Arabada ön koltuğa oturma yarışı!

ben böyle bir saygı anlayışına karşıyım, araba hayatımıza gireli toplasan 30-35 sene olmuştur, ne çabuk örf adet oldu, yapmacık saygı bunlar, sizce büyüklüğünü bilen kişi gelin öne oturmaz der mi,yoksa asıl çocukluğu o mu yapar, madem önü arkası aynı neden gelin oturamaz da kaynana oturur, ben ilk kez böyle bir olayla karşılaştım, kendi kafanıza kendi saygı anlayışınıza göre döktürmüşsünüz, eşim zaten öne oturur çünkü benim ailemin böyle garip saygı tripleri yoktur

Kaynanası bu durumu inada bindirmişse, oğluşum oğluşum modunda bir kaynanaysa ben de kurulurum öne, çokta tın.

Ama hanımefendi biriyse ve öne oturmak istiyorsa insan zaten kendi buyur eder.

Saygı saygı diye gevelemeye gerek yok bence, saygı kişiye özeldir, kazanılan bir şeydir. Herkese saygı gösterilmez.

Arabada ön koltuğa oturmak saygısızlıktır diye bir şey yok arkadaşım.. Kayınvalideye yaşı gereği saygı gösterilir.. Yaşlı insanlar genellikle trafikte rahatsız oluyorlar.. Mide problemleri yaşayabiliyorlar.. Ama ön koltuğa oturulduğu zaman bu problem ortadan kalkıyor.. Keşke bu açıdan da bakabilseniz.. Neyin yarışı yapılıyor ki, 9 ay karnında taşımış, bu yaşına kadar annelik yapmış bir kadını rahat ettirmek benim eşim için yapacağım en güzel şeydir..

kesinlikle katılıyorum

ben kaynana olsam oğlumla gelinim öne otursun isterim, bende arkaya kurulurum patroniçe gibi, onlar önde şöfeerkaydirigubbakcemile3

şaka bi yana da bunun saygıyla bi alakası yok ya, ben öne oturma yarışında olan kaynanaya pek masum gözüyle bakmam(yarışıyorsa eğer)

ama biz eşimin ailesiyle bi yere gidiyorsak, ben arkaya otururum, çünkü eşimin ailesi obez, ben zayıfım, yani öne oturmam saçma olur o yüzden arkaya otururum, tombişlerden biri öne oturur

zaten anlattığın bu olay da çocukluğu kayınvaliden yapmış.
arabaya ikinci binişinizde ön koltuğu kapmış, çok komik ya.kaydirigubbakcemile3
böyle bi durum da senin de olayı abartmadan arkaya oturman gerekir.
anladığım kadarıyla çok sık da görüşmüyomuşsunuz
bırak da otursun hevesini alsın garibim:smiley-cool:.

:teytey:

[B]madem her iki tarafta aynı siz neden kayınvalideniz oturduğunda sinir oldunuz.ayrıca bir derdim var başlığında yazılacak akdar önemli bi durumda değil yazdıklarınız.kayınvalideden inciler diye bi konu var orda yorum yapabilirdiniz.[/B]

az değilsin haa :)
iyi etmişin ayy canım kayınvaldme benım hiç öne oturmaz bız teklıf ettıgımzde kaıdn kocasının yanıan yakısır der :) ya gercı ben kayınpedrım arabayı kullandıgındada one otururumda neseee

kötü gelin nolcek:dilcikar:
kaydirigubbakcemile3

konu sahıbı olaya bıde şu acıdna baksanız diyosunzkı bzıe çomuzak 1000km uzakta dıysoun ayda yılda bıkez gelıyro demkkı sıze ozmanda kırmasanız keske kayınvalidenız buyur desenız emın olunkı sizden iyiolmaz kayınvaldienz iyi szölerle anar sizi ayda yılda bıkez sonucta dımı

burda herkezin söylediği doğru aslında
ama bazı kayınvalideler oğlunu yanına oturup arka koltuğa gelini oturtarak
zafer kazanmış hissine kapılıyor
yani bak sen ikinci sınıfsın önce ben edasında oluyorlar
dediğim gibi benim için saygı kavramına bu girmez
aramızda öne oturma sürtüşmesi yaşanmadı arabamız olduğundan beri ben ön koltukta otururum
ancak kayınpederime teklif ediyorum oda sağolsun kapıyı açıp sen buyur der

kötü gelin nolcek:dilcikar:
kaydirigubbakcemile3

ama kayınvalidme kendı teklıf eder kı one otur der gecn yıl memlekete gıttık ben one oturdum kayınvalide arkaya noclkkkı sağolsun sorun etmezkayınvalidem ilk zmanalr ben raht edemıyodum nişanlıyken falan anne sen otur dıyodum ama baktım şimdiiçten bişekılde sen otur dıyor bend eoturuyorum

blavo blavo blavo (nerde nan su alkis smilisi) heh buldumalkisalkisalkis

benim annem yengemlere herzaman önde kocanin yaninda otur der, esleri ayirmamak gerekkaydirigubbakcemile

simdi gelin önde oturmaz diyen kaynanaya kusura bakmayin saygi maygi göstermem ben....
saygi görmek isteyen kaynana böyle fitneler sokmaz, arayi sogutmaktan baska bir ise yaramaz bu...büyük büyüklügünü bilecekki , kücükde saygi göstersinbuyrunnnnnnnnn......
illa benim oglum ben önde otururum yarisina girerse gözümden düser kaynana beni kiskandigini düsünürümCADIARZU

kınıyorum seni:roflol:

hahh işte bu tip kaynanaya gıcık olmazsında nolursun, ama aman canım ne fark eder tarzınada bi kaynana otursun, komplesksiz kaynana otursun, ona can feda

Gerçekten çok şaşırıyorum.. Nedir Allah aşkına ön koltuk arka koltuk yarışı boşverin otursun Dün bir arkadaş da yazmış kayınvalidesinin onlar çıktıktan sonra arkasından baktığını bildiği için kocasına yaklaşır daha sonra da arkasına bakıp el sallarmış. Aman ne güzel ne geçiyo elinize ben anne değilim anlayabiliyorum kayınvalideleri. Bırakın evlatlarıyla sevgilerini rahat rahat yaşasınlar.

ilginççç....
ne olmuş yani kayınvalideniz öne otursa?
sanki 7 yabancı da lafını ediyorsunuz
eşinizi doguran besleyen büyüten kadın
hoşunuza gitse de gitmese de saygı göstermek zorundasınız
"o eskidenmiş" bu cümleniz de çok yakışıksız...

oo kayınpedrınde havalıymış yanı
kayınpedr oldugunda ben one oturmam eşim kullanıyosa arabayı onede kayınpedr oturur
yok ya kayınpeder varkene one oturmk istemem ben yaa
ben cevremden hep oylegördüm babanembıze geldıgınde öne o oturudu annemınde bunu biğün bile sorun ettiğini duymadım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…