Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle ve kocanın da annesini galip çıkarması diyelimKlasik ön koltuk paranoyası. Eşin/oğlunun yanına oturmayı marifet sayıp kocanın/evladın totosunu kaldırmaktan başka halta yaramayan gelin/ kaynana savaşı.
Evet ben anlam veremiyorum saçma geliyor ama bazı kvlerde çok anlayışlı bu konudaOlmazmı canım, ne kadar saçma da olsa pek meraklılar kv ler öne oturmaya.
Demek eşiniz bu konuda size destek çıkıyor bazı kvler bu yüzden bile laf sokuyorlar surat asıyorlarKvmin oyle bir takintisi yok. Olsaydi da beni ilgilendirmezdi, ben otururum eşimin yanına öyle canim istiyor.
Evet ben anlam veremiyorum saçma geliyor ama bazı kvlerde çok anlayışlı bu konuda
Siz anlayışlısınız benim içinde önemi yok ve şimdiye kadar sorun çıkarmadım da ama benimkinde var o takıntı. E haliyle takıntı olunca bu da beni rahatsız ediyorNe önem î var ki nerde oturuldugunun ?? Benim kayinvalidem önde oturmaktan nefret eder bende onla birlikte arkada otururum
Eğer eşiniz arkanızdaysa tabi herkes yerini bilecek de aslında çok takılmamak lazım ama insanlar inada bindiriyorBende anlam veremezdim şimdi fırsat vermiyorum oturmasına :) herkes yerini bilsin :)
Demek eşiniz bu konuda size destek çıkıyor bazı kvler bu yüzden bile laf sokuyorlar surat asıyorlar
Evet senin eşin ama bazı kvlerde gelin kimki o benim oğlum düşüncesindelerHayır yok. Olamaz da zaten. Artık o benim eşim çünkü. Kabul edecek. İstese de istemese de kendisi ikinci planda.
Eğer eşiniz arkanızdaysa tabi herkes yerini bilecek de aslında çok takılmamak lazım ama insanlar inada bindiriyor
Haklisiniz .. Oğlunu kıskanıyor işte belli .. . Siz rahatsız olduğunuzu belli etmeyin anladıkça daha çok üzerinize gelir .. Bırakın çocuk gibi oyalanip dursunSiz anlayışlısınız benim içinde önemi yok ve şimdiye kadar sorun çıkarmadım da ama benimkinde var o takıntı. E haliyle takıntı olunca bu da beni rahatsız ediyor
Onu sen dengeleyeceksin.Evet senin eşin ama bazı kvlerde gelin kimki o benim oğlum düşüncesindeler