arabada yeni bir sımmkart buldum..!!!!

Eşinin gizli mesajlarını okusanız
gazetenin 3. Sayfasında yer alırsınız Allah mufaza sakin olun biraz..

bacim suphelerinde hakli olabilirsin cunku ortada bir yalan var. 2 hafta once kart alcam diyo ama kart zatrn 2 hafta once alinmis ustelik kontor yuklenmis icine ve sen onla konusurken telde eski tel sesi duyuyosun bence sim kard esin adina ise operatoru bi ara ve deki benim adim (kocanin adini vercen) bu bu. kendi telimden aranan numaralarin listesine ulasmam lazim de bahane uydur. belki calisir ve sen ogrenirsin . benim bi arkadas bu yolla kocasinin aldattigini ogrendi ama kocasi sadce o telefonu kullaniyodu.

madem eşin çok çapkın ve ilk evliliğinde problemler yşamış bu konuda sen bile bile neden evlendin bu adamla ?herşeye hazırlıklı ol hamilesin diye üzmek istemem ama can çıkar huy çıkmaz derler keşke daha iyi bir evlilik yapsaymışsın .

kesinlikle haklısın bende aynı şeyleri düşünmüştüm ama hamile birine yazmak istemedim nasılsa çıkar bir yerlerden diye düşündüm sonra neyse yazayım uyarayım dedim geldim ama siz yazmışsınız çok doğru mutlaka bir sıkıntı var :44:

ama ben bir de şu yönden düşündüm konu sahibi eşini normalde de bunalttığı için böyle bir yalana başvurmuş olabilir yani sormadan aldı sonra yanlış anlaşılacağını düşündü sonra eşine alacağım diyerek alıştırdı bir iki güne çıkartacaktı ortaya çünkü gizli bişi olsa lafını bile etmez alacağım demez alır ve saklar....acaba hangisi :44:umarım ikinci şıktır

Kenarda dursun diye başka hat alınır mı yaaaa !!!
Bence sen 8 kat aşağı boşa inmedin sadece biraz erken yakaladın bu yüzden bişey bulamadın gibi geliyor bana.

ayyy ben esınızın yerınde olsam okadar sakın dawranmazdım sabırlı adammıs
adam soylemıs alıcam sım dıye arabada bırakmıs kayıtlı numara bıle yok ıcınde
demekkı yenı acıldı hat şaka gıbı ya bıde sabahın 6 sında hafiyelık pes valla allah sabır versın o adama

biraz fazla abartmışsın canım yaa. eşinin açığını yakalamaya çalışacağına hamileliğinin tadını çıkarmaya bak bence.. zaten senin gibi bi karısı varken adamın aldatmaya teşebbüs edeceğini sanmam

sıze katılıyorum kızlar aslında bu konuda kendını rahatlatmak için yapıcağın tek sey var canım. madem hat sende ınternetten arama kaydını cıkarabılırsın ne zaman saat kacta ne kadar kımle gorusuldu hepsi ortaya cıkar bu arada kullanmdığı ve yenı aldığı hatta neden tl yuklemıs bunuda anlamadım acıkcası :44:

tatlım yarası olmayan bir adamın gocunacağına da inanmıyorum ki...bu adam zaten tecrübeli bir çapkın bayanın anlattıklarına bakılırsatamamen masumca kartı aldıysa eşim benden şüphelenir arabada bırakayım demezki insan aklının ucuna dahi gelmez...alır eve çıkartır eşi şüphelendiğini belli ederse bide üste çıkar halkı olarak ne yaptımda böyle davranıyorsun benim yaram yok der

Bence insanlar durulabilir:) İlk evliliğinde hatalar yapması şimdi tekrarlayacağı anlamına gelmez. Bu simkart olayı da birşeyi kanıtlamaz. Alacağını söylemiş zaten, biraz daha dikkat edersen eşinin davranışlarına ve birşeyler fark edersen-bariz bir şey- o zaman endişelenirsin. Şimdi zaten hamilesin, duygusalsın, boşu boşuna kendini üzme...Sadece izle, onu kıskandığını takip ettiğini anlamasın. O zaman erkekler bir farklı oluyor:)

kızlar kaç gündür internette sorun vardı o yüzden giriyor cvp yazamadan çıkıyordum.evet abartmışım siz haklısınız tel detayına baktım 0 bişi yok kontür yüklemede olmamış ben o panıkle yanlış okumuşum şu tarıhe kadar kontür yüklemesi yaparsanız falan filan diyemişti anlıcanız boş yere eşimin günahını aldım.gelelım eskı eşını aldatma durumuna aldatmanın hiç bir gerekcesi olamaz fakat eşimin eski eşi 10 gün evınde duruyorsa 6-7 ay baba evındemişti sadece babaevini özlediği için 3 yıllık bir beraberlikte belkı 1 ayları aynı çatı altında geçmemiş adamda tabı bekar hayatına alışmış bu tam aldatma oluyormu oda bı soru işareti yanı bile bile çapkın biriyle evlenmişsin diyen arkadaşlar kesinlikle öyle bişi yok ama tabıkıde ınsan erkek milletine güvenemıyor sonuna kadar.bende bıraz abartıyorum kıskançlık olayını ha 5 yıl içinde allahıma şüükürler olsun hiç bi hatasını görmedim allah kimseyede göstermesin zaten herkeze tşklr yorumlarınız için boşu boşuna sizinde kafanızı yordum.......

konu çözülmüş zaten, ona bir şey demeyecektim de.. ne olur şu 'yha'yı yazmayın ! 'ya' demelisiniz çok gerekiyorsa...

tatlım ben yha yazmaya alışmışım rahatsızlıkda duymuyorum bundan dolayı ha diyorsan ben rahatsız oluyorum ozaman benim açtığım konuları yada yorumları okumasın olur biter...!!!!

Valla bazen biz kadınlar kafayı yiyoruz ha. Örnek, konu sahibi gibi. Hafiye gibi sen tut adam uyurken sabahın köründe 8 kat aşağı in arabayı talan et, sonrada yine azimle 8 kat çık hamile halinle bide, adamın yüzüne fırlat. Ne bu ya. Çocuk oyuncağımı. Kocanın yerinde olsam böyle bir insanla nasıl ömür geçireceğim diye kara kara düşünürdüm valla, ne yalan söyliyim.

tatlım gerektiği zaman hafiye gibi araştırmakda gerekiyor zaman geliyor tatlı dil güler yüzle evine bağlamakta kadınlık kolay değil fazla pasif olunca erkekler maalesef sesiz sakindir bnm eşim birşey anlamaz diye neller neller yapar çevremizdede kk örnekler çok var anlıcan ezık kalmaktansa böyle olmayı tercih ediyorum ben.

Ben evli değilim ama çok abartmışsınız bence. O adamın bebeğini taşıyorsunuz sonuç olarak ve sanmıyorum öyle bir şey yapacağını. Kart alacağını söylemiş,kimseye vermemiştir size de söylememiştir. Nasılsa daha kullanmıyorum diyerekten...

Ayrıca madem yüzüne vurarak ayrılacak kadar önemli birşey buldunuzu sandınız, bari bekleseydiniz kayda değer birşeyler bulmak için.
Numarasını alsaydınız, şifre alsaydınız internetten takip için v.s.

Kadınların böyle elinde birşey yokken-kanıtı yokken, böyle ortalığı ayağa kaldırıp, sonra ayrılığı ortaya atması sadece kendisini ve ilişkisini zedeliyor, bir aldatma söz konusu olduğunda verebileceği en yüksek tepkiyi göstermiş oluyor eşine, başka işe yaramıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…