ben böyle bir saygı anlayışına karşıyım, araba hayatımıza gireli toplasan 30-35 sene olmuştur, ne çabuk örf adet oldu, yapmacık saygı bunlar, sizce büyüklüğünü bilen kişi gelin öne oturmaz der mi,yoksa asıl çocukluğu o mu yapar, madem önü arkası aynı neden gelin oturamaz da kaynana oturur, ben ilk kez böyle bir olayla karşılaştım, kendi kafanıza kendi saygı anlayışınıza göre döktürmüşsünüz, eşim zaten öne oturur çünkü benim ailemin böyle garip saygı tripleri yoktur
Yanimda Kaynanam felan varken ben asla öne esimin yanina oturmam...
Kendimi cok kötü hissederim, saygisizlik yapmis gibi...
Bu sadece kaynanam icin gecerli degil...benden yasca bayagi büyük olan herkesde öyle...
asla oturamam...oturursam batar o koltuk bana...
ben böyle bir saygı anlayışına karşıyım, araba hayatımıza gireli toplasan 30-35 sene olmuştur, ne çabuk örf adet oldu, yapmacık saygı bunlar, sizce büyüklüğünü bilen kişi gelin öne oturmaz der mi,yoksa asıl çocukluğu o mu yapar, madem önü arkası aynı neden gelin oturamaz da kaynana oturur, ben ilk kez böyle bir olayla karşılaştım, kendi kafanıza kendi saygı anlayışınıza göre döktürmüşsünüz, eşim zaten öne oturur çünkü benim ailemin böyle garip saygı tripleri yoktur
ben kaynana olsam oğlumla gelinim öne otursun isterim, bende arkaya kurulurum patroniçe gibi, onlar önde şöfeerkaydirigubbakcemile3
şaka bi yana da bunun saygıyla bi alakası yok ya, ben öne oturma yarışında olan kaynanaya pek masum gözüyle bakmam(yarışıyorsa eğer)
ama biz eşimin ailesiyle bi yere gidiyorsak, ben arkaya otururum, çünkü eşimin ailesi obez, ben zayıfım, yani öne oturmam saçma olur o yüzden arkaya otururum, tombişlerden biri öne oturur
[B]madem her iki tarafta aynı siz neden kayınvalideniz oturduğunda sinir oldunuz.ayrıca bir derdim var başlığında yazılacak akdar önemli bi durumda değil yazdıklarınız.kayınvalideden inciler diye bi konu var orda yorum yapabilirdiniz.[/B]ben böyle bir saygı anlayışına karşıyım, araba hayatımıza gireli toplasan 30-35 sene olmuştur, ne çabuk örf adet oldu, yapmacık saygı bunlar, sizce büyüklüğünü bilen kişi gelin öne oturmaz der mi,yoksa asıl çocukluğu o mu yapar, madem önü arkası aynı neden gelin oturamaz da kaynana oturur, ben ilk kez böyle bir olayla karşılaştım, kendi kafanıza kendi saygı anlayışınıza göre döktürmüşsünüz, eşim zaten öne oturur çünkü benim ailemin böyle garip saygı tripleri yoktur
az değilsin haa :)
iyi etmişin ayy canım kayınvaldme benım hiç öne oturmaz bız teklıf ettıgımzde kaıdn kocasının yanıan yakısır der :) ya gercı ben kayınpedrım arabayı kullandıgındada one otururumda neseee
kötü gelin nolcek:dilcikar:
kaydirigubbakcemile3
az değilsin haa :)
iyi etmişin ayy canım kayınvaldme benım hiç öne oturmaz bız teklıf ettıgımzde kaıdn kocasının yanıan yakısır der :) ya gercı ben kayınpedrım arabayı kullandıgındada one otururumda neseee
burda herkezin söylediği doğru aslında
ama bazı kayınvalideler oğlunu yanına oturup arka koltuğa gelini oturtarak
zafer kazanmış hissine kapılıyor
yani bak sen ikinci sınıfsın önce ben edasında oluyorlar
dediğim gibi benim için saygı kavramına bu girmez
aramızda öne oturma sürtüşmesi yaşanmadı arabamız olduğundan beri ben ön koltukta otururum
ancak kayınpederime teklif ediyorum oda sağolsun kapıyı açıp sen buyur der
burda herkezin söylediği doğru aslında
ama bazı kayınvalideler oğlunu yanına oturup arka koltuğa gelini oturtarak
zafer kazanmış hissine kapılıyor
yani bak sen ikinci sınıfsın önce ben edasında oluyorlar
dediğim gibi benim için saygı kavramına bu girmez
aramızda öne oturma sürtüşmesi yaşanmadı arabamız olduğundan beri ben ön koltukta otururum
ancak kayınpederime teklif ediyorum oda sağolsun kapıyı açıp sen buyur der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?