Arabada onde oturma meselesi

Feridefunda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2016
45
16
3
Merhaba herkese.. 19 aylik bir bebegim var ve onunla birlikte arka koltukta oturuyorduk dogdugundan beri.. araba koltugunda oturuyor ama bazen sıkıldığı anlar oluyor veya emzigi vs dusuruyor diye ben de hep arka koltukta oturdum. Arabaya bizden baska birileri bindigi zaman on koltuga oturuyor.. bu eşimin yengesi veya ablasi veya bi baskasi da olabiliyor.. boyle seyleri kafaya takan biri degildim ama suara canımı sıkmaya basladi. Kendimi geri planda hissetmeye basladim ve kizim da biraz büyüdüğü icin arkada yalniz birakabiliyorum artik. Bazen arabaya kalabalik birileri binecegi zaman koltuğu cikarmak zorunda kaliyoruz böyle durumlarda napmaliyim sizce yani kizimla on koltuga oturmak hata olur ama bu duygudan da kurtulamiyorum.. arabada ön koltuk kullanan esimse bana ait degil midir? Bu geri planda kalmışlık duygusunu nasil atlatabilirim?
 
Koltuğu çıkarmayın,bebeği de asla ön koltuğa oturtmayın.Mazallah kaza bela olur bir ömür keşke der kendinizi suçlarsınız.
Arabayı doğan görünümlü şahine doluşmuş ergenler gibi tıka basa doldurmayın.Emniyetli bir yolculuk için bi zahmet sığmayanlar başka araca/ taksiye binsin.
Bana göre arabanın önü de arkası da bir.İkisi de aynı yere gidiyor sonuçta.
 
Bebekle öne oturmayın hem güvensiz hemd öyle alışırsa sürekli öne binmek ister. Bebeğiniz baya büyük. Artık tek başına atka koltukta seyehat edebilir ki ben bebeğim 7 aylık olduğundan beri önde oturuyorum.
 
Şu ön koltuk mevzusuna çok takıyorsunuz çok ben genelde hangi arabaya binersem bineyim öne oturuyorum kiloluyum o bakımdan birde dizim ağırıyor benim içinde böyle düşünüyorlar mı sanmıyorum ama bu tarz konu çok görüyorum.
Esim arkada ben önde ne ilginç dimi
 
Back
X