Arabada ön koltuğa oturma yarışı!

bizimkı oraya sıgmazkııııı

hayır otursa noluuuurrr?
niye çatlıyonuz
siz kadının oğluyla her haltı yerken o çatlamıyomu
çatlıyosada haklı
valla allah sabır versin sizlerin kaynanalarına
bi konu daha vardı aynı böle bu forumda

ya bide arkadaşlar bu kaynananın görüşüne, eşin görüşüne göre değişen şeyler, diğer konular gibi bu da çok göreceli, bence bazı kaynanalar bunu aklına bile getirmiyodur aman beni öne oturtmadılar diye
küçük bi azınlıktır onlar ama olsunkaydirigubbakcemile3

gorusurken buyrun derdım bende
otursun ya ne olucak takmam ben ole seylerı :1closedeyes:
arabanın her tarafı aynı yere gıdıyo
arabada oturmaya gelene kadar ne sorunlar oluyo ohooo

arabanın her tarafı aynı yere gıdıyo
sırnaşık şey

geçenlerde gezmeye gidiyoruz arabayı eşim kullanıyor .kayınpederime yer verdim öne oturması için o da hayır sen otur ora senin yerin dedi ama benkayınpederimi oturttum.anneene dedi ki sen çok saygılısın kayınpederinde bi okadar saygılı.
ha ben elalem için yapmadım yapmamda.bu herkesin aile terbiyesiyle alakalı
hiçbirzaman saygıyı elden bırakmamak gerek

şimdi bu bir dertmi yani ,boşuna sayfa işgali ,bu konuyu mutluluktan uçtuğunuz haberler kısmına açsaydın keşke ,zaferini ilan etseydin ,saygısızlık bence ...

hafızana hayranım la cokacimcoook
daha oncede cok tartısılmıstı bu konu

kaynanan kahvede sana yapıyomu sigaranın yanında iyi gider diyekaydirigubbakcemile3

yapar canim öyle seyleri sorun etmeyiz , yapar verir, bende yaparim veririm:içelim:, bulasikta yikatmiyo bana... birak kaynanami kaynatam bile bana cay koyup getirmisti ben :1shok: olmustum... aman baba ben alirdim dedim:kedi:...rahat ol kizim ben demokrat bir babayim keyfini cikar dedi zemuszemus

tipik bekar lafları ben de bekarken böyle düşünürdüm, 9 ay taşıdı yedirdi içirdiopuyorumnanaktan ya nerelere taşıdınız yaaaa bebekliğe kadar indik eeeeeeee

a.s Unutma şekerim birgün sende kayınvalide olucaksın ön koltuğun tapusunu güle güle kullan hatta deki kayıınvalideceğim arkayada oturma sen üst katta havadar havadar heryeri göre göre gidersin üst kata alalım seni de vereliniortakyerimseniben

CatladaPatla "Biz öyle yetisik büyüdük...bana göre saygidir...size göre degildir...
Ayrica baskasinin fikrinede saygi duyulur benim bildigim...
öyle bu nasil zihniyet felan denilmez ama neyse...
Saygi nedir önce onu ögrenmek lazim anlasildi."
alnının ortasından öpüyorum senii opuyorumnanaktan​

ben de yanımda benden yaşça büyük insanlar varsa gerek kendi dedem ananem gerekse nişanlımın ailesinden birileri önce öne oturmalarını teklif ederim....bencede bu bi saygı bi kibarlıktır.öyle lap diye geçip oturmak biraz saygısızca kaçabilir...ben nişanlımın annesiyle daha nişanlamadan önce arabaya binerken buyrun deyip onu öne oturtturmak istemiştim...o da sağolsun sen geç kızım öne otur demişti....zaten o görgüye sahip insan kalkıp da yok ben öne oğlumun yanına otururum diye tutturmaz...bu bence küçük hoş bir jesttir...yapılması da gerekir.tabi ki saygı bundan ibaret de değildir...hem nolucak ki otursun...ben zaten herzaman otururum...

biz oğullarıyla her haltı yerken niye çatlasın ki
bizle halt yemicekte oğlu kimle yicekkaydirigubbakcemile3

ee canım şimdi kaynanası öne oturmayan gelin aile terbiyesi almamış mı oluyo yani sende
benim kaynanamda öne oturmaza, ölümü gör otur anne diye kadını yaka paça tıkayım mı ön koltuğakaydirigubbakcemile3
bunun saygıyla terbiyeyle bi alakası yok, bakış açısıyla alakalı

senin yatacak yerin yok kaydirigubbakcemile3
şuna bak ne akıl veriyo millete
neymiş torpido gözüne tıkcakmışız yazık değil mi kara vicdanlılülülülülülü

iyiki 1000 km uzakta oturuyor,yakın olsaydı birbirinizi yiyecektiniz herhalde...tek derdiniz bunu sizin?

ole kaynana kayınbabaya gurban olarım benzemuszemus

ayrıca bence saygı arka koltuğa oturtmaktır, ben bazen bi akrabamla bi yere giderken aslında arkaya oturmak isterim, sonra şimdi arkaya otursam adama şoför mumamelesi gibi yapmış olcam diye öne otururum istemesemde (örnek verdim yani)

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…