Arabada ön koltuğa oturma yarışı!

ya zaten ben onun rahatsız olduğunu söyleyince anladım sonra bi sürtüşme olmadı ki zaten gitmiş kendisi oturmuşlmaz:. fena mı araba sürmeyi öğrendim

her koşulda ve şartta öne ben otururum diyonkaydirigubbakcemile3
canım senin kaynana da nesli tükenenlerden yakaydirigubbakcemile3

onu yapan bendim kız ben yazdım onukaydirigubbakcemile3
ama sor bakalım bi kere niye yaptım
ha sor bi kere

gurba kız sen kaynananı bagaja tıkcaktın dimi delikafadulden

ne bagajı....
tekerlege zincir diye takcam :smiley-cool:

töbe yarabbim :mymeka:
kaynanacıgım arka koltuğa oturmak istese de ben yaka paça öne otutturmaya çalışıyorum
tabi o yine de "yok yavrum olur mu orası senin yerin" diyerek kendi istegiyle arkaya oturuyor
ha inatla öne otursa da asla gocunmazdım

Büyüklere saygı hürmet diye birşey vadır bunu biliyormusunuz peki?? yada şöle diyim oğluyla evlisin oğlu tatlıda kayınvaliden neden acı unutma 9 ay kayınvaliden taşıdı ve seninle evlenen kadar kayınvaliden yetiştridi büyüttü yedirdi senin seviceğin adam şekline soktu ne var yani öne otursa kayınvaliden incilerinmi dökülüyo 1 2 saatliğine eşinin heran yanındasın zaten bırak yanında oturmayı ver 1 2 saat ne olucak ?? yada şölede sorim aynı şey senin alenin başına gelse eşin tarafından hiç empati kurdunmu??

ön koltuğa oturmakla saygının ne alakası var kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz hala nasıl zihniyetler var yaa..

tipik bekar lafları ben de bekarken böyle düşünürdüm, 9 ay taşıdı yedirdi içirdiopuyorumnanaktan ya nerelere taşıdınız yaaaa bebekliğe kadar indik eeeeeeee

ön koltuğa oturmakla saygının ne alakası var kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz hala nasıl zihniyetler var yaa..

21. yüzyılda saygı kavramını körelten sizin gibi düşünenler işte.. İyi ki de böyle zihniyetler var hala.. İyi ki...

Ben önede otururum, kaynanamin kaynatamin yaninda sigarada icerim
bunlarla saygi olmazki saygi baska türlü olurfisfisfis
benide cok severler (yani onlarin yalancisiyim bilmiyorumda seviyolar galibasırnaşık şey)

21. yüzyılda saygı kavramını körelten sizin gibi düşünenler işte.. İyi ki de böyle zihniyetler var hala.. İyi ki...

:lepi::lepi:kendı annemı arkaya oturtmuyosam kaynanamıda oturtmam:1closedeyes:
otursunlar one ne olucak
amma sorun yapan varmıs ya

canım kayınvalidme benım ya ben çaldıırm o arra sizin kontorunz gıtmesın der bı konuştukmuda yarım saat konusuruz bugun pazarımızdı mesela naptın ne aldın iyimı pazar ucuz mu der sahurda napcan der yanı iki taraflı kardeşim bu iş eltımı aramaz cunku eltımde onu aramaz ben 2gun konuşmadım mı içim rahat etmez

Son düzenleyen: Moderatör:

Biz öyle yetisik büyüdük...bana göre saygidir...size göre degildir...
Ayrica baskasinin fikrinede saygi duyulur benim bildigim...
öyle bu nasil zihniyet felan denilmez ama neyse...
Saygi nedir önce onu ögrenmek lazim anlasildi.

haklısın arkadaşım dimi...:sinifsinif:
zihniyete bak mafoldumben
millet uzaya çıkıyo biz on koltuk kavgası yapiyoruz

oysa kayınvalide dedigin kimdir yahu??
dogurmuş da naapmış sanki
pehhh....
yeri ancak ve ancak torpido gözüdür
tıkın oraya havasızlıktan ölsün zemuszemus

aferin sana
takipteyim
senden ii gelin olucak
tıpkı benn

Ben önede otururum, kaynanamin kaynatamin yaninda sigarada icerim
bunlarla saygi olmazki saygi baska türlü olurfisfisfis
benide cok severler (yani onlarin yalancisiyim bilmiyorumda seviyolar galibasırnaşık şey)

kaynanan sana kahvede yapıyomu sigaranın yanında iyi gider diyekaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
herkezin haklı yönü var aslında
ama işin şakası bi yana cidden üzerinde düşünülecek bi konu değil
ha gelin önde ha kaynana dediğim gibi ben buna saygı gözüyle bakmıyorum
ama kayınvalidem bu güne kadar yaptığım bir kaç teklife rağmen arka koltuğa gecti
yani onun içindede ön koltuk arka koltuk düşüncesi yok
bendede yok yarın birgün sen arka koltuğa otur dese bile hay hay derim yani sorun olmaz benim için
ama yaptığım tekliflere rağmen arka koltuğa oturmayı tercih ettiği için bende artık teklif etmiyorum
buda bi gerçek

siizn zihnitenıze hayranız zaten canım hepimiz kk olark hayranız sana

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…