Mantıken arka koltuğa otururdum ben niye önde oturcam ki bu benim şahsi fikrimİtiraf edeyim eskiden böyle mevzuları hiç takmazdım ama kk daki konuları okudukça paranoyak oldum
özet geçeceğim, yöneticiniz konumundaki bir adam sizi bir süre ofise götürüp getirecek, başka bir arkadaşınız daha var ama o sizden çok sonra biniyor, yolculuğun büyük bölümünde sadece adam ve siz varsınız. adam da siz de evli çocuklu olgun insanlarsınz.
arabanın ön koltuğuna mı oturursunuz arka koltuğuna mı?
şimdi benim bildiğim ön koltuk boşken arka koltuğa oturmak görgü kurallarına uygun değil, adama özel söförünüz muamelesi yapmış oluyorsunuz.
ama bazen de kıskançlık konusu oluyormuş onu da burda gördüm. fikirlerinizi alabilir miyim?
Baskasini gonderse arkada oturmaniz abes kacmazdi cunku o sizi almak icin gelmis tabiri caizse sofor olacakti ama cidden ben de cok kararsiz kalirdim :/elin adamıyla çalışırken de saatlerce yanyana oturuyoruz aslında, o yüzden arabada da yanyana olmayı sorun etmiyorum. aynı servisi kullanıp yine yanyana hem de dipdibe de oturabilirdik. o yüzden kendi adıma sorun etmiyorum. umuyorum başka açıdan da sorun olmaz.
aslında bütün günü birarada geçirdiği biriyle yolda da birlikte gidip gelmesi sorun olmamalı.
eşim yıllardır asistanını götürüp getiriyor mesela. zaten bütün gün aynı odada karşılıklı oturuyorlar yolda bir yarım saati daha birarada geçirmelerini hiç sorun etmedim o yüzden. siz de etmeyin, farklı bir etkileşim olacak olsa asansörde bile olur :)
biz baştan ulaşımın sağlanması şekilnde anlaştık ama, yani adam kendisi götürüp getirmese başka birini gönderecek, açıkcası hiç tanımdığım bir adamla 40-40 80 km yapmaktansa birlikte çalıştığım adamla yapmayı tercih ederim.
bi de adama sizinle aynı semtte oturuyoruz ama beni başkası götürüp getirsin dediğimi düşünemiyorum :)
Ben de onde otursam olnaz arkada otursam olmaz diye dusunup bi bahane uydurur ve o arabaya hic binmez toplu tasimayla giderdim ya da onceden nasil gidiyorsan isime yine oyle giderdim sanirim
Mantıken arka koltuğa otururdum ben niye önde oturcam ki bu benim şahsi fikrim
Adam temizse on, pisse arka.
Öne otururum ama eşler kıskançsa ve problem olacaksa arka koltukta oturmam daha doğru olur . Sonuçta adam kibarlık edip işe bırakıyor ,bunu göz önünde bulundurursak, arka koltuk kabaligin dik alası olur ...İtiraf edeyim eskiden böyle mevzuları hiç takmazdım ama kk daki konuları okudukça paranoyak oldum
özet geçeceğim, yöneticiniz konumundaki bir adam sizi bir süre ofise götürüp getirecek, başka bir arkadaşınız daha var ama o sizden çok sonra biniyor, yolculuğun büyük bölümünde sadece adam ve siz varsınız. adam da siz de evli çocuklu olgun insanlarsınz.
arabanın ön koltuğuna mı oturursunuz arka koltuğuna mı?
şimdi benim bildiğim ön koltuk boşken arka koltuğa oturmak görgü kurallarına uygun değil, adama özel söförünüz muamelesi yapmış oluyorsunuz.
ama bazen de kıskançlık konusu oluyormuş onu da burda gördüm. fikirlerinizi alabilir miyim?
O zaman onde oturun cunku dun onde oturup bugun arkada otursaniz adam yanlis yorumlayabilir acaba rahatsiz mi oldu diye dusunebilir tuhaf oluröncesi yok, dün başladık, dün de önde oturdum.
baştan bu şekilde konuştuk zaten, bir şekilde beni ve diğer arkadaşı ofise araçla götürüp getirecekler, e adam da bu tarafta oturunca ben götürüp getirirm dedi.
Patronumla evimiz yakın. Bazen işe giderken alıyor beni, direkt arkaya geçiyorum yayıla yayıla gidiyorum. Aklıma ne arkada oturursam özel şöförlük yaptırmak ne de öne oturursam yanlış anlama geldi.
Iyi o zamantemiz temiz :) adamda sıkıntı yok
Iyi o zaman
Yaa, bu arada adama yada kadina her neyse ,arkaya oturunca saygisizlik olarak adledildigini burda ogrendim.
Ben kafama gore takiliyordumda.
Cantayi goruyor musun cantayiben de yıllardır ön koltuk boşken arkaya oturulmaz diye bilirim. burda açılan konularda gördüm ki bazı arkadaşlarımız eşlerinin yanına kadın oturmasından hoşlanmıyorlar. halbuki serviste, otobüste, dolmuşta hep oturuyoruz karşı cinsin yanına, üstelik eller serbest modda
tarafladan biri araba kullanırken ne yaşanabilir ki
Önden devam edin bence de.Beyefendinin çok kıskanç bir eşi olsa size ben bırakayım teklifi yapmazdı diye düşünüyorum.Ayrıca o köprü trafiğinde sinirler had safhadayken serotonin hormonuyla bi etkileşim olacağını hiç sanmam
Cantayi goruyor musun cantayi
Yapsin isterse
Valla ben cantama, tekmemden daha çok guveniyorum. Gerçi topuklu ayakkabi_sivri_tekme. Daha guzel amaçantaya da gerek yok, tekme tokat girerim her koşulda
yok yahu adamcağız işinin gücünün derdinde, ters bişey düşünmesine ihtimal vermiyorum, piyasadaki konumunu da düşününce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?