Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de senden farksızım.Ama bu olay sınırını aşan bir olay.Arabana aldığın kişi sayısı belli.Çok net güzelim:ANLAMAYANA ANLATACAKSIN.
^Kızlar geçen hafta arabanın içinde birşeye rastladık eşimle dolayısıyla kimseyi zan altında bırakmamak adına arabama kimseyi bindirmeme kararı aldım.Kesinlikle kişisel algılamayın.Eşime o gördüğü şey içinn!!!! çok mahçup oldum.Ama bu önlemi almak zorundayım!^
BİTTİ.Bu kadar.
Anlamıyor musun?Zaten ses çıkarmayacağını bildiği için yapmış bunu peçete değil telefon değil ki bu PED bırakmış,hadsiz.O bunu yaparken uzun uzun düşünmemiş sen mi düşüneceksin.
Kusura bakma ama ben bunu görmezden gel diyemeyeceğim.Bu konu konuşulmalı o kadınla.
Esinizin ped sandigi sey ped olmayabilir mi?
Kim niye ped koysun ki yani bunun bi anlami yok, ya da kim niye cebinde kirli pet tasisin yani,anlam veremedim.
Ben de senden farksızım.Ama bu olay sınırını aşan bir olay.Arabana aldığın kişi sayısı belli.Çok net güzelim:ANLAMAYANA ANLATACAKSIN.
^Kızlar geçen hafta arabanın içinde birşeye rastladık eşimle dolayısıyla kimseyi zan altında bırakmamak adına arabama kimseyi bindirmeme kararı aldım.Kesinlikle kişisel algılamayın.Eşime o gördüğü şey içinn!!!! çok mahçup oldum.Ama bu önlemi almak zorundayım!^
BİTTİ.Bu kadar.
Anlamıyor musun?Zaten ses çıkarmayacağını bildiği için yapmış bunu peçete değil telefon değil ki bu PED bırakmış,hadsiz.O bunu yaparken uzun uzun düşünmemiş sen mi düşüneceksin.
Kusura bakma ama ben bunu görmezden gel diyemeyeceğim.Bu konu konuşulmalı o kadınla.
Ablacım ben konuyu okudum ve okudukça şaşırıp hayretler içerisinde kaldım. Şükür ki bu denli kotu niyetli bir kişi eşiniz ile aranizi açabilecek şeyler koymamış.Benim aklima gelen en mantıklı sey bahsettiginiz "daha once arabası ile gidip geldigi artik hic biriyle gidemedigi" kişiler ile konusmak. Her birini kenara çekip, "xxx sormaya cekiniyorum,emin de değilim ama gercekten ogrenmem lazım. Basıma boyle bir olay geldi. Bu kişiyi daha once götürürken sen de arabanda bu tur seylerle karşılaştın mi?" gibi bir konuşma yapıp öğrenmek. Bu kadar iğrenç bir kisilikse cok buyuk ihtimal bunu onlara da yapmıştır. Ayni zamanda Onlarla muhabbete girerek bu derdinizi paylasarak kendinizi o kadının iftiralarindan korumaya almış olursunuz. Yalnız kalmaktan da korkmazsiniz böylece. Ben henüz üniversite öğrencisiyim fakat ayni yapı bende de var. Bu yüzden yumusak ve tepkisiz tavrinizi anlayabiliyorum. Umarim olay bir an once sizin lehinize çözümlenir.
Ablacim sonuc ne oldu?Ya gercekten sinir oluyorum artk ona.sacma sapan muhabbetleri milleti isine geldigi gibi cekistirmesi arkadasimla ikimize fenalik getiriyor.fesatligi da olmasa hadi neyse cekilir bir yere kadar da.bana da bayilmiyor.ben de onu seyrek gördügüm icin böyle hastalikli bir insan oldugunu sonradan anladim.gittikce bana zarar verecege benziyor bu en iyisi kesin esim istemiyor diyip arabaya almamak.
Hem ben ilk gün esim istemiyor diyip almayacaktim onu da esim simdilik dur bakalim takip et sadece dedi.durmaya nr gerek varsa.hersey ortadaydi ztn.sımdi arapsaçina döndü.
