlama geldi.

samimiyet olunca nasıl rahat ediyorsan öyle davranabiliyorsun da işte, yeni çalışmaya başladığın ve iş dışında hiç muhabbetin olmayan biri olunca, arkaya otursam ayıp olur, öne otursam yanlış mı anlaşılır diye beynim döndü ama genel kanıyla ve şimdiye kadar diğer iş arkadaşlarımla yolculuklarıma dayanrak önden devam edeceğim sanırım.

Iyi o zaman
Yaa, bu arada adama yada kadina her neyse ,arkaya oturunca saygisizlik olarak adledildigini burda ogrendim.
Ben kafama gore takiliyordumda.

ben de yıllardır ön koltuk boşken arkaya oturulmaz diye bilirim. burda açılan konularda gördüm ki bazı arkadaşlarımız eşlerinin yanına kadın oturmasından hoşlanmıyorlar. halbuki serviste, otobüste, dolmuşta hep oturuyoruz karşı cinsin yanına, üstelik eller serbest modda
tarafladan biri araba kullanırken ne yaşanabilir ki

Önden devam edin bence de.Beyefendinin çok kıskanç bir eşi olsa size ben bırakayım teklifi yapmazdı diye düşünüyorum.Ayrıca o köprü trafiğinde sinirler had safhadayken serotonin hormonuyla bi etkileşim olacağını hiç sanmam

Cantayi goruyor musun cantayi
Yapsin isterse

ben de öyle düşündüm, adam zaten iş teklifini yaparken ofisin yerini ilk söylediğinde ben çok uzakmış dedim, o da biz sizi ve diğer danışmanlarımızı araçla götürüp getireceğiz dedi, oturduğum semti söyleyince de ben de orda oturuyorum x hanımı da ben alacağım sizi de alırım dedi, sanırım bir sıkıntı olsa başka bir çözüm üretirdi. zaten beni alıp bi 25 km falan sonra da diğer arkadaşı aldı, dönüşte de onu bırakıp devam ettik.

çantaya da gerek yok, tekme tokat girerim her koşulda
yok yahu adamcağız işinin gücünün derdinde, ters bişey düşünmesine ihtimal vermiyorum, piyasadaki konumunu da düşününce...
Valla ben cantama, tekmemden daha çok guveniyorum. Gerçi topuklu ayakkabi_sivri_tekme. Daha guzel ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…