Arabada onde oturma meselesi

Cocugunuzu kucaga alip birakin on koltukta oturmayi arka koltukta bile oturmayin. Bebeginizin koltugu arabada sabit kalsin millet de ona gore binsin. Hic olmadi ben bebegimi alirim binmem o arabaya. Hicbir sey ondan kiymetli degil yurusunler gerekirse. 2 dk.lik mesafe bile olsa hayati sonuclar dogurabilir allah korusun.

Benim de yillar once kayin validem onceleri hep one otururdu bende senin gibi cok sinirim ziplardi.
One oturmasinin sebebi farkli idi kv denin
Herkez gorsun annesini one oturmus desinler diye,kosarak gider di.
Sonra bende yazlari gittigimde on kapiyi acip buyrun validem siz oturun diyorum.
Cunku cok mutlu oluyo.
Ayrica simdide oglum oturuyo bende kizimla arkada oturuyorum.
Ben kullanirken esim oturuyo.
Bu sikinti olmamali artik, cunki sen annesin tatlim:anne::anne:

Merhaba herkese.. 19 aylik bir bebegim var ve onunla birlikte arka koltukta oturuyorduk dogdugundan beri.. araba koltugunda oturuyor ama bazen sıkıldığı anlar oluyor veya emzigi vs dusuruyor diye ben de hep arka koltukta oturdum. Arabaya bizden baska birileri bindigi zaman on koltuga oturuyor.. bu eşimin yengesi veya ablasi veya bi baskasi da olabiliyor.. boyle seyleri kafaya takan biri degildim ama suara canımı sıkmaya basladi. Kendimi geri planda hissetmeye basladim ve kizim da biraz büyüdüğü icin arkada yalniz birakabiliyorum artik. Bazen arabaya kalabalik birileri binecegi zaman koltuğu cikarmak zorunda kaliyoruz böyle durumlarda napmaliyim sizce yani kizimla on koltuga oturmak hata olur ama bu duygudan da kurtulamiyorum.. arabada ön koltuk kullanan esimse bana ait degil midir? Bu geri planda kalmışlık duygusunu nasil atlatabilirim?

Kimseye yerini vermeyeceksin arkadas. En sevmedigim seydir, esimde en basindan beri bilir. Evlenene kadar esimin annesi vs geldiginde arkaya oturdum ama ondan sonra bir ya da iki kez araba cok kalabalik oldugu icin (ben de zayifim ne yazik ki) arkaya oturmuslugum vardir. Ama bazen esim beni almaya gelirken arkadasini olur arabada, iner arka koltuga gecerler, oturmaya devam etmezler. Her kim olursa olsun yerimi vermem ben (bir tek dedesine veriyorum, o da hem yasli hem de buyugum diye). Bana gore kadinin yeri (neresi olursa olsun) kocasinin yanidir, ayni sekilde kocanin yani da karisinin yani tabii.

Bence ne olursa olsun one otur, illa ki cocuk koltugunu kaldirman gerekiyorsa da cocugunu arkadakilerden birine emanet et.

Ben genelde önde otururum, oğlum koltuğunda uyur, yanına oturunca uyumuyor sıpa.
Koltuğu çıkarma teklifini maalesef kısa mesafelerde ben de kabul ettim, aslında hiç kabul etmemek gerek. Kısa mesafede de genelde nasıl denk geldiyse öyle oturuldu, uyuma vs durumu olmadığımiçin genelde arkaya oturdum, öne de oturmuşluğum vardır ama

Pes dogrusu..napsam da kendme dert edinsemin vücut bulmuş hali..şaka gbi ya.nasl kulların var Allah im dertsizlikten sıkılan..

Bebeginizin koltugunu asla sökmeyin bence. O bölum hic yokmus gibi davranin ve arabaniza da ona gore insan alin. Allah gostermesin bi kaza esnasinda cok tehlikeli olmaz mi? Sigmayan taksiye binsin, cocugunuzdan degerli olamaz ya.
Katılıyorum. Kızım 3 yaşında ve hala koltuğunda oturuyor. Birileri sığabilsin diye koltuğu çıkarmıyoruz. Tabi burada eşlerin hemfikir olmasıda önemli. Eşim anne babası için bile çıkarmaz koltuğu.

neden gereksiz şeyleri kafaya takıp kendinizi huzusuz ediyorsunuz?resmen szinkisi huzudan huzursuzluk çıkarmak.bu dünya da ve bu site de ne kadar çaresiz,derdi büyük insan var öyle değil mi?biraz şükür tavsiye ediyorum.

Ben gereksiz bi durum göremedim aslında.
Ben arkadayken eltidir kuzendir önde otursun istemem ne münasebet :sinirli:.

Allahım bende koltuk sevdalısıymışım demek :-):KK47:

Merhaba herkese.. 19 aylik bir bebegim var ve onunla birlikte arka koltukta oturuyorduk dogdugundan beri.. araba koltugunda oturuyor ama bazen sıkıldığı anlar oluyor veya emzigi vs dusuruyor diye ben de hep arka koltukta oturdum. Arabaya bizden baska birileri bindigi zaman on koltuga oturuyor.. bu eşimin yengesi veya ablasi veya bi baskasi da olabiliyor.. boyle seyleri kafaya takan biri degildim ama suara canımı sıkmaya basladi. Kendimi geri planda hissetmeye basladim ve kizim da biraz büyüdüğü icin arkada yalniz birakabiliyorum artik. Bazen arabaya kalabalik birileri binecegi zaman koltuğu cikarmak zorunda kaliyoruz böyle durumlarda napmaliyim sizce yani kizimla on koltuga oturmak hata olur ama bu duygudan da kurtulamiyorum.. arabada ön koltuk kullanan esimse bana ait degil midir? Bu geri planda kalmışlık duygusunu nasil atlatabilirim?
Bebeğinizin koltuğunu sökmeyin kesinlikle bence en dikkat etmeniz gereken şey bu

Bebeginizi kucaginiza alin önde oturun. Emniyet felan önemli degil zaten türkiyede yeteeince kaza olmuyor yeterince insan kaza kurbani olmuyor sizde siraya girin.

Back
X