- 28 Mayıs 2009
- 4.127
- 10.722
- 408
- Konu Sahibi Feridefunda
Gereksiz kuruntu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba herkese.. 19 aylik bir bebegim var ve onunla birlikte arka koltukta oturuyorduk dogdugundan beri.. araba koltugunda oturuyor ama bazen sıkıldığı anlar oluyor veya emzigi vs dusuruyor diye ben de hep arka koltukta oturdum. Arabaya bizden baska birileri bindigi zaman on koltuga oturuyor.. bu eşimin yengesi veya ablasi veya bi baskasi da olabiliyor.. boyle seyleri kafaya takan biri degildim ama suara canımı sıkmaya basladi. Kendimi geri planda hissetmeye basladim ve kizim da biraz büyüdüğü icin arkada yalniz birakabiliyorum artik. Bazen arabaya kalabalik birileri binecegi zaman koltuğu cikarmak zorunda kaliyoruz böyle durumlarda napmaliyim sizce yani kizimla on koltuga oturmak hata olur ama bu duygudan da kurtulamiyorum.. arabada ön koltuk kullanan esimse bana ait degil midir? Bu geri planda kalmışlık duygusunu nasil atlatabilirim?
Katılıyorum. Kızım 3 yaşında ve hala koltuğunda oturuyor. Birileri sığabilsin diye koltuğu çıkarmıyoruz. Tabi burada eşlerin hemfikir olmasıda önemli. Eşim anne babası için bile çıkarmaz koltuğu.Bebeginizin koltugunu asla sökmeyin bence. O bölum hic yokmus gibi davranin ve arabaniza da ona gore insan alin. Allah gostermesin bi kaza esnasinda cok tehlikeli olmaz mi? Sigmayan taksiye binsin, cocugunuzdan degerli olamaz ya.
Bebeğinizin koltuğunu sökmeyin kesinlikle bence en dikkat etmeniz gereken şey buMerhaba herkese.. 19 aylik bir bebegim var ve onunla birlikte arka koltukta oturuyorduk dogdugundan beri.. araba koltugunda oturuyor ama bazen sıkıldığı anlar oluyor veya emzigi vs dusuruyor diye ben de hep arka koltukta oturdum. Arabaya bizden baska birileri bindigi zaman on koltuga oturuyor.. bu eşimin yengesi veya ablasi veya bi baskasi da olabiliyor.. boyle seyleri kafaya takan biri degildim ama suara canımı sıkmaya basladi. Kendimi geri planda hissetmeye basladim ve kizim da biraz büyüdüğü icin arkada yalniz birakabiliyorum artik. Bazen arabaya kalabalik birileri binecegi zaman koltuğu cikarmak zorunda kaliyoruz böyle durumlarda napmaliyim sizce yani kizimla on koltuga oturmak hata olur ama bu duygudan da kurtulamiyorum.. arabada ön koltuk kullanan esimse bana ait degil midir? Bu geri planda kalmışlık duygusunu nasil atlatabilirim?