Ablacim sonuc ne oldu?
o kadınla konuşmayı kesArkadaşlar çalıştığım ortamı sevmiyorum.Katlanıyorum desem yeridir.Zaten hemen herkes iş ortamındaki durumundan hiç memnun değil.Fakat konu tamamıyle bu değil.Ben öğretmenim.Geçen dönem atandığım bu okula hala ısınamadım.Çok fazla dedikodu dönüyor gereksiz,samimi bir ortam yok.Okula gidip gelme biraz sorun oluyo yani minibüs yolu değil,minibüse kadar biraz yürümek gerekiyor.Okulun önü de galeri gibi,çoğu arabasıyla geliyor,kimse kimseye de demez ki biz seni dolmuşa kadar bırakalım,yanından geçer gider.Bu benlik bir olay değil,okula yeni gelen herkes kurbanlık koyun gibi tek başına kalıyor değişik bir ortam.Çocuğunun dersine girdiğim için sınav dönemi "hadi benle gel seni bırakayım" diyene şahidim,çocuğu 100 değil 96 alınca da aldığı puana burun kıvırıp birdaha bu teklifi yapmayan.neyse konuyu özetleyeyim derken sanırım uzattım biraz.Yazın bebeğimden vakit ayırıp araba kullanmayı öğrendim.Ehliyetim vardı ama kullanmayı hiç düşünmüyordum.Ben de arabayla gidip gelmeye başladım.Bu dönem yeni gelen bir arkadaşım bir de okulda 6 senedir çalışan herkesi çok iyi bilen bir arkadaşla dönüyorum eve.Bu arkadaş biraz ileri geri laf taşıyan,biraz haset ruhlu biri.Arabama binip ileri geri herkesi çekiştirir,kimseyi sevmez,herkese kafayı takar ama yüzlerine hiçbirşey olmamış gibi güler,muhabbetini yapar.Bence herkes de bunun farkında zaten ortamın özelliği bu :) ama kimse gıkını çıkarmaz.
Eşimle aynı arabayı kullanıyoruz,eşim geçen haftalarda arabayı yıkatmaya gitti,eve geldi,bana arabaya "ped mi koydun" dedi,hayır dedim ne oldu.Aarabada yan cepte pede benzettiği bir şey bulmuş,tarif ediyor hatta biraz da kirliymiş sanırım,buruşturup atmış oraya,yanında da çöp poşeti yine bitmiş bisküvi paketi falan.Aceleyle çıkarıp oraya falan koyduğunu düşündüm dedi.Çok incelemedim alıp çöpe attım dedi.Şok olmuştum.Arabaya sadece 2 kişi biniyor,birisinin yapmayacağından eminim,ama diğer arkadaş onu çok da istemediğimi bile bile bindiği için ondan şüphelendim.Bir gün eşimin yanına uğriycam dediğim halde yine gelmişti ve inerken de para sokuşturmuştu al paranı da veririm ne olucak gibi.
Bir de en son gelmede bir arkadaşın ağzından senin için böyle böyle diyor dedi.Aaynadan baktığımda da sırıtıp duruyor.sorucam ona falan dedim,kızdan nefret ediyor demediği laf yok ama okulda değişen bişey yok.yüzde yüz inanmadım tabi.doğdu da olabilir,yalan da.ama bu insana hiç mi hiç güvenim yok.zaten bu ped olayından sonra artık hiçbirşeye şaşırmıyorum.Eşim "bu ne anlama geliyor biliyormusun,bugün bunu koyan,yarın prezervatif de koyar,haftada bir gün geliyor Allahtan ama içime dert oldu inanın.Biraz da yumuşak yüzlüyüm evt,nasıl davranıcamı şaşırdım artk,hislerim bu insan hakkında hiç iyi şeyler söylemiyor..Başına böyle şeyler gelenler oldu mu?Ya da siz olsanız ne yapardınız?Sorayım mı ona doğrudan..Valla başkalarına başka türlü şeyler uydurur diye korkuyorum kötü olmaya da gelmiyor bu tür insanlarla.
Çok ilginç ya niye bi insan böyle bi şey yapar ki valla kırk yıl düşünsem aklıma gelmez birinin arabasına pet koymak amacı ne ola ki acayip merak ettim![]()
Son durum nedir konu sahibi? Onu beklemeden binip basip gitsen bi kac kez, anlar diye dusunuyorum..Çok yumuşak yüzlüyüm ben yaaonun bu terbiyesizliği yaptığını bile bile tepkimi gösteremiyorum görmezden geliyorum
![]()
Emin olmadan suçlamayın bence hem ped olduğundanda emin değilsiniz kızgınlıkla davranıp sonra pişman olmayın eğer bidaha olursa emin olursanız tepkinizi öyle gösterirsiniz