konu sahıbı olaya bıde şu acıdna baksanız diyosunzkı bzıe çomuzak 1000km uzakta dıysoun ayda yılda bıkez gelıyro demkkı sıze ozmanda kırmasanız keske kayınvalidenız buyur desenız emın olunkı sizden iyiolmaz kayınvaldienz iyi szölerle anar sizi ayda yılda bıkez sonucta dımı
ama kayınvalidme kendı teklıf eder kı one otur der gecn yıl memlekete gıttık ben one oturdum kayınvalide arkaya noclkkkı sağolsun sorun etmezkayınvalidem ilk zmanalr ben raht edemıyodum nişanlıyken falan anne sen otur dıyodum ama baktım şimdiiçten bişekılde sen otur dıyor bend eoturuyorum
her koşulda ve şartta öne ben otururum diyonkaydirigubbakcemile3
canım senin kaynana da nesli tükenenlerden yakaydirigubbakcemile3
Gerçekten çok şaşırıyorum.. Nedir Allah aşkına ön koltuk arka koltuk yarışı boşverin otursun Dün bir arkadaş da yazmış kayınvalidesinin onlar çıktıktan sonra arkasından baktığını bildiği için kocasına yaklaşır daha sonra da arkasına bakıp el sallarmış. Aman ne güzel ne geçiyo elinize ben anne değilim anlayabiliyorum kayınvalideleri. Bırakın evlatlarıyla sevgilerini rahat rahat yaşasınlar.
gurba kız sen kaynananı bagaja tıkcaktın dimi delikafadulden
Yanimda Kaynanam felan varken ben asla öne esimin yanina oturmam...
Kendimi cok kötü hissederim, saygisizlik yapmis gibi...
Bu sadece kaynanam icin gecerli degil...benden yasca bayagi büyük olan herkesde öyle...
asla oturamam...oturursam batar o koltuk bana...
Büyüklere saygı hürmet diye birşey vadır bunu biliyormusunuz peki?? yada şöle diyim oğluyla evlisin oğlu tatlıda kayınvaliden neden acı unutma 9 ay kayınvaliden taşıdı ve seninle evlenen kadar kayınvaliden yetiştridi büyüttü yedirdi senin seviceğin adam şekline soktu ne var yani öne otursa kayınvaliden incilerinmi dökülüyo 1 2 saatliğine eşinin heran yanındasın zaten bırak yanında oturmayı ver 1 2 saat ne olucak ?? yada şölede sorim aynı şey senin alenin başına gelse eşin tarafından hiç empati kurdunmu??
ön koltuğa oturmakla saygının ne alakası var kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz hala nasıl zihniyetler var yaa..
21. yüzyılda saygı kavramını körelten sizin gibi düşünenler işte.. İyi ki de böyle zihniyetler var hala.. İyi ki...
ön koltuğa oturmakla saygının ne alakası var kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz hala nasıl zihniyetler var yaa..
ne bagajı....
tekerlege zincir diye takcam :smiley-cool:
töbe yarabbim :mymeka:
kaynanacıgım arka koltuğa oturmak istese de ben yaka paça öne otutturmaya çalışıyorum
tabi o yine de "yok yavrum olur mu orası senin yerin" diyerek kendi istegiyle arkaya oturuyor
ha inatla öne otursa da asla gocunmazdım
Ben önede otururum, kaynanamin kaynatamin yaninda sigarada icerim
bunlarla saygi olmazki saygi baska türlü olurfisfisfis
benide cok severler (yani onlarin yalancisiyim bilmiyorumda seviyolar galibasırnaşık şey)
aferin sana
takipteyim
senden ii gelin olucak
tıpkı benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?