arabada yeni bir sımmkart buldum..!!!!

delal_17

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
81
0
16
46
Çanakkale
kızlar bana akıl verin mantıklı düşünemiyorum.ilk önce şunu belirteyim çok detaycı ve araştırıcı bi kişiliğe saibim.eşimin hiç bir hatasını bu zamanakadar görmesemde erkeklere bi yere kadar güvenirim bi yerden sonra güvenmem.Neyse gelelim konumuza eşim bı kaç gündür bi tanede başka oporötörden kart alıcam dursun falan dıyordu ama ortada kart falan yok (simmkart) neyse benim içimi bişiler kemirdi o uyurken sabah 6:00da indim arabaya ve bı baktımki bi yedek simkart şifre falan yokaçıldı hemen içinde kayıtlı isim yada smsde yok yinede bana söylemedi kart aldıgını artı nıye arabada saklıyor? off kızlar 4 aylık hamileyim bide 8.kata oturuyorum asansörde yok in çık sabahın köründe öldümmmmm.neyse geldım eve o uyurken yüzüne attım kartı ve hayırlı ugurlu olsun kartın dedim.tabi bi telaş bi çaba diyor kendınede bebeğede zarar vericen delimisin vs. daha dün aldım açmadım bile unutmuşum palavraları yedekdemi tutuyordun dedim gizli hayran için falan.neyse çıktım dışarı aradı hep açmadım telı .bı akrabasındayım şuan bnm kımsem yok yolculukda suan riskli.ayrılcam dedim gülüyorlar yhaaaa sankı çok basıt bişimiş gibi sizceee????

Adam zaten başka bir hat alıcam demiş. Aldığını da arabada unutmuş, sonuçta hat acılmış içinde numara msj vs de yok. Yok yere işin içine akrabaları falan katıp huzursuzluk çıkarmışsınız.

Zaten simkart alacağını söylemişya.
Bence çok abartmışsınız, yani kartı uyuyan adamın kafasına atmak çok yalnış bence.

canım naptın sen yaa.. biraz büyütmemişsin olayı.. gözünle bişey gördün mü, sim kartda yabancı bi kadın ismi mi veya mesajları mı gördün, gizli gizli konuşmalarını mı yakaladın? sürekli eşine karşı bi şüphe halinde olursan, aklında böle bişey yoksa da, adamın aklına getirirsin yahu... sana önceden de sölemiş kart alacam diye.. kartı alıp, arabada unutma ihtimali hiç aklına gelmedi mi... bi de direk hesap sormuşsun adama.. kendine da, eşine de, bebişini de haksızlık etme...

madem belliydi bunu alacağı bi dinle eşini derim.....
abartmışsın gibi geldi banada...

kusura bakma arkadaşım ama sen detaycı ve araştırıcılığın boyutunu fazlasıyla aşmışsın paronayak olmuşsun, eşin sana zaten yeni bir sim kart alacağını sölemiş daha önceden,sende aklına düşüyo sabahın köründe hamile halinle o merdivenleri inip çıkmışsın ya pes....bulduğun kartta hiçbi delili yok adam yeni aldım açıp kullanmadım diyor kartın içi boş sen eşinin üzerine yürüyorsun hatta daha ileri gidip ayrılcam diyorsun...eşinde hiçbi kusur göremiyorum kusura bakmada adam ayrılcam lafına gülmekle haklı,nevarki bunda ayrılacaksın,ya seni hamilelik psikolojisi bozmuş yada gerçektede böyleysen allah eşine sabırlık versin sanada bir uzmana danış derim.

Eşin sana demiş zaten alıcam diye bide hamilesin ne diye bu kadarcık şeyi kafana takıp hem kendini hem bebeği üzüyorsun ki yazık günah.Bir eşini dinle hemen akarabasına gitmişsin olayı anlayıp dinlemeden...

cnm almayı düşünüyorum diyordu tamam ama son kontür yükleme yaklaşık 2 hafta evel yapılmış ozaman o kart 2 haftadır ondan ve bnm haberim yok

17 Temmuzda almis
ne zaman soylemeyi dusunuyordu acaba?

ama oturup konusmadan abartmissiniz
ayrica bunun icin de bosanilmaz

oturup konusun...

cnm abartmışsın .... abarttıgın gibi bide gidip akrabalarına anlamadan dinlemeden
anlatmışsın...yarın birgün aslını ögrenince evine illaki döneceksin
millet zaten dedikoduya bayılır elaleme niye koz verdin ki

zaten varolan yoğun duygularınıza hamileliğinde yoğun duygusallıkları eklenince kusura bakmayın ama canavara dönüşmüşsünüz.. duygularımızı yaşarken abartmayalı,yoktan sorunlar varetmeyelim, kavga çıtamızı yüksetmeyelim... sakin olun eşinizle sakin sakin konuşun özellile dinleyin ..

burda sana bitane haklısın diye yorum yapan varmı allah aşkına abartma eşine sahip çık

can sıkıntısından, bişeyi bahane etsem de kavga çıksa, o arasa ben açmasam, bağırıp çağırıp biraz stres atsam diye mi düşündün anlamadım ki?

Çooook abartmışsınız bence..

Gizli yapacak olsa neden hat alacağım desin ki size..

İçinde kayıtlı bi numara veya mesaj da yokmuş..

Ona rağmen sizi aldatmış gibi davranmışsınız..

Acıdım adama

Keşke biraz bekleseydiniz , onun hatırladığında size kartını göstermesini bekleseydiniz , o göstermese bile arad kendiniz kontrol ederdiniz aranan numarayı vs. O zaman öfke ile kalkıp zararla oturmazdınız..

Son düzenleme:
kızlar bi detayı atlamışım konuyu anlatırken ben buarada 2-3 gün evel eşimle konuşurken telde onun dandık bı telı vardı onun tuş sesını açtıgını duydum ve sen2 telmı kullanıyorsun dedim.saçmalama sendenmi korkucam kullansam kullanıyorum derım dedi yanımdakı arkadaşımın telı diye kappatı sonra o diğer teli bana getirdi akşam üstü ama aynı sesdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…