Arabada ön koltuğa oturma takıntısı

solisss

yarına kalır da yanına kalmaz...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2016
934
460
23
Kızlar çok merak ettim sizin kv de öne oğlunun yanına oturma merakı var mı ben çok takmam önemsemem otursun sorun değil de aynı durumda olan var diye merak ettim sırf ön için kalp kıracak seviyeye geldiler mi

Klasik ön koltuk paranoyası. Eşin/oğlunun yanına oturmayı marifet sayıp kocanın/evladın totosunu kaldırmaktan başka halta yaramayan gelin/ kaynana savaşı.
Aynen öyle ve kocanın da annesini galip çıkarması diyelim

Kvmin oyle bir takintisi yok. Olsaydi da beni ilgilendirmezdi, ben otururum eşimin yanına öyle canim istiyor.
Demek eşiniz bu konuda size destek çıkıyor bazı kvler bu yüzden bile laf sokuyorlar surat asıyorlar

Ne önem î var ki nerde oturuldugunun ?? Benim kayinvalidem önde oturmaktan nefret eder bende onla birlikte arkada otururum
Siz anlayışlısınız benim içinde önemi yok ve şimdiye kadar sorun çıkarmadım da ama benimkinde var o takıntı. E haliyle takıntı olunca bu da beni rahatsız ediyor

Bende anlam veremezdim şimdi fırsat vermiyorum oturmasına :) herkes yerini bilsin :)
Eğer eşiniz arkanızdaysa tabi herkes yerini bilecek de aslında çok takılmamak lazım ama insanlar inada bindiriyor

Demek eşiniz bu konuda size destek çıkıyor bazı kvler bu yüzden bile laf sokuyorlar surat asıyorlar

Kv bana laf sokup surat asamaz eşimin yaninda. Hos kvnin surat asmasi bir gram umurumda olmaz. Catlasin isterse. Kv ile zaten yalniz gorusmuyorum cok uzun zamandir. Esimle gidiyoruz gidersek.
Eşin ne diyor in annem oturacak mi?

Hayır yok. Olamaz da zaten. Artık o benim eşim çünkü. Kabul edecek. İstese de istemese de kendisi ikinci planda.
Evet senin eşin ama bazı kvlerde gelin kimki o benim oğlum düşüncesindeler

Eğer eşiniz arkanızdaysa tabi herkes yerini bilecek de aslında çok takılmamak lazım ama insanlar inada bindiriyor

Eşler böyle birşeye hiç müdahale etmezler canım,sen kendin müdahale edeceksin...evet çirkin olan inada bindirmeleri ama onda bile bizle yarışıyorlar..anayım ben ana herşeye hakkım var kafasını yaşadıkları için..

Siz anlayışlısınız benim içinde önemi yok ve şimdiye kadar sorun çıkarmadım da ama benimkinde var o takıntı. E haliyle takıntı olunca bu da beni rahatsız ediyor
Haklisiniz .. Oğlunu kıskanıyor işte belli .. . Siz rahatsız olduğunuzu belli etmeyin anladıkça daha çok üzerinize gelir .. Bırakın çocuk gibi oyalanip dursun

''Herkes yerini bilecek'' takıntısı ne yahu? İnsanın yerini arabadaki konumu mu belirliyor? Hayata bu kadar sığ bakmayalım.

Konu sahibi bırak kv otursun öne. Ha ön, ha arka ne fark eder? Yav he he de geç. Yaşlı zaten, yaşlılarda öne oturma merakı var, otursun yahu. Benim bebe var koltuğu arkada ben de hep arkadayım. Bizim arabada herkes öne oturuyor, arkaya pek kimseyi almıyorum.

Benim kv.dem arkaya yonelir ama esim onu öne oturtturur bana hayatım sen arkaya geçebilir misin sıkışmasın der o da hop hemen öne oturuverir :) Kendi annem bineceği zaman bende anneme öne geç anne sıkışma arkada dedim olur mu kızım fizana mı gidiyoruz senin yanın kocanın yani dedi :) işte bakış açısı farkı. Bende çok sallamıyorum işin açıkçası mutlu olacaksa ben arkada da otururum nasılsa aynı yere gidiyoruz

Back
